|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
scommettitore
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
pocitove si myslim ze ucast nasich ,,borcu,, bude lepsi nez na mynulem ms ale tezke rict kam az se dostanem.. muzem prekvapit ale take uplne vyhoret... uvidime... kdybych si mel vybrat tak ms vyhraje kanada nebo rusko ( a nebo prekvapi cesi)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
| scommettitore napsal: | | pocitove si myslim ze ucast nasich ,,borcu,, bude lepsi nez na mynulem ms ale tezke rict kam az se dostanem.. muzem prekvapit ale take uplne vyhoret... uvidime... kdybych si mel vybrat tak ms vyhraje kanada nebo rusko ( a nebo prekvapi cesi) |
Hele, Kanadofile, seš na českým foru, tak bacha
A pokud vím, tak naši hokejisti snad nikdy úplně nevyhořeli. Takže bych byl v klidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | scommettitore napsal: | | pocitove si myslim ze ucast nasich ,,borcu,, bude lepsi nez na mynulem ms ale tezke rict kam az se dostanem.. muzem prekvapit ale take uplne vyhoret... uvidime... kdybych si mel vybrat tak ms vyhraje kanada nebo rusko ( a nebo prekvapi cesi) |
Hele, Kanadofile, seš na českým foru, tak bacha
A pokud vím, tak naši hokejisti snad nikdy úplně nevyhořeli. Takže bych byl v klidu. |
aby nevzniklo zbytečný flame, tak tě poopravim:
...na česko-slovenskym fóru. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so duben 19, 2008 7:49 am Předmět: |
|
|
ANKETA INSIDE!!!
Původně jsem chtěl napsat, kdo bude druhý po češích, ale s ohledem na braty jsem to zkorigoval do neutrálnější podoby... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so duben 19, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | ANKETA INSIDE!!!
Původně jsem chtěl napsat, kdo bude druhý po češích, ale s ohledem na braty jsem to zkorigoval do neutrálnější podoby... |
já bych ohledy v nejmenším nebral, máš vidět když hrajeme česko vs. slovensko tady na koleji (kde je 70 % slováků)
Berou je snad oni? Ať táhnou do prdele (teď nemluvím o svých přátelích zde nebo svých přátelích na koleji ze slovenska, ale asi o zbylých 90 % slováků na koleji )
Pokud mi někdo řekne, že mám předsudky a podobné koniny, tak jsem do Brna přišel z Karlových Varů, kde jsem až do svých 18ti let slováka nepotkal, tzn. všechny předsudky jsem získal až zde tady každodenním kontaktem s nimi
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:15 am Předmět: |
|
|
Nevím čím to je, ale taky mám někdy ten pocit, jako kdybychom byli slovákům trnem v oku. Já teď na slovensku byl (kousek za hranicema), ale připadal jsem si tam jako cizinec. Samozřejmě nejde paušalizovat a nikoho se tím nechci dotknout, je to jen můj postřeh...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:22 am Předmět: |
|
|
No tak to probirejme, az se bude hrat Cesko x Slovensko...  To i ja budu slovakofob _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:37 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | slovenska vyprava nevyzera zatial nic moc, aspon z toho co som pocul...no co, vypadnut snad nevypadneme, na sledovanie hokeja aj tak nemam teraz cas, aspon si usetrim nervy... |
Slováky mi ani nepřipomínej,prohra 0:2 s Lotyšema doma v přátelaku
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:45 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | To já ne, já jim fandím. Samozřejmě ne, pokud hrajou proti nám. Ale máš recht, konec top topicu... |
tak to máš asi jiné zkušenosti, já to měl vždy tak, že pokud jsme vypadli my, tak jsem vždy fandil slovákům, aby se prostě za nás popraly s těmi američany, kanaďany atd. a zlato zůstalo tady u nás v bývalém Czechoslovakia...Ale právě až tady na koleji jsme se poprvé setkali s tím, jak to je ve skutečnosti. Když vypadneme první my, fandili jsme slovákům, když vypadnou první slováci, tak místo aby fandili nám, tak fandí vždy nahlas našemu soupeři, abychom se náhodou my nedostali někam dál než oni...Je mi z nich na zvracení a děsí mě, že za pár týdnů je to zase tady
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
[quote="scommettitore"]pocitove si myslim ze ucast nasich ,,borcu,, bude lepsi nez na mynulem ms ale tezke rict kam az se dostanem.. muzem prekvapit ale take uplne vyhoret... uvidime... kdybych si mel vybrat tak ms vyhraje kanada nebo rusko ( a nebo prekvapi cesi)[/quote
Máš těžko,minulé MS hrát čtvrtfinále proti domácím Rusům
Uvydíme jaký manšaft poskládaj letos,zatím Klasika,Morozov,Zinovjev,Zaripov,Yashin s Nhl zatím Kovalchuk,ale vypadá to že Washington vypadne,tak jsem zjedav na Ovci snad nepojede.
Btw:Jersey dnes ráno prohrálo s Rangers čtvrtý zápas,takže eventuální posily Eliáš a Rachůunek
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so duben 19, 2008 9:12 am Předmět: |
|
|
No vidim, ze tu bude zasa pekne veselo  Zopar ludi to tu zas nepredychava
mirio: Si nechaj svoje zenske pocity a trn v oku a prid 2.6. do Kosic s ostatnymi a budes hovorit inac
Bazzy: Svata pravda
| citace: | | treba verit:) ktovie kolko mladych talentov sa ukaze, pomerne dost hracov je z europy, pravda z NHL minimum.. no som zvedavy. a dufam teda ze nie len nemecko bude pod nami v nasej skupine:) |
Ono ani nejde o hviezdy, ale o formu a psychicke sily a v to nejak tento rok neverim, no uvidime. Lepsie si nerobit zbytocne nadeje. A MS nie su o zakladnych skupinach, ale o stvrtfinalovom zapase (teda ak uz ten system nepozmenili, nepamatam sa). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so duben 19, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
JJ, aspoň ten Eliáš by mohl přijet, v obraně to tradičně potáhne Kaberle, ale přeci jenom i do toho útoku by to chtělo nějakou výraznější osobnost, když už nejede výborný a Eliáš je opět ve skvělé formě, od tý doby co se zbavil Céčka v Devils to tam zase sází. Dneska sice new jeresey vypadli ale zase byl mezi hvězdama zápasu. A Jágr jako správnej kapitán se ukázal být hlavním tahounem Rangers - bravo.
Nashville prohrál s Detroitem, takže je to 3:2 ještě jeden klepec a Vokoun by byl teoreticky volný... _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|