|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
malá černá bestie

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Na kliku??? a kam jinam by ji mel vlest?? |
Irone nebejt mi tak blbě tak mi asi lezou na nervy i ty tvoje kecy |
to ti lezou porad..nic noveho
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
Určitě už kvetou! Strašně moc se na ně těším, je to nádhera.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
trhali mi zub,na konec mi museli rozriznout dasen, aby ta potvora sla ven, reknu vam je to krasne mit tri stehy v dasni a nemoct se poradne najist.... buh zehnej jogurtu _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | trhali mi zub,na konec mi museli rozriznout dasen, aby ta potvora sla ven, reknu vam je to krasne mit tri stehy v dasni a nemoct se poradne najist.... buh zehnej jogurtu |
To znám, nedávno mě rozřízly ret kvůli nějaký zarostlý slinný žlázce prý sem si kousul do rtu, sešily mi ret, nebylo to moc příjemný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
Sel jsem do fitka pres Bayerovu ulici, byl jsem jeste celkem daleko, ale z dalky jsem videl, jak se u prechodu na Pionyrske ulici borec hadal s holkou, najednou do ni ocividnou silou zepredu strcil ze s sebou holka flakla na zada, pak se k ni jeste sklonil a prastil ji rukou. Pochvili ona stoupla a ten cu*racek udelal to samy  Byt u toho nejakej mistni "zabijak" , tak se myslim borec dlouho nenaji vlastnima rukama a ani nebude mit cim to jidlo rozkousat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
a co si udelal ty? rek si mu aspon neco?
jinak pravidlo cislo jedna - nemichat se cizim lidem do zivota, kdo vi, co tomu predchazelo _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | a co si udelal ty? rek si mu aspon neco?
jinak pravidlo cislo jedna - nemichat se cizim lidem do zivota, kdo vi, co tomu predchazelo |
to jiste, ale to fyzicke nasili bylo velmi neprimerene. To nebylo jen stouchnuti, on ji 2x vylozene srazil k zemi.
Ja neudelal nic, protoze jsem byl daleko a on pak prechazel silnici, ona sla po ulici dolu a nez jsem tam dosel, tak byla cervena.
Jinak nevim, co bych udelal, nejsem sice zadnej drsnak, ale tohle by me asi chladnym nenechalo, jen jsem ted bohuzel v trochu slozitejsi situaci a nemel bych se do niceho moc "s*at" jinak se to muze pekne vymstit proti mne, jestli chapes.... (a netreba dal rozvadet) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
no ono je to vždycky složitý pokud ta holka aspon neřekne si o pomoc tak je to blbý páč toho vola člověk sundá a ona se po tobě hned pustí a začne ho bránit. lidi jsou nepředvidatelní ale asi by mě nenechalo chladným kdybych vedle mě někdo sundal holku ... _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
Ja bych na borce nalitnul a nejspis ho aspon sundal k zemi... naprosto nesnasim, kdyz nekdo vztahne ruku na zenskou.. kdo to udela neni podle me chlap, ale curak...
Sere me to, ze mam neskutecne spaleny ruce, krk a xicht ... boli to jak svina... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 4:57 am Předmět: |
|
|
Mne se rozbil mobil a 4 dny na to i SIM karta  Ted sjem uplne odriznuty od okolniho sveta,dokud nedojdu domu k PC.
Dal me serou typci v posilce. vcera sjme jel druhy trenink beara a vsichni typci na me koukali jak na debila,kdzy jsem jim rekl,ze jedu drepy 15x5  Hlavne trener a jeden typek,asi druhej nejvetsi u nas v posilce. Ostatni jen tak pokukovali... Ale takovym debilnim pohledem,jako koukam vzdycky ja na susenku,ktera rika na celou posilku,ze ten bicak musi rozdrdit
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|