|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: ne listopad 18, 2018 6:55 pm Předmět: |
|
|
Trening 193, nedela
Vcera kocikovanie po kopcoch a krhajoch 6km, dnes:
Beh indiansky s kocikom 7km kopce 1:15 ...viac chodze ako behu, nechcel som to silit, avsak lepsie ako nic.
Predlaktia po stvrtkovom lezeni stale na padrt, dnes som si este dal lahky trening, ked sme so svokrom prekladali kvas v stolitrovych sudoch do tepla, aby nezamrzli. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 19, 2018 9:27 pm Předmět: |
|
|
Trening 194, pondelok
Dnes v casovej tiesni, ale odmakal som zaklad.
Deadlift klasika nadhmat . medium . up to 5x5x115kg . nebolo to tazke
Zadny drep atg midbar . easy . up to 5x5x72,5kg . po velmi dlhom case bolo easy easy. Ale tusil som pruser...
Bench press . heavy . 80kg 5, 4, 4, 4, 4 (tu som posledne opacko vytlacil ocami), 2 (23) . nebolo to tam, ale stvrtky mam moznost zaradit aj lahky bench... tak zaradim.
Jedine stastie som mal, ze predlaktia a uchop na poslednu chvilu zregenerovali, takze mi cinka pri mrtvole nevypadavala = dobre ja. Lezenie zaradim pravidelne a uvidime, ci sa obe discipliny pozitivne ovplyvnia. Je mi to vsak vlastne jedno, k sportu som vzdy pristupoval skor ako k zabave a odreagovaniu sa, nez aby som vyrabal vysledky. Len to nesmie byt uplne bez vysledkov. ;)
Note for the future: cez vianocne prazdniny nastartovat pressovaci soju & tuba program s 32kg .
https://www.strongfirst.com/upgrade-your-strength-with-the-soju-and-tuba-press-program/ _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 21, 2018 8:24 am Předmět: |
|
|
Veď ty nakoniec ešte budeš snáď aj naozaj makať! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 21, 2018 9:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 10:45 am Předmět: |
|
|
Vsak ved hej, ide to hore, az sa cudujem. Nastastie semizaciatocnikom funguju aj lajdacke selfmade plany, ked si postrazia techniku. No na benchi vidim, ze svaly uz potrebuju viac stimulov, drepy tiez zaradujem 2 - 3x tyzdenne, pytam sa - kde to skonci!!!? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt listopad 22, 2018 7:08 pm Předmět: |
|
|
Trening 195, stvrtok
Bench press very easy 5x 40, 60, 65, 70, 65, 60kg.
Lezenie
5+ natiahnuta, na rozlezenie
7- mierny previs natiahnuta, 2x odsadnute
7- mierny previs natiahnuta, 1x odsadnute (sla by aj na prvy sup)
7- velky previs natiahnuta do polovice (toto bhde boj), 2x odsadnute
7 technicka top rope, 2x odsadnute, vylezena do 4/5
7- mierny previs top rope, 1x odsadnute
7 technicka, vylezena do 1/4 a uz bolo zle, takze koniec.
Nakladka 😍😍😍😂😂😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá listopad 23, 2018 9:06 am Předmět: |
|
|
Minuly tyzden mi trvala regeneracia ruk tri dni, dnes sice citim najma prsty, ale predlaktia su relativne OK a celkovy damage je prijatelny. Zajtra mozno zaradim nejake easy zhyby. A uz coskoro uvidime, ci ma zmysel zaradovat pred lezenim very easy bench.
Dnesna ranna vaha: 86,9kg . mohlo byt aj horsie, ale tento vikend mi nastastie nehrozi nejake prezieranie ako ked som u svokrovcov, takze bude pohoda. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá listopad 23, 2018 9:20 pm Předmět: |
|
|
Trening 196, piatok
Mikrotrening
Double bell front squat 24+20kg 3x6
...chcel som ist aj behat, ale nevydalo. Nevadi. 😂😎 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so listopad 24, 2018 7:35 pm Předmět: |
|
|
Mikrotrening 197, sobota
Doobeda lopatovanie a prenasanie dvoch tazkych bremien a cca 2 hodinky vonku na zime.
Zhyby bw 4x5 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne listopad 25, 2018 11:06 am Předmět: |
|
|
Trening 198, nedela
Indiansky beh s kocikom 10km cca 1:25, intervaly 8x80m (tempo cca 5min/km) a 6x50m (max tempo 4:10/km).
Zajtra tazke drepy?? No to teda pekne dakujem. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 26, 2018 6:15 pm Předmět: |
|
|
Trening 199, pondelok
Blessed by the God I survived todays training.
Zadny drep, midbar, pod paralel . Heavy . Up to 5x5x85kg . Objemove PR. Cha, slo to lepsie, nez som cakal a dufal. Druhu seriu som si aj natocil a spokojnost. Drepy konecne presvedcivo predbiehaju bench, dobre ja!
Deadlift klasika nadhmat . Easy . Up to 5x5x110kg . easy my ass, mrtvoly po tazkych drepoch... su vzdy poucne.
Bench press . Medium . Up to 5x5x75kg . Co ja viem... Zatial neviem, ci stvrtkove benche zaberaju, alebo nie, ale necham ich zaradene, neublizili.
Zhyby 3x5
Military press 5x37kg, 3x47kg, 2x57kg . Posledna dvojka tazka.
Overhead press 10kg 3x5
Box. pytel na zaver a brusaky dole hlavou 3, 5, 5, 5.
Pomalicky pomaly sa to niekam posuva. Trosicku citim lakte, mozno maly deload na benchi nezaskodi, ak ma vydrzat v zostave aj lezenie. A nesilit narocnost lezeckych ciest, aj ked to sa lahsie povie, ako urobi. 😂😂😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 28, 2018 9:00 pm Předmět: |
|
|
Trening 200, streda
Okruhliakovy trening, pekne.
Goblet squat 24kg 2x5 . pauzovany, od 5 do 15 sekund
1R press 24kg 2x 4+4
Zhyby bw 2x7
Beh s kocikom 6km 0:43:16 + 1km chodza . prisiel som domov a maly akurat na spanok, tak sme vybehli! 😁 A zacal hadzat veci. Za chvilu zacne chodit a bude zabava. 😂😍 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|