|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je: |
| E. Hoost |
|
20% |
[ 14 ] |
| B. Cikatic |
|
0% |
[ 0 ] |
| P. Aerts |
|
21% |
[ 15 ] |
| A. Hug |
|
10% |
[ 7 ] |
| S. Schilt |
|
10% |
[ 7 ] |
| R. Bonjasky |
|
5% |
[ 4 ] |
| JLB |
|
8% |
[ 6 ] |
| R. Sefo |
|
2% |
[ 2 ] |
| M. Hunt |
|
1% |
[ 1 ] |
| M. Crocop |
|
20% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
Ahola: O tomhle zápase se říká, že mu to Mirko pustil - z úcty k legendě. V té době už se totiž vědělo, že má Andy leukemii. Pak měl Andy ještě jeden zápas s nějakým japoncem (jméno si nepamatuju) a pak Hug umřel - 2 měsíce po zápase s Crocopem... :- ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
Pro mně Crocop MOHL být legendou K-1, kdyby v ní zůstal, a to možná i tou NEJ .... rozhodně na to podle mého soudu měl. Tím že přešel do MMA si asi dost penězma pomohl, ale po sportovní/výsledkové stránce by mu bylo líp tam kde byl. Takže ve srovnání s ostatními (EH, SS,JLB,AH) na to být tou NEJ legendou K-1 výsledkově prostě nemá. Samozřejmě, kdo mu dal hlas, ten tak učinil poprávu, a já mu do toho nemíním nijak kecat.
To magion .... taky má Semmy rozum, a vím kde má být, a kam se naopak nesrat, protože mu to tam až tak nejde.
EDIT .... a čím víc koukám na AH, tak tímvíc čumím, ta synchronizace spodku a vršku je úplně neskutečná, stejně jako ty kopy _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 12, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tím že přešel do MMA si asi dost penězma pomohl, ale po sportovní/výsledkové stránce by mu bylo líp tam kde byl. |
Tak sa to neda povedat, Mirko bol v mma istu dobu povazovany za muza cislo hned po Fedorovi a na svojom konte ma niekolo cennych skalpov (Sakuraba, W. Silva, J. Barnett, A. Emalianenko atd). nie som si isty, ci bol v k-1 svetovou dvojkou, ale do top 10 urcite patril (a asi aj do top 6). Takze sa da povedat, ze v oboch odvetviach bol sucastou elity. To, co si napisal skor sedi markovi Huntovi, aj ked stale deklaruje, ze jeho sport je mma, vysledky hovoria za seba...
| citace: | EDIT .... a čím víc koukám na AH , tak tímvíc čumím, ta synchronizace spodku a vršku je úplně neskutečná, stejně jako ty kopy |
Na mna ? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
To AHOLA .... je to čistě můj názor a netvrdím, že mám patent na rozum. Prostě ač v MMA měl velmi slušné výsledky, tak mi svým stylem do K-1 pasuje líp. Navíc u MMA je problémem nasazování do zápasů, takže jestli byl považován za dvojku nebo trojku a podobně, je vždy takové nejisté..v K-1 je jisto, a řekl bych, že konkurence je tam díky průhlednějšímu systému a jedné federaci větší.
EDIT .... sorry, ale tvoje video jsem tu nějak přehlédl _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 12, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
Podle me je Mirko rozhodne legenda bojovych sportu a Pan Valecnik, jestli teda ty jeho reci o comebacku nejsou jen reci a on se ve skutecnosti nesnazi jen vytriskat ze sveho jmena co to da, ale jako NEJVETSI legendu K-1 bych ho rozhodne nevidel, uz proto, ze svoje nejlepsi leta stravil v mma (Pride) a preci jen s temi nejlepsimi se v K-1 dlouhodobe neutkaval a moc jich, asi i tim padem, neporazil. To uz by tam treba mohl byt vsemi nenavideny Abidi (bo jak se to pise), kazde jeho utkani byla valka, hlavne s Geronimem, a obcas taky nekoho porazil..
Jinak ja to mam stejne jako Mirio, ale ty sympatie mi zabihaj spis k Panu Perfektnimu, nez Holandskemu Drevorubci. Nicmene jestli letos Peter vyradi v kvalifikaci Semmyho, navrhuji hlasovani zopakovat..
EDIT: Chtel jsme napat Mario, promin Mirio... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne pá září 12, 2008 3:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá září 12, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Abidi vs. Geronimo je největší řežba, co sem v K-1 viděl! Co v tom zápase Abidi ustál, to bylo něco neskutečnýho. A Geronimo od druhýho kola vypadal jako Hellboy. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:12 pm Předmět: |
|
|
PRECO V TEJTO ANKETE NENI FEDOR AK TO SMIEM VEDIET ??? preto ze je to aktualna hviezda a ne stara asi ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
| aluminium napsal: | | PRECO V TEJTO ANKETE NENI FEDOR AK TO SMIEM VEDIET ??? preto ze je to aktualna hviezda a ne stara asi ??? |
Fedor je jinde _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
a kde mozete mi to niekto blizsie vysvetlit ???
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
| aluminium napsal: | | a kde mozete mi to niekto blizsie vysvetlit ??? |
Přečti si celý topic K-1, a pak se ptej. Nebo se podívej na http://www.fightnews.sk a čti si. To ne že bych tě chtěl nějak vyfakovat, ale ono to jinak nejde, a každý jsme si tím musel projít. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
A už vím, kdo hlasoval pro Crocopa ... nějakej Super, pak Mario a ještě nějakej Bros, a k tomu Princezna, Houbička a Luigi
Jinak 9 hlasů pro někoho, kdo nikdy nevyhrál Pyramidu...to jsou věci _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|