Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 327, 328, 329  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2022 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: 93,0kg . furt vyzieram nejake sladkosti co sme kedysi zhabali chalanom, uz musim prestat.
alkojednotky: 2 (t6, m87) . dve pivka k tataraciku... mozno aj tam je tlsty pes zakopany
ANS (autonomny nervovy system) charge: very good 6/6, sleeping rate: 73 , tep avg: 58bpm . za zmienku stoji, ze z toho takmer osem hodinoveho spanku hodinky oznacili 28% ako hlboky spanok, co je absolutny rekord co si pamatam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2022 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 140, stvrtok

Drepik . 5x4x89kg
Bencik . 5x4x79kg

Seated MP . 3x3x46,5kg

Len taka brnkacka v plague hole pred obedom, idem este pomoct kamosovi nakladat a vykladat vraj 50kg dlazdice... 😅 #zabava
cohen999

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2022 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: 92,7kg
alkojednotky: 3 (t9, m90) . pri robote chuti :D
ANS (autonomny nervovy system) charge: very good 6/6, sleeping rate: 87 , tep avg: 61bpm

Spanok dlhy, konecne cez 8 hodin, a relativne kvalitny, takze spoko. Ale citim teda chrbat aj rucicky poriadne, lebo tie betonove dlazdice mali vcera fakt 50kg a odlepit to z blata a nalozit do furika a potom do vozika a potom nakoniec vylozit... Bol to taky sice trapnejsi, ale predsa strongmansky trening. S prenasamin a nakladanim miesacky ako bonus.
cohen999

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2022 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: ?
alkojednotky: 3, 7 (t19, m100) . Na Severe chiti
ANS (autonomny nervovy system) charge: ?, sleeping rate: ? , tep avg: ?

Odskocil som si s Juniorom na jednu noc pod Krivan, len tak sa pomotat v prirode a pogrilovat a uzit si chatu bez elektriny a vody... bolo to super, ale tak ma v noci rozbolela hlava, ze som nechapal. Az rano som si spomenul, ze som uplne zabudol na rannu kavu a ako tazky zavislak som proste dostal abstak. A kavovy abstak je zlo. 😅
cohen999

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2022 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 141, nedela

Beh 8km 0:52:59, tep avg 143bpm, tempo 6:37, index 50 . ide to pekne hore, len teda mam nejake presilene lytka.
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2022 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 142, pondelok

Gym na severe

Drepiky . 100kg 7, 8, 7
Benciky . 92,5kg 6, 5, 4 . masaker

MP . 4x3x50kg
Zhyby . 7, 6, 5
Jeff curls . 2x5x20kg

Super trening po vcerajsku, mal som na benciky aj spottera, dobre bolo. A ani som necitil vcerajsi beh, nejaka regeneracia predsa len prebehla. 😅
cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2022 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 5 (t5, m105) . sused doniesol ochutnat slivovicu macerovanu v medovych "odvickovancoch", mnam. 🥰
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6, sleeping rate: 73, tep avg: 60bpm .

Dnes to vyzera mozno este aj na beh s intervalmi, uvidime. A ked nie dnes, zajtra rano ircite. 🤣
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2022 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
slivovicu macerovanu v medovych "odvickovancoch"

Vysvetlenie, prosim

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2022 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
slivovicu macerovanu v medovych "odvickovancoch"

Vysvetlenie, prosim
"Odviečkovance alebo medové viečka včely vytvárajú z vosku, ktorým uzatvárajú zrelý med. Takto včely med chránia pred vlhkosťou a môžu bunku plástu naplniť až po okraj. Med po zaviečkovaní si udrží svoju hustota a trvanlivosť.

Pri vyberaní medu sa tieto viečka odoberajú špeciálnou vydličkou, aby sa med dal z plástov vytočiť. Deti včelárov si určite pamätajú ako tieto viečka radi žuli ako žuvačky. Obsahujú veľa medu. Včely celý úľ dezinfikujú propolisom, takže aj medové viečka obsahujú nielen med, ale aj propolis. Tento vosk pôsobí priaznivo na ústnu dutinu a zuby. Je teda veľmi vhodnou náhradou sladkostí a bežných žuvačiek.

Viečka je najlepšie skladovať v chladničke v sklenenom pohári. Vosk sa dá využiť pri tvorbe sviečok prípadne náterov na drevo." ...alebo teda zaliat alkoholom a dosiahnut dokonalost. 😍😜
cohen999

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2022 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 6, 3 (t14, m115) . sused s odvickovancami sa ukazal zas, je to charakter. 😍
ANS (autonomny nervovy system) charge: compro 3/6, sleeping rate: 72, tep avg: 64bpm .

Trening 143, streda

Nakoniec som este vcera podvecer zmakol beh s intervalmi...

Beh 6km 0:39:06 . tep avg 146bpm, max 175bpm . intervaly 3x300m, 3x250m . Index 49.

Trosku som sa bal kvoli horsej regeneracii, ale vypalilo to nakoniec celkom dobre. Dnes konecne pauza a presun zo Severu do Stredozeme.

Naposledy upravil cohen999 dne po září 05, 2022 6:46 am, celkově upraveno 1 krát
cohen999

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2022 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 144, stvrtok

Stredozem

Beh kopecky 6km . 0:42:44, tep avg 146bpm, running index 55

Trening 145, sobota

Beh kopecky 5km . 0:35:18, tep avg 144bpm, running index 52

Hodinky zo mna urobili elitneho bezca, posledne 4 behy som mal indexy 50, 49, 55, 52, co sa prejavilo v skokovom zvyseni klzaveho priemeru z 47 na 49... uvidime, ci sa tie behy v kopcoch nejako pretavia do rovinkovych behov a intervalov. Trosku sa vsak obavam o moju bezecku moralku, zajtra Junior nastupuje do skolky, Vylupok do jasli, sezona taxikarcenia a ukrajovania z volneho casu zacina.
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 05, 2022 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: ? . zas treba vymenit bateriu, och.
alkojednotky: 5, 7, 9, 0 (t35, m18) . pobyt v Stredozemi si rovnako ako pobyt na Severe tiez ziada svoju dan, tak som zaplatil. Do toho oslava, no proste sama radost. :-D
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6, sleeping rate: 70, tep avg: 53bpm . spanok sice kratsi, ale tepy konecne na normale. Hlboky spanok 26%, moze byt.

Urobil som si test VO2 max, stale 55, dobre.

Dnes to vidim na podvecerny trening a zajtra rano beh.
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 05, 2022 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 146, pondelok

Heavy

Drepiky . 105kg 6, 6, 5
Benciky . 95kg 4, 4, 3, 2 . masaker. To tak jeden vynecha lahky trening a potom ho chce pri tazkom cinka zniest zo sveta...

Ab wheel . 3x3

Dnes len nevyhnutne cviky a aj tak mi to trvalo vyse hodiny... 🤦‍♂️
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 06, 2022 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

alkojednotky: 2 (t2, m20)
ANS (autonomny nervovy system) charge: compro 3/6, sleeping rate: 59, tep avg: 58bpm . kratsi 6-hodinovy spanok, horsi REM, zato paradny hlboky - 28%. To asi ta Ritterska o desiatej vecer...

Trening 147, utorok

Beh 5km 0:33:29 . tep avg 139bpm . tempo 6:41 . index 50

Dnes planovane intervaly nevysli, ale vobec ma to neirituje, ledva som vstal. Dam si ich vo stvrtok alebo v piatok, aspon si telo oddychne. Chcem este pocas dna odcvicit nejake pressy s ktb a vecer zhyby, tak uvidime co vyda.

Este taky maly edit ku klzavemu bezeckemu indexu. Hodinky mi ho vypocitavaju od marca minuleho roku, zacal som na indexe 44, co bola uroven 5/7, cize dobra (interval 41 - 45). Nad nou su uz len velmi dobra v rozpati 46 - 50 a elitna od 51 do 78. V maji minuleho roku som sa dostal na index 46, kde som sa drzal prakticky rok. V maji tohto roku klzavy index stupol na 47, a kedze bolo leto bezecky aj turisticky zaujimave, 1. septembra skocil index na hodnotu 49. Cize stale som iba na urovni 6/7, ale dnesny domaci beh po rovinke ukazal, ze som naozaj zrychlil. A to aj napriek stale nie idealnych bezeckych podmienkach, ktore prichadzaju okolo tych 15 stupnov celzia, takze ocakavam pri takto nastavenom treningu 3x tyzdenne skory postup na index 50 a mozno este tento rok atakovanie spodnej hranice elitnej urovne. Heh, dobre, tak "elitnej". Ktovie co si programatori predstavuju pod takym pojmom elitny, vsakze kefaline.
cohen999

PříspěvekZaslal: st září 07, 2022 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vaha: 92,6kg
alkojednotky: 1 (t3, m21)
ANS (autonomny nervovy system) charge: ?, sleeping rate: ?, tep avg: ?bpm . nedotiahnuty remienok na hodinkach Ale najnizsi zaznamenany tep pocas spanku bol 49bpm, to je celkom v poho.

Zajtra bude rano beh, poobede sauna, v piatok supnem easy trening a vymalovane. Plan je jasny, uvidime co na to zivot.

A este doplnim, klzavy bezecky index mi poskocil na hodnotu 50, takze elita je hned za dverami!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Uvidíš, zač je toho tenisový loket, línej starče! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 327, 328, 329  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: