Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nápodobně chlapáku !!!
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nech si poradit a nedelej blbosti takhle se nikam nedostanes , ses jak maly dite
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty myslíš tu Tabatu, že je blbost? Já jí dělám kvůli výbušnosti a abych se necejtil rozlámanej. Kalorie mám před ní i po ní. Před mám nálož ovesné kaše a po ten gainer a vaječnou omeletu s chlebem.

Jinak, kdo poradí, jsem za to velmi rád, protože jak jsem viděl včera sám............vybral jsem si cviky podle Reibena, které mi poradil a fakt jsem se cítil dobře. Dobře odvedenej trénink a pocit jsem měl taky výbornej celé odpoledne.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Pavelito: prosím tě, jaký má smysl odjet 3x12 v prakticky rozcvičovací sérii a pak přidat jen na 2 další (pracovní?) ? být tebou bych to udělal přesně naopak, akorát se předunavíš lehkou váhou a s tou těžkou pak jako bys nic neudělal..

Je to tak zlé? Protože mě pomáhá když se "rozjedu" na lehčích vahách vždycky a pak jsem jakoby rozhýbanější a zvednu i víc. Příště teda zkusím otočit
redis

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo je kvůli tomu, co ho baví tlustý oteklý prase, někdo je prostě kvůli tomu, co ho baví vyhublej ... takže bych pane kubaz šetřil výrazy "nedělej blbosti".

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že pro tebe pavelitu neplatí přijem-vydej >= 0 ale vzorecek prijem-vydej >> 0 (rozuměj musíš mít mnohem větší příjem než výdej, nestačí být jen na "nule", vím, že nejsi, ale je třeba ještě víc zabrat).

Pokud chceš dělat sport a chceš ho dělat i trošku dýl než pár let, začni jíst, jinak se ti brzo kvůli málo živinám můžou dostavit takový problémy (nic nikomu nepřeju nedejbože...), že bys cvičit pak už ani nemohl, osobně jako horolezec vím, co to je nemoct dělat, to co mně baví a to co bych chtěl dělat, viz. x- zranění nebo nemoci...Věř mi, dávej tu energii nejenom do cvičení a cvakni v tý hlavě i to, že bez jídla je stagnace jistotou stejné jako blížící se problémy z málo živin.

Ps. jen to dobrý chlape a ať to roste.

Ps2. a nehádejte se o hovadinách:D Rychlá chůze = jogging (rekreační běh) :D
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, vážím si toho. Pokouším se to držet v plusu ty kalorie. Když už nestíhám objemově, jako že se do mě toho už víc nevejde, hodím tam gainer nebo protein.
Samec

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čusko, projel jsem si tvůj log a fandím ti abys pořádně nabral a věřím že za rok za dva budeš spokojen ... mimochodem já třeba před rokem a půl vážil 65kg, víkendy jsem jenom flámoval, kouřil cigarety a málo jedl ... potom jsem si řekl stop, přestal jsem kouřit, začal pořádně cvičit a jíst i když se musím přiznat, ta strava za ten rok a půl mohla být lepší, ale i tak mám teď 83kg a furt pomalu ale jistě nabírám a mohutním.

Takže věřím tomu že se ti to určitě taky povede .. hodně štěstí.
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Je to tak zlé? Protože mě pomáhá když se "rozjedu" na lehčích vahách vždycky a pak jsem jakoby rozhýbanější a zvednu i víc. Příště teda zkusím otočit

tak jako dobré/zlé.. hlavní je, že imho tolik nestimuluješ svaly k růstu, pak jim dáš 1-2 pracovní série a to je málo
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Kdo má nějaké smysluplné poznámky ať píše, ostatní se zdržte díky

A pokladat otazky muzu? :)
Me by jen zajimalo, jestli OPRAVDU vazis tech 65 kg. Nebudu k tomu mit blbe kecy pokud ne, ale fakt by me to zajimalo, protoze tvuj log ctu / cetl jsem pozorne a tech 65 je nejaky moc velky skok a navic uz to tu bylo nedavno, ze jsi tvrdil, ze vazis tolik a skutecnost byla uplne jina.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole ja to tady uz mrdam , narknes jednoho anorektika tak pribehne druhy udelejte si nejakou sektu v osvetimi , dobre vis co delas spatne a delas to i pres to a vis co to znamena ? ze ses nemocnej takze zpet k janackum

takze si laskave prejmenuj log na : Od anorexie zpet k anorexii
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ty vole ja to tady uz mrdam , narknes jednoho anorektika tak pribehne druhy udelejte si nejakou sektu v osvetimi , dobre vis co delas spatne a delas to i pres to a vis co to znamena ? ze ses nemocnej takze zpet k janackum

takze si laskave prejmenuj log na : Od anorexie zpet k anorexii

kdo je ten druhej? to nemyslis me ze ne?
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz zalez si do jinejch blogů, tvoje příspěvky tady jdou uplně zbytečný, dík chlapáku !!

Draper : 65 ano
Samec

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promin, ale ze má na fotce ze strany 28 .. 65kg ti nevěřím ani náhodou .. maximálně 58kg.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dnes jsem byl na vstupní prohlídce u doktorky kvůli brigádě a světe nevěř...ale bylo tam 65
redis

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz no přišel sem Draper, Já, Samec a blazen ... a ani jednoho jako anorektika nevidím :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: