|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Proč je maximální velikost obrázku co se dá nahrát 1025x1025 pixelů? Ten poměr stran vůbec nedává smysl.
Krom toho když se pokusím nahrát něco co má na šířku přesně 1025, neprojde to. Bug.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Proč je maximální velikost obrázku co se dá nahrát 1025x1025 pixelů? Ten poměr stran vůbec nedává smysl.
Krom toho když se pokusím nahrát něco co má na šířku přesně 1025, neprojde to. Bug. |
To má smysl v tom, že to zvládne 1024 * 768, případně opačně. A to omezení tam bylo proto, že to pak hodně roztahuje obrazovku a blbě se čtou příspěvky. Že by to šlo vyřešit lépe, vím, ale to až se změnou fóra jako celku, tzn. možná v létě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Udělal jsem drobnou změnu v sekci PROTEINY, kde se na každé stránce hned nahoře vypisují odkazy na stránky k tématu. Kdyby Vám v této souvislosti něco nefungovalo, jak má, popř. měli byste k tomu nějaký návrh na změnu, díky za napsání.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
nešlo by udělat že pokud přispěju do nějakého topicu, tak se u ikony vedle nadpisu topicu objeví třeba *. Vím , že u phpbb for to tak funguje a topic s mým příspěvkem je na 1. pohled označený. Mám pak větší přehled kam jsem přispíval kde třeba může být nějaká reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt září 19, 2013 4:12 pm Předmět: Re: Zobrazit vaše příspěvky |
|
|
| 7eVen napsal: | Proč tu není něco jako "Zobrazit vaše příspěvky" tohle by sloužilo jako ukázání aktivních témat - kde ste min. již 1x přispěli příspěvek...Když např 15.2. 2013 příspejete příspěvek do zdejšího logu kamarádovi..a 16.2. 2013 si budete chtít přečíst reakci na Váš samotný příspěvek ze včerejška, tak ho budete muset hledat ručně stylem https://forum.ronnie.cz/ =>Osobní tréninkové logy a potom hledat očima to správné téma.
Potom taky by tady mohlo být, kdo právě navštěvuje téma, viz. příloha
|
Bude moje přání někdy splněno? Např dneska jsem se chtěl podívat na moje téma, ale hledat ho mezi 100 stránkami ve "Výživa a suplementace" nebudu.
Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: pá září 20, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
Když si rozklikneš svůj (nebo jakýkoli jiný) profil vlevo vedle postu, je tam tlačítko | citace: | | "Hledat všechny příspěvky od uživatele..." |
Není to to tvé přání? _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
Chápu smysl těch omezení typu "nejdřív 10 příspěvků apod.", ale bohužel v praxi to nefunguje
viz například vlákno Kuchařka, příspěvky od nějakého experta 30.9. kolem 19 h - v každém vláknu naprosto o ničem....
proto bych to asi rovnou zrušil, stejně kdo chce, vyřeší to jako ten viz výše, čili to nic neřeší
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 01, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tyjo to by ses divil, kolik výtečníků tenhle systém už zastavil, mně se doopravdy osvědčil. Že to čas od času někdo zkouší jako tento, co píšeš, je pravda, ale i na takové, co napíšou X krátkých příspěvků za sebou, mi přijde upozornění. Jediný háček, co to má, je, že to upozornění přijde jen mně a já ho tentokrát včas neviděl. Tak až teď zpětně. Po nasazení nového webu se to bude chovat chytřeji a hlavně, nezávisle na mně:).
Btw. pokud tohle čte autor příspěvků, které jsem mu odmazal, na zveřejnění reklamy na sportovní akci je nejlepší napsat Štěpánce (stepanka@ronnie.cz) nebo klidně i mně (martin@ronnie.cz), rádi bez problémů zveřejníme na titulce a klidně i tady ve fóru. Ale posílet sem hromadu příspěvků o ničem, jen za účelem vložení reklamy, (v naprosté většině případů:) neprojde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 17, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
Na daymoonův silný apel ("...přizpůsob to roku 2015..."  ) jsem změnil možnosti nahrávání obrázků sem do fóra, které se dělá prostřednictvím této stránky: https://forum.ronnie.cz/images/ (původní nápověda k tomu je zde: https://forum.ronnie.cz/jak-vlozit-fotografii-t25673.html).
Dřívější limit 800 kB a maximálně 1025x1025 px je zrušen.
Nový limit je 5 MB na obrázek, rozměr jakýkoliv.
V případě, že někdo vloží fakt fakt velký obrázek, mělo by ho to do stránky zmenšit na maximální velikost, co se zobrazí, aniž by to rozhodilo celý vzhled fóra, což je asi 1078 px, viz ukázka v následujícím příspěvku (reálně je obrázek v původní velikosti, jen se zmenší jeho zobrazení na uvedenou šířku).
Pokud by Vám v této souvislosti něco nefungovalo nebo ty ukázky níže či jiné obrázky ve fóru něco nějak výrazně rozhodily, napište, vyřeším to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 17, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
Pokud vše funguje, jak má, níže by se Vám mělo zobrazit toto:
Testovací obrázek 1:
Testovací obrázek 2:
Testovací obrázek 3:
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 15, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
Ve fóru jsem udělal tři drobné změny:
1) Zrušil jsem omezení, aby nově zaregistrovaný uživatel nemohl 48 hodin psát příspěvek. Tohle v minulosti hodně bránilo jednak spamerům a jednak i vyhrozování hádek tím, že když si někdo ze stávajících pisatelů založil jeden nebo více dalších nicků, tak než pod nimi mohl psát, vychladnul a byl klid. Uvidíme, jestli se ta změna teď (ne)osvědčí a podle toho zůstane nebo ne.
2) + 3) Po letech jsem přejmenoval základní ikonky New topic a Post reply na jejich české verze (jen je asi nutné dát CTRL+F5, aby se Vám to načetlo). :) A v zápatí jsem udělal navigaci mezi stránkami i pro slepé, ono to tam bylo takové malé a utopené.
Kdyby Vám v uvedených souvislostech něco nefungovalo, jak má, dejte vědět, prosím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|