|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 9:29 am Předmět: |
|
|
Jaj aha, uz vidim....tak nic, ja o nastrihavani a podobnych veciach nerad pocujem _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
Já teda vůbec nevím, jak je to u porodu (jak by taky  ), ale když se dělá nějakej invazivní zákrok, tak je většinou potřeba buď podepsat nebo aspoň dát lékaři svolení, že příjmám ty rizika a zároveň mu svěřuji důvěru v to, jak ten zákrok bude probíhat. Takže jestli něco takovýho proběhlo, pak si asi těžko mohla stěžovat, jestli ne, možná by to nebylo od škody zavést i u porodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
Není nic divnějšího, než když muži řeší porod _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
vsak oni ho neriesia technicky ani by nechceli rodit (dufam)  ,len vztah lekar - pacient _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
Gestapaci? Kdyby tady bylo z jedny desetiny Norsko, tak tu vsichni zijeme jako civilizovany lidi a ne jak hovada majici hubu umazanou od chleba se skvarkama, citic se svetove...
Dle zatim dostupnych informaci, ty deti vykazovaly znaky seualniho zneuzivani, konretne chlapec mel rozsireny konecnik a krev ve stolici. To byl pocatek vseho. Nebylo to tak, ze by mamku jen tak vytipovali a ukradli ji dite z autobusu za bileho dne. Jasne, ze u nas Skrlova a dalsi ukazuje, ze my si to umime vosefovat lip, ale tak preci jen. Trochu odstupu. S tim malem informaci co tu jsou prevladaji spise emoce, nez fakta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
fakt je ten, že do toho nevidíme nikdo pořádně... ale ta polská story je dost dobrá:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Gestapaci? Kdyby tady bylo z jedny desetiny Norsko, tak tu vsichni zijeme jako civilizovany lidi a ne jak hovada majici hubu umazanou od chleba se skvarkama, citic se svetove...
Dle zatim dostupnych informaci, ty deti vykazovaly znaky seualniho zneuzivani, konretne chlapec mel rozsireny konecnik a krev ve stolici. To byl pocatek vseho. Nebylo to tak, ze by mamku jen tak vytipovali a ukradli ji dite z autobusu za bileho dne. Jasne, ze u nas Skrlova a dalsi ukazuje, ze my si to umime vosefovat lip, ale tak preci jen. Trochu odstupu. S tim malem informaci co tu jsou prevladaji spise emoce, nez fakta. |
| citace: | | Podle školky měl krev ve stolici či rozšířený konečník. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
Precti si prosim dukladne cely muj text. Nevytrhavej vety z kontextu, je to hloupy. Jinak prokazovani zneuzivani deti je jedna z nejhorsich nejtezsich a nejnevdecnejsich praci vysetrovatele, tim spis, ze se takovych veci dopousti casto nekdo z rodiny. Jak rikam, vime o tom picu a krasny na tom je, ze i pres to na to mame kazdy nejaky nazor. Me nasrala zminka o Norsku, tot vse. Radeji bych byl 10x Norem, nez 1x Cechem. Tak to proste je...
Naposledy upravil Olejnas dne čt leden 22, 2015 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Precti si prosim dukladne cely muj text. Nevytrhavej vety z kontextu, je to hloupy. Pokud mas problem chapat delsi psany text, nediskutuj se mnou. Diky :) |
Jak jsem psal, to obvinění vznesla školka, pravděpodobně se neprokázalo, u policie.
Nikdo o tom nevíme všechno... ale nemyslím si, že by se policajti neptali těch děcek,
resp. policejní psycholog.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|