Jsem už asi 3 dny nemocný, takže jsem si dnes šel jen tak připomenout trénink...celkem to šlo, ale cítím se nic moc....
Jinak asi jako každý zde mám vytypovaných pár borců, které stojí za to sledovat. Jeden z nich je Ripper a celkem mě zaujalo to, že cvičí dřepy třeba dva dny po sobě. Inspirovalo mě to tak, že to chci zkusit taky. Vždy mít jako základ dřepy a k tomu nějaké doplňky z horní poloviny těla.
Nohy jsou partie, kterou chci nejvíce zlepšit a která mi moc nejde...takže mi to bodne. Více psát nebudu, ale už se na to těším, dost mě to nadchlo :)
Dnes jsem si chtěl dát pouze dřepy+ nějaké doplňky a vzniklo z toho krásné Fullbody jako kdysi, hodně mě to bavilo a z maximálky na bench mám velkou radost, bylo to i pocitově celkem lehké :) Video z dřepu mám pouze pro kontrolu techniky, výkon je to o ničem na mou váhu a zkušenosti :) ale jde to nahoru a to je hlavní :) Klidně komentujte techniku jak u benche tak u drepu :)
5x140kg.....už nikdy nejedu dřepy 2 dny po sobě, nohy slabé a navíc mi šlehlo v zádech, ono se na to zvyknout určtě dá, ale né teď, když se po pauze dostávám rychle na velké váhy a tělo si na to ještě ani nezvyklo.
Benchpress
10x100kg
8x135kg
5x5x140kg
Tlaky hl. nahoru na multipressu
4x10x105kg....tohle bralo dobře
Rozpaž. hl. nahoru
3x12x20kg
Shyby
hoooodně sérii po 6-10 op.
Biceps/triceps
nějaké kladiva a stah. kladky...
Dneska trénink nic moc....ono si to chce rozdělit partie tak, abych nebyl ve stavu, kdy už jsem před fitkem ale ještě nevim co pojedu...trošku jsem si odrovnal spodní záda. No nic, zítra volno, zajdu na masáž a začnu s nějakým pořádným programem.
5x20xtyc.....aktivni regenerace, vyplaveni sracek, makani na top technice
Bench
10x100kg
8x135kg....po tom, co jsem zkousel 180 na bench mam levy delt Celkem namozeny, takze ubram
12x100kg, se stopkou na hrudniku
9x100kg, se stopkou
8x100kg, se stopkou
Shyby paralel
Kolem 10 serii + 6-10 op.
Bradla
3x15xja
Kladiva s jc
2x12x30kg
Tric. kliky na bradlech
2x10xja
Bic s jc v sede
4x10x14kg
Francouzske s jc v sede
4x10x14kg
Upazovani ve stoje
3x10x20kg+3x10x10kg
Trenink onicem, od zacatku nebyla energie a byl jsem celkove nejaky prejety, coz pripisuji vcerejsim drepum :) ale nevadi, zitra dame volno a pak vlitnem opet na drepy :)
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg....tohle už byla prasarna, ale bralo to :)
Rolovani s koleckem
3x10
Co rict, proste super trenink....opet padaly nejake osobacky :) Ono si to chce trosku pohrat s objemem a intenzitou treninku....a hlavne premyslet, aby bylo telo schopne se dlouhodobre zlepsovat...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru