Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 916, 917, 918 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaj aha, uz vidim....tak nic, ja o nastrihavani a podobnych veciach nerad pocujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda vůbec nevím, jak je to u porodu (jak by taky ), ale když se dělá nějakej invazivní zákrok, tak je většinou potřeba buď podepsat nebo aspoň dát lékaři svolení, že příjmám ty rizika a zároveň mu svěřuji důvěru v to, jak ten zákrok bude probíhat. Takže jestli něco takovýho proběhlo, pak si asi těžko mohla stěžovat, jestli ne, možná by to nebylo od škody zavést i u porodu.
Diana

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není nic divnějšího, než když muži řeší porod
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak oni ho neriesia technicky ani by nechceli rodit (dufam) ,len vztah lekar - pacient
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gestapaci? Kdyby tady bylo z jedny desetiny Norsko, tak tu vsichni zijeme jako civilizovany lidi a ne jak hovada majici hubu umazanou od chleba se skvarkama, citic se svetove...

Dle zatim dostupnych informaci, ty deti vykazovaly znaky seualniho zneuzivani, konretne chlapec mel rozsireny konecnik a krev ve stolici. To byl pocatek vseho. Nebylo to tak, ze by mamku jen tak vytipovali a ukradli ji dite z autobusu za bileho dne. Jasne, ze u nas Skrlova a dalsi ukazuje, ze my si to umime vosefovat lip, ale tak preci jen. Trochu odstupu. S tim malem informaci co tu jsou prevladaji spise emoce, nez fakta.
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt je ten, že do toho nevidíme nikdo pořádně... ale ta polská story je dost dobrá:)
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Gestapaci? Kdyby tady bylo z jedny desetiny Norsko, tak tu vsichni zijeme jako civilizovany lidi a ne jak hovada majici hubu umazanou od chleba se skvarkama, citic se svetove...

Dle zatim dostupnych informaci, ty deti vykazovaly znaky seualniho zneuzivani, konretne chlapec mel rozsireny konecnik a krev ve stolici. To byl pocatek vseho. Nebylo to tak, ze by mamku jen tak vytipovali a ukradli ji dite z autobusu za bileho dne. Jasne, ze u nas Skrlova a dalsi ukazuje, ze my si to umime vosefovat lip, ale tak preci jen. Trochu odstupu. S tim malem informaci co tu jsou prevladaji spise emoce, nez fakta.

citace:
Podle školky měl krev ve stolici či rozšířený konečník.
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Není nic divnějšího, než když muži řeší porod

Se taky běž někdy na nějaký podívat, je to poměrně velmi poučná zkušenost. Po všech stránkách.

To Pakosta ... slečna je asi stejná .... jako ty ..., takže se tím netrap:-).
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:

Dle zatim dostupnych informaci, ty deti vykazovaly znaky seualniho zneuzivani, konretne chlapec mel rozsireny konecnik a krev ve stolici. To byl pocatek vseho..

A proto veškerá obvinění vůči rodičům norská policie odložila, jako neprokázaná ..... to víš že jo .
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Precti si prosim dukladne cely muj text. Nevytrhavej vety z kontextu, je to hloupy. Jinak prokazovani zneuzivani deti je jedna z nejhorsich nejtezsich a nejnevdecnejsich praci vysetrovatele, tim spis, ze se takovych veci dopousti casto nekdo z rodiny. Jak rikam, vime o tom picu a krasny na tom je, ze i pres to na to mame kazdy nejaky nazor. Me nasrala zminka o Norsku, tot vse. Radeji bych byl 10x Norem, nez 1x Cechem. Tak to proste je...

Naposledy upravil Olejnas dne čt leden 22, 2015 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Precti si prosim dukladne cely muj text. Nevytrhavej vety z kontextu, je to hloupy. Pokud mas problem chapat delsi psany text, nediskutuj se mnou. Diky :)

Jak jsem psal, to obvinění vznesla školka, pravděpodobně se neprokázalo, u policie.
Nikdo o tom nevíme všechno... ale nemyslím si, že by se policajti neptali těch děcek,
resp. policejní psycholog.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak uzasny clanek presne k tematu...

http://www.vojtarocek.cz/resis-picoviny-protoze-ctes-sracky/
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytecne se neurazejte. Jste uz velci chlapi. Na takove ulety sem tady ja

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 916, 917, 918 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: