OT z aktuálních forem = RANDO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OT z aktuálních forem = RANDO  Úvodní stránka -> Na smazání... -> OT z aktuálních forem = RANDO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
nebo je mozne, ze jsi tak strasne spatny a proto ti vsichni ostatni prijdou tak dobri

Počúvaj ma sem, vieš toho ešte menej ako ja....... Zober si takého Zanea.... Nikdy sa nemohol rovnať s ťažkotonážnikmi jeho doby. Prečo ? BOL EKTOMORF, asi tak, ako som ektomorf aj ja, alebo DiamonD. Ektomorf NENABALÍ TOĽKO HMOTY, ako mezomorf či endomorf (ty si niečo medzi mezomorfom a endomorfom, chlape...), pretože EKTOMORF má od prírody "z hora danú" HORŠIU SVALOVINU, než ostatné samotypy. TO JE FAKT, ktorý sa ale nepáči mezomorfom a kombinácii mezomorfa s endomorfom, LEBO TO POVAŽUJÚ ZA VÝHVORKY.... Ale keď taký ty (alebo iní tebe podobný samotypom) nevieš (nevrav že nechceš) tak ľahko urobiť "formu" s nízkym percentom tuku, tak tam už sú výhovorky zo strán mezo-endomorfov, že "ALE TO JE GENETIKA, JA SOM NIKDY NEBOL ŠTÍHLY"....
Pozerám, že si pekne široký (ramená), máš riadne rozvinuté trapézy (asi budeš dávať mŕtvoly, že?), nohy... Si robustný, to áno. Naberieš hmotu ľahšie ako ektomorf, vie to aj Zane, aj ostatní, LEN TO UŹ ANI NEHOVORIA, lebo sa hneď dočkajú odpovedí typu "VYHOVÁRAŠ SA ".... Lenže zas na druhej strane, postráda to estetiku v tvojom prípade - z hľadisa objektivity. Ale z hľadiska subjektivity pre niekoho si práve ty "estét" (hoci to bude pre nižšie percento), a niektorým ženám sa páči práve taká postava akú máš ty. Ja som rád za svoju. Hoci je pravda, že by som takých 5kg rád pribral (v kvalite)...ale u mňa to NIKDY nepôjde len s proteínom... Lebo moja genetická preddispozícia na to nemá, som ektomorf, a keď by som chcel byť väčší, musel by som zasypať :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
To je zase diskuze...
není to jenom o obvodu paže... já mám 45 a stejně ty ruce furt vypadají (jsou) malé...

Vzhľadom na tvoj príspevok...netrpíš bigorexiou, člověk ? .... Z objektívneho hľadiska áno. Z hľadiska úzkej skupiny ľudí nie. Zase je to na každom, z akého hľadiska sa na to pozerá....
Lebo môžeš byť nespokojný so 45cm rukou.... Ale písať, že je malá ? To akoby muž s nadpriemerne veľkým penisom písal, že ho má malý, lebo ho má 20cm, a nie 30 (tvoja ruka vs. ruka dajme tomu Kaia Greena, alebo Phila, alebo Wolfa... ten pomer neber doslova, nie je presný)
magion

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Rando ty si dle mne jeste nedosahl svaloveho genetickeho stropu. Psal si, ze meris 187 a vazis 82. To zdaleka neni tvuj strop.. Ten bude nekde u 87-90kg se stejne nizkym procentem tuku kolem 6%. Problem je ten, ze si slaby. Nemusis me to ani potvrzovat, ale jsem si jisty ze nedrepujes 2xBW v seriich a netahas 2,5xBW. K tomu az budes klikovat na bradlech s 50 kg na opasku a shybovat se 30kg v seriich, tak pak muzes s jistotou rict, ze si dosahl genetickeho maxima a jedina moznost je zasypat.
madball

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando psal, že má 190cm a 82kg, což je basketbalista, kterej v životě nesáhl na činku, ale o tom se tady nemá smysl dohadovat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
člověk

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
člověk napsal:
To je zase diskuze...
není to jenom o obvodu paže... já mám 45 a stejně ty ruce furt vypadají (jsou) malé...

Vzhľadom na tvoj príspevok...netrpíš bigorexiou, člověk ? .... Z objektívneho hľadiska áno. Z hľadiska úzkej skupiny ľudí nie. Zase je to na každom, z akého hľadiska sa na to pozerá....
Lebo môžeš byť nespokojný so 45cm rukou.... Ale písať, že je malá ? To akoby muž s nadpriemerne veľkým penisom písal, že ho má malý, lebo ho má 20cm, a nie 30 (tvoja ruka vs. ruka dajme tomu Kaia Greena, alebo Phila, alebo Wolfa... ten pomer neber doslova, nie je presný)

Opravdu si nemyslím, že bych trpěl bigorexií ...
Snad většina lidí, kteří cvičí (nepočítám crossfit a podobné ) chcou mít svaly ne? a když už je máš, proč nechtít je mít větší? nikdo si podle mě neřekne "až budu mít 41cm přes biceps, tak přestanu" ...
a ano příjdou mi moje ruce malé, protože jsou prostě nic moc tvarované atd. - tohle je přesně ten důvod jak jsi psal, že máš obvodově menší ruku, ale vypadá větší, než od někoho jiného, kdo má třeba větší obvod bicepsu... záleží třeba na tom tvaru těch svalů atd...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Ale Rando ty si dle mne jeste nedosahl svaloveho genetickeho stropu. Psal si, ze meris 187 a vazis 82. To zdaleka neni tvuj strop.. Ten bude nekde u 87-90 se stejne nizkym procentem tuku kolem 6%. Problem je ten, ze si slaby. Nemusis me to ani potvrzovat, ale jsem si jisty ze nedrepujes 2xBW v seriich a netahas 2,5xBW. K tomu az budes klikovat na bradlech s 50 kg na opasku a shybovat se 30kg v seriich tak pak muzes s jistotou rict ze si dosahl genetickeho maximu a jedina moznost je zasypat.

190cm/82kg

Magion, ty rozhodne nebudeš ektomorf, lebo také reči ("reči" nemyslím v zlom) aké máš ty, ektomorf nemá, to mi ver...
Tak, ako niekto môže byť kvantový fyzik, niekto básnik, niekto strongman, tak ANI KEĎ SA POSLADÁŠ, NIKDY neurčíš, kto kde má svoj fyzický naturálny stop - ani čo sa týka hmotnosti jeho svaloviny, ani čo sa týka jeho silových výkonov. NEMÁM ROBUSTNÉ KOSTI, NEMÁM ROBUSTNÚ STAVBU TELA. NIKDY nebudem dvíhať veľké váhy, ani "stredné", som s tým zmierený, pokusy boli, nešlo to. Akurát tak mám estetiku postavy - estetické svaly a stavbu (aspoň pri prednom a zadnom pohľade, z boku je to trochu horšie - plochý hrudný kôš a chrbát - to sú ale kosti- GENETIKA, to nijak neovplyvním), ktorým by samozrejme takých 5-6kg krásne prospelo.
MOHOL BY SOM začať používať kreatín, a "zasypať" niečoho malé množstvo, a 5kg by tu za dva mesiace bolo ako na koni (a potom by som na tom ostal)...ale to nie je moja priorita, je to pre mňa veľká cena za tých 5-6kg.
Niekto tu niekedy písal, že čo sa sily týka (naturálnej), tak limity (ak je poriadny tréning, a ver mi, že môj tréning NEFLÁKAM), tak každý má iné limity AJ NA ZÁKLADE JEHO KOSTRY... Moja kostra je krehkého charakteru - aj keď som si nikdy v živote nič nezlomil. EŚTE RAZ, SOM EKTOMORF........... Ukáž mi nejakých ektomorfov NATURÁLOV, ktorí niečo dosiahli na poli trojboja, strongmanstva (Tkadlečík je mezomorf), vzpierania......Všade samý MEZOMORF, ENDOMORF, a MIX MEDZI NIMI.
Ektomorfov nájdeš len (čo sa týka kulturistiky a silových športov) LEN V KULTURISTIKE. Napr. za všetkých taký Frank Zane... Krásna postava (nestačí byť len ektomorf samozrejme, treba mať aj také super tvary ako mal Frank)...ale patril k najštíhlejším svalovým objemom na Olympii, ak vôbec nebol najštíhlejší... LEBO BOL EKTOMORF. A ja som presvedčený, že aj silové výkony mal jedny z najslabších...
VÝNIMKY SAMOZREJME POTVRDZUJÚ PRAVIDLO...
Existujú vysokí a štíhli muži, ktorí majú dlhéééé ruky, dlhééé nohy, ale krátky krk. TÍ MAJÚ PREDDISPOZÍCIU K SILE (poznám takých, konkrétne dvoch). Drep sa im robí ch*jovo, ale na mŕtvolu si vedia pekne naložiť. Znova jeden z našej posilky meria toľko ako ja, má horšie ruky, chrbát, prsia, trošičku aj nohy, a .......VÁŽI 90KG. Nemá biceps, nemá triceps, ramená nie sú zaguľatené, resp. nevystupujú v bočnej strane, prsné svaly mu z boku nijak nevystupujú (nebavíme sa o hrudnej kosti, ale o svale), a videl som ako sa váži..... TAK TOTO MI VYSVETLITE, ĽUDKOVIA.... ČO TO BUDE, K*RVA, AK NIE ŤAŽKÉ KOSTI ??? ...

No a ja som typ s "priemerne dlhými urkami a nohami" na svoju výšku (nemám ich ani krátke ani dlhočizné), ale zato s dlhým krkom, a užšími kĺbami (nie kľúčnymi kosťami), než majú tí s krátkym krkom a "predimenzovanými" nohami a rukami, čo sa ich dĺžky týka.
Videli ste už ČISTO EKTOMORFA s dlhým krkom, vysokého, aby bol silný (bez toho aby bral AS) ? JA NIKDY ... Proste samotypov je veľké množstvo, a niektoré z nich (rozhodne to bude "podkategórie" ektomorfa) proste NEMAJÚ PREDPOKLADY NA OBJEM A SILU. A s tým sa bez AS nedá nič urobiť. NIE - TOTO NIE JE VÝHOVORKA.
kubaz

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

limity ma spis clovek ve svoji vlastni hlave a pokud si budes rikat ze tohle a tohle naturalne nedas, tak to proste nikdy nedas, je to spis o case, nekdo se nekam vypracuje za rok, druhemu to trva 5 let byla to zabava rando, jdu do prace cau
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
...a ano příjdou mi moje ruce malé, protože jsou prostě nic moc tvarované atd. - tohle je přesně ten důvod jak jsi psal, že máš obvodově menší ruku, ale vypadá větší, než od někoho jiného, kdo má třeba větší obvod bicepsu... záleží třeba na tom tvaru těch svalů atd...

Súhlasím. Ja mám zase pekne tvarované ruky, ALE.... objem im chýba. Vidíš, každý samotyp má niečo iné. Ty máš objem a silu (vzhľadom v porovnaní so mnou, lebo sa bavíme teraz o rozdiele medzi nami dvoma), ja tvary (ktoré samozrejme nie sú dokonalé, len som viac šľachovitý, a mám vcelku estetické tvary SVALOV, hoci žiaľ, nie som viac naklonený k mezomorfovi...). Je to sranda, ale páči sa mi tá rozmanitosť asi tak, ako sa mi páčia ženy rôznych samotypov (s výnimkou silných moletiek)... Ako dobre, že neexistuje len jeden typ žien (čo sa postavy týka, teraz sa bavíme o postave)...
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Rando psal, že má 190cm a 82kg, což je basketbalista, kterej v životě nesáhl na činku, ale o tom se tady nemá smysl dohadovat.

Tak Decarbas tu možno už zajtra večer napíše (keď ho to nebude obťažovať), či vyzerám akoby som nikdy nesiahol na činku... Lebo on jediný (keď nikto iný nepríde z tohto fóra s nami zacvičiť) ma uvidí. A možno budú aj fotky, ale to by som bol radšej, ekby vznikli na druhom spoločnom "stretku", a to niekedy budúci týždeň. Bolo by mi to tak príjemnejšie, ale zas na tom úplne netrvám...
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
limity ma spis clovek ve svoji vlastni hlave a pokud si budes rikat ze tohle a tohle naturalne nedas, tak to proste nikdy nedas, je to spis o case, nekdo se nekam vypracuje za rok, druhemu to trva 5 let byla to zabava rando, jdu do prace cau

Toto hovoria (čo sa týka limitov sily a svalov) všetci ostatní, len nie ektomorfovia.....pouvažuj prečo, asi nebudeme všetci ektomorfovia VYHOVÁRAČSKÍ....;-)....
Zas iný typ ektomorfa, ten s krátkym krkom ale dlhýýýými rukami a nohami, z posilňovne kde chodím, zasran 18 ročný vysoký 190cm ako ja, robil série po 5 opakovaní 160kg na mŕtvy ťah. Nevravím, že je to extra super výkon, to nie, ale na jeho výšku a vek je to určite slušný výkon v posilňovni, o tom snáď nebudeme polemizovať. ALE CHALAN prsote vôbec nerastie... Ak rastie, tak len máličko - ALE NIČ SA MU NEZVäČŠUJE. Tak ako nemal biceps a triceps, tak akoby sa mu len trošičku nafúkla ruka, ale biceps "nevyrástol", ani triceps. Rovnako to má s celou postavou, nevidno totálne žiadnu definíciu, oddelenie svalov, žiadne tvary. Nemá tvary, nemá objemy, ale má SILU. Ja zas MÁM TVARY, ale nemám objemy a silu. On má jedno jediné z troch vecí, ja mám jedno jediné z troch vecí. On má silu, ja tvary. Niekto má silu, objemy a tvary. MEZOMOOOOOORF ...samozrejme nie každý, ale len určité percento z nich.
Určite sa už všetci rozumieme, a ak to čítajú aj ektomorfovia, tí mi dajú BEZPOCHYBY za pravdu. ŽIADEN EKTOMORF NEMÁ TO "VŠETKO", a ja nepoznám ANI JEDNÉHO NATURÁLNEHO EKTOMORFA , ktorý by mal z týchto troch "vlastností" ( SILA, OBJEM, DOBRÉ TVARY SVALOV ) dve, a nie to ešte tri "zabudované" vo svojom tele. NEPOZNÁM, NEPOZNÁM.

Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne so září 27, 2014 5:49 pm, celkově upraveno 1 krát
secret78

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
madball napsal:

Tak Decarbas tu možno už zajtra večer napíše (keď ho to nebude obťažovať), či vyzerám akoby som nikdy nesiahol na činku... Lebo on jediný (keď nikto iný nepríde z tohto fóra s nami zacvičiť) ma uvidí. A možno budú aj fotky, ale to by som bol radšej, ekby vznikli na druhom spoločnom "stretku", a to niekedy budúci týždeň. Bolo by mi to tak príjemnejšie, ale zas na tom úplne netrvám...

a kde idete cvičiť?
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

a kde idete cvičiť?

Dawell Gym na sídlisku Dargovských hrdinov (Furča). Mesto Košice.
Nejdeme si robiť sparingov, len sa tam budeme registrovať, podáme si ruku.
Teším sa na zmenu - konečne v inej posilňovni, a v celkom peknej.
kaplii

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa/ Na tebe prostě sedí:
citace:
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
Měl by si sám sobě přiznat, že na to prostě nemáš a vysrat se na to.
Aleslamka

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
blbost - já mám 39 cm.

Bohužel je to tak .. 38,5 cm :D Nevím jak to dělám, nevím jestli je mám tak divně postavený, že když je měřím přes vrchol bicepsu, tak to jede přes naprosto nejužší část tricepsu ..
Každopádně je to bohužel tak :D Ruce jsou moje slabina .. :/ :D

Btw na fotce to je: 174 cm / 80 kg / tuky nevím - tipuju 9-11%
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
DikobrazieDieťa/ Na tebe prostě sedí:
citace:
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
Měl by si sám sobě přiznat, že na to prostě nemáš a vysrat se na to.

Asi tak, ako by si na to nemal ty, keby si nezasypal
http://lide.ronnie.cz/kaplii?gal=4274

Trkvas, že sa vôbec ozývaš. Tu už že si na sypačke je očividné. Tak láskavo TY nepíš kto na "to" má a kto nie, tomu, kto nesype a sypať nebude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OT z aktuálních forem = RANDO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: