|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
Proč tolik cviků na sval, který má velikost baseballového míčku? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Keby bol velky ako baseballovy micek, od radosti ejakulujem duhu
Jednoducho, cakal som na segru, kym dobeha na pase a tak som pumpoval a pumpoval. Nie je to preto, ze by som si potrpel na bicak, to ani nahodou _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:54 pm Předmět: |
|
|
kliky na bradlách treba cvičiť ako jeden z primary cvikov na prsa a je vymalováno _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 25, 2013 6:58 am Předmět: |
|
|
Tiez to tak vidim, zrejme zaradim k hrudniku. Otazka ostava, co na triceps? Franc. tlaky? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 25, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Tiez to tak vidim, zrejme zaradim k hrudniku. Otazka ostava, co na triceps? Franc. tlaky? |
ak sa ti ich chce cvičiť, tak je ťažko lepší cvik + benč na úzko a mazlenie sa s kladkami a je:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 25, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
Nechce :D neznasam ich cvicit, ale fakt je, ze odkedy sa im venujem, ide hore aj bench aj ramena... Necham asi zadne kliky so 45 - 50kg, franc. tlaky, mozno ten bench nauzko skusim a kladky. Uvidim po nejakom case, co to urobi  Bradlokliky zaradim k hrudniku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 25, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
Já cvičím kliky na bradlech jakožto hlavní cvik na triceps. Avšak je pravda, když se člověk více předkloní, zapojují se kozy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út červen 25, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Já cvičím kliky na bradlech jakožto hlavní cvik na triceps. Avšak je pravda, když se člověk více předkloní, zapojují se kozy. |
Koukal jsem na dost videí a jde určitě o sklon ale když jedeš skoro do propnutí loktů tak zapojuješ jako primární sval triceps a kozy jako sekundár. Obráceně to platí když jdeš v kliku co nejníž a dotáhneš do půlky.
Zkusil jsem a opravdu to tak bylo. Teda aspoň u mě
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 25, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Chrbat / Prsia / Ramena / Lytka
Rozcvicka, dynamicky strecing
Mrtvy tah:
1x20x20kg
1x10x70kg
1x10x90kg
1x10x110kg
2x4x150kg
2x5x125kg
2x5x110kg
ciastocne opakovania z ramu klietky: 3x6x110kg
Bench:
1x10x60kg
1x8x80kg
3x6x80kg
3x10x60kg
Pritahy kladky zhora jednoruc:
4x10x55kg
Kliky na bradlach:
4x10xCarabas
Tlaky v multipresse:
1x20xprazdna osa
1x10x25kg
1x8x35kg
1x6x45kg
3x5x47.5kg
1x6x35kg
1x15xprazdna os
Lytka v stoji (stroj):
1x15x50kg
8x12x60kg
Rozpazky hypermegabombasuper seria bez pauzy:
1x10x8kg
1x10x6kg
1x10x4kg
1x10x8kg
1x10x6kg
1x10x4kg
1x10x8kg
1x10x6kg
1x10x4kg
Tlaky v multipresse z nudy:
3x15xprazdna os
Lytka z nudy v stoji:
3x10x60kg
Hodnotenie treningu: Dnes som povodne mal ist s kamosom na crossfit nieco sa priucit. Bohuzial sa crossfit nekonal, tak sme sa rozhodli dat si posilku. Mrtvy tah mi nesiel nijak zazracne, pri 150ke som mal gulaty chrbat az hanba, tak som zhodil vahu, ale pridal serie. Vysledok pocitim zajtra  Bench som si dal vcelku lahky, ale preciteny ako romanticke songy Justina Biebera a priradil som k nemu aj tie kliky na bradlach. Predklanal som sa bez vycitiek svedomia a pekne som dopumpoval kozy. Kedze sme prisli dost neskoro, nechal som len dva cviky na partiu... Ramena a lytka som tocil dookola do zblbnutia, lebo sa mi aj tak kamarat smeje, ze mam ramena ako 12rocne dievca  Pekny trening, prazdna posilka, ziadny extrem s vahami, ale poctivo preciteny
Dakujem inak vsetkym za nazory a rady ohladom klikov na bradlach, zatial ich asi necham pri cvikoch na prsia, uvidim, ako to budem zajtra citit. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Chrbat / Nohy / Ramena / Lytka
Mrtvy tah:
1x20x20kg
1x10x70kg
6x6x110kg
3x6x70kg
ciastocne opakovania 3x6x70kg
Zhyby:
1x8xCarabas
4x6xCarabas
Pritahy kladky k hrudniku:
4x10x60kg
Legpress:
1x30xprazdny legpress
1x15x80kg
1x10x140kg
1x10x240kg
4x8x260kg
Hacken drepy:
4x6x60kg
Vyskoky z drepu na bednu:
4x10x80cm
Lytka v stoji:
4x12x60kg
4x10x65kg
Military press:
1x10x30kg
4x6x50kg
2x6x30kg
2x10x20kg - dopumpovanie
Hodnotenie treningu: Masaker  Povodne som mal ist uplne iny trening, ale naposledy som bol sklamany po mrtvom tahu a potreboval som si ho zase oblubit  Podsekol som teda trochu vahu, ale nadrel som sa aj tak, kedze so 150kg som robil len predvcerom. Superseria so zhybmi je total zabijak, tam, kde na seba obycajne vesiam este 5 alebo 10 kilo som nebol schopny sa vytiahnut bez zataze  Chrbat boli este teraz.
Nohy kapitolka sama osebe. Prvykrat som sa dostal na legpresse na 260kg (netusim, kolko vazi samotny legpress, takze toto je cisto len hmotnost zavazi na stroji. To iste plati pre hackendrepy). Nohy sa mi klepali, ale slo to dobre, verim, ze do mesiaca tam najebem 300kg bez vacsich problemov. Trochu ma akurat desili tie zvuky, co legpress vydaval  Hackeny boli fajn, ale vahu som nechal nizsiu, bolia ma z toho kolena. No a na zaver som mal ist vypady, ale nechcelo sa mi ladit multipress, takze z toho boli 4 serie zabakov. Po tom legpresse seriozne peklo, ale dal som to bez pauzy v brutalnom tempe. Zacinam navyse nizko, tak, ze viacmenej si sedim na lytkach hlboko pod paralelom.
Ramena nakoniec sli fajn, dal som si pracovne serie s 50kou, volna vaha, takze Turakam, mam osobak  Tlakove cviky sa mi pomaly pomaaalicky zlepsuju, cize motivacia je tam a celkom sa tesim. Proste velmi dobry pocit z dnesneho treningu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
Triceps / Biceps / Brucho
Zadne kliky
6x15xCarabas + 50kg dievca
Bench nauzko:
4x10x60kg
Stahovanie kladky - lano:
4x10x40kg
Stahovanie kladky spoza hlavy v sede:
4x10x20kg
Bicepsove zdvihy - jednorucka:
4x6x16kg (kazda ruka zvlast)
Kladivove zdvihy - jednorucka:
4x6x16kg (kazda ruka zvlast)
Kladivove zdvihy megabombaspicaextrahyperseria bez pauzy (kazda ruka zvlast):
1x5x13kg
1x5x10kg
1x5x8kg
1x5x13kg
1x5x10kg
1x5x8kg
1x5x13kg
1x5x10kg
1x5x8kg
Russian twist v stoji:
4x20x20kg
Plank:
4x10kg kotuc na chrbte
Sklapacky:
4x15
Triceps stahovanie kladky:
3x15x15kg - pumping
Biceps kladka:
3x15x15kg - pumping
Hodnotenie treningu: Proste ruky  Dnes som hladal nejake nove cviky na triceps, bol to taky pokusny trening. Nezapisal som par serii roznych tricepsovych cvikov, ktore mi ale vacsinou nesadli. Bench nauzko milo prekvapil. Biceps dnes tiez prekvapivo siel celkom pekne. Brucho klasika, plank s kotucom je ciste peklo, po chvilke sa uz klepem ako epileptik  Keby sa zas niekto zaujimal, preco taky maly sval ako biceps tolko pumpujem, je to preto, ze strasne rychlo docvicim, tak potom este pumpujem do zblbnutia, aby som mal pocit, ze som aj nieco robil _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
|
ty: promiňte slečno, kolik vážíte?
ona: 50kg
ty: sednete si na mě?
,.. nebo jak to bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
Zadne kliky
No jediný co jsem si pod tímhle cvikem představil byla nějaká poloha z kamasutry _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
 Ona na mna (na)sada dost casto, cize som ju k tomu nijak nutit nemusel  Chodi so mnou cvicit frajerka.
Vyzera to nejak takto: http://laco.lead1.eu/foto/cviky/tricepsove_kliky_medzi_lavickami.jpg
Akurat ja nie som taka korba a na kolenach nemam kotuc, ale peknu babu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Radši pošli fotku te holky co na tobě sedává _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|