|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| v tomto případě bych škodu: |
| plně nahradil |
|
19% |
[ 9 ] |
| částečně nahradil |
|
28% |
[ 13 ] |
| vůbec nenahradil |
|
47% |
[ 22 ] |
| pokusil bych se o opravu |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
Jasně, já to myslel všeobecně. Byl to i takový postesk, když vidím některá dnešní fitcentra. Drahé suplementy, zákazy vlastního pití, jakostní klienti...ale na druhé straně absence základních pojistek, místo zkušeného provozního/trenéra tam fungují mladé holky na dohodu, které neumí ani první pomoc, nevysvětlí stroje, cviky, v případě problémů/úrazu teprve někde telefonem nahánějí šéfa/majitele,... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 2:18 pm Předmět: |
|
|
Když už se tedy ta diskuze rozeběla, tak by mě zajímalo, jestli už majitel/ka fitka vyčíslila škodu, a jestli zde diskutujeme o dvou stovkách nebo třeba dvou litrech. Nakonec, s tím souvisí i to pojištění .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
romanbobr
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
Poslali ohnuté díly na opravu, předběžná kalkulace je 2-3 tisíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 3:32 pm Předmět: |
|
|
| romanbobr napsal: | | Poslali ohnuté díly na opravu, předběžná kalkulace je 2-3 tisíce. |
ktore im ale nezaplatis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
a přitom stačilo mít odpovědnost za škodu , pojistka 350,- na rok
|
|
| nahoru |
|
 |
romanbobr
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | ktore im ale nezaplatis |
Prosím všechny rádoby přispěvovatele, kteří zasírají toto mé téma osobními výpady a ani se nesnaží přečíst si historii, aby si šli léčit ego jinam.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | a přitom stačilo mít odpovědnost za škodu , pojistka 350,- na rok |
Už jseš s tím trapnej.
Já mám například pojistku na škody, která platí pro všechny členy mojí famílie (pořízeno hlavně kvůli dětem), ale to ještě neznamená, že z ní míním platit vždycky, když se k něčemu přichomýtnu. Vždy záleží na okolnostech a tady je vina fitka jasná - nemaj tam zákazníkům nabízet jako podložku nebezpečný nestabilní hranol. Není o čem diskutovat. A pokud má majitel fitka k pojištění starých strojů stejný postoj jako kid, tj,. že se to už nevyplatí, tak ať se potom nezkouší hojit na klientech, které ohrožuje zastaralým vybavením fitka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | trapnej ? a čím prosím tě ? Vinu jasně vidíš jen ty , ale jak jsem psal příště se dá jako podložka použít i benchová tyč , když tam leží na zemi |
To by ovšem udělal jen debil, protože benchová tyč k takovému účelu není určena (na rozdíl od toho hranolu, jak tady psal rb.)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: |
Já mám například pojistku na škody, která platí pro všechny členy mojí famílie (pořízeno hlavně kvůli dětem), ale to ještě neznamená, že z ní míním platit vždycky, když se k něčemu přichomýtnu. Vždy záleží na okolnostech a tady je vina fitka jasná - nemaj tam zákazníkům nabízet jako podložku nebezpečný nestabilní hranol. Není o čem diskutovat. A pokud má majitel fitka k pojištění starých strojů stejný postoj jako kid, tj,. že se to už nevyplatí , tak ať se potom nezkouší hojit na klientech, které ohrožuje zastaralým vybavením fitka. |
Kid má postoj velmi racionální .... když jsem kdysi měl Sierru, tak ačkoli jezdila zcela ok (a občas ji oplakávám, byť zrovna dnes teda ne:-)))), rozhodně by mě nenapadlo za ni platit havarijní pojištění. Bylo by to házení peněz do hajzlu...navíc i u toho pojištění strojů ve fitku zapomínáte na to, že pokud nechcete vydělávat jen na pojistku, tak tam bude vždy nějaká spoluúčast (1-5 litrů). Alespoň já bych to tam měl ...
A ač jsem radil nic neplatit, a trvám na tom, tak na druhé straně je nějaké ohrožování totální blbost .... doufám, že to nebude bráno osobně, ale naložit si na mulťák 160 kilo, vlézt pod to a cvičit na tom navíc s nějakým trámkem pod nohama, když VÍM, že tam nejsou zarážky .... to je na mě trochu moc adrenalinu naráz. Protože si představme situaci, a serme na trámek, kdy se mu prostě jen v průběhu cviku udělá blbě nebo v něm něco rupne ... 160 kilo je opravdu HODNĚ, na mulťáku to nikam nezahodíš ... děkuji nechci. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 8:14 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Jasně, já to myslel všeobecně. Byl to i takový postesk, když vidím některá dnešní fitcentra. Drahé suplementy, zákazy vlastního pití, jakostní klienti...ale na druhé straně absence základních pojistek, místo zkušeného provozního/trenéra tam fungují mladé holky na dohodu, které neumí ani první pomoc, nevysvětlí stroje, cviky, v případě problémů/úrazu teprve někde telefonem nahánějí šéfa/majitele,. .. |
když si pronajmeš kurty, závodní okruh, golfové hřiště nebo jdeš na bruslení, je tam někdo, kdo tě bude gratis učit jak se to dělá? Občas vidím
ve fitku úplné začátečníky, jak jdou za obsluhou a chtějí po ní, "aby jim to ukázala" a popravdě poslal bych je do prdele...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 8:42 am Předmět: |
|
|
Ano, přesně tak. Pokud přijde nezkušený člověk do fitka, na kurt, atd., je důkazem kvalitní obsluhy, aby mu (na dotaz) předvedla manuál.
Občas vidím ve fitku úplné začátečníky, jak jdou za obsluhou a chtějí po ní, "aby jim to ukázala" a popravdě poslal bych je do prdele...
Tak to jsi jistě člen kvalitního "macho" fitka. u nás je právě základ, že pokud přijde nový člověk, majitel osobně provede daného amatéra po všech stanovištích.
1) má zájem, aby se mu tam daný nováček nezabil špatnou vahou
2) aby mu nováček nezrušil stroj špatným používáním
3) bo je to slušnost a projev zájmu ukázat začátečníkovi, jak si hned od začátku nekurvit tělo špatnou technikou _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Oni budou tu ohlou osu narovnavat??
ze si delas srandu ..
toto se jim mohlo stat uz vickrat, ale to nemuzeme vedet ...
vsichni vi, ze kdyz by tu osu narovnali, tak jeji pevnost v danych bodech bude velice minimalizovana a ze se jeji deformace se bude opet opakovat
a opet budou moct po dalsichm zakaznikovi pozadovat penize, ze zniceni "zcela novych" stroju.
Osobne bych jim nic neplatil. Ale zalezi na tobe.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Ano, přesně tak. Pokud přijde nezkušený člověk do fitka, na kurt, atd., je důkazem kvalitní obsluhy, aby mu (na dotaz) předvedla manuál.
Občas vidím ve fitku úplné začátečníky, jak jdou za obsluhou a chtějí po ní, "aby jim to ukázala" a popravdě poslal bych je do prdele...
Tak to jsi jistě člen kvalitního "macho" fitka. u nás je právě základ, že pokud přijde nový člověk, majitel osobně provede daného amatéra po všech stanovištích.
1) má zájem, aby se mu tam daný nováček nezabil špatnou vahou
2) aby mu nováček nezrušil stroj špatným používáním
3) bo je to slušnost a projev zájmu ukázat začátečníkovi, jak si hned od začátku nekurvit tělo špatnou technikou |
Posilování je velmi komplexní věda, která se rozhodně nedá naučit za jedno "ukázání". Majitel, který se dozajista ani nezeptá na zdravotní dispozice dotyčného, neudělá mu jakýkoliv základní test dysbalancí,
ho prostě provede od předkopávání k multipressu až k benchi, je tupec
a ignorant. Už vidím jak na golfovém hřišti přijdeš poprvé a oni ti řeknou: takhle se odpaluje, takhle se patuje, a běžte hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
S tím golfem je to vyhrocené, vraťme se k fitku. U golfu maximálně prokypříš zásekama green, ve fitku si způsobíš zranění mnohem pravděpodobněji.
Lehce si odporuješ, případně nenabízíš žádné reálné řešení.
Nejdříve napíšeš, že by jsi nováčky posílal do prdele.
Já na to, že to je špatně, bo právě majitel/trenér jim ukáže co a jak.
I to je dle tebe důkaz, že majitel je tupec, bo se nezeptá na zdravotní dispozice dotyčného, neudělá mu jakýkoliv základní test dysbalancí,...WTF??? Bavíme se o ukázkové hodině, ne o vyšetření závodníka před olympiádou.
Co má tedy majitel a nováček dělat?
Nováček se má pokoutně učit provedení cviků doma v koupelně či na youtube? Majitel si má při vstupu vyžádat zdravotní kartu každého cvičence? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|