|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro zákaz kouření ve městech? |
| Ano - jsem kuřák |
|
3% |
[ 3 ] |
| Ne - jsem kuřák |
|
14% |
[ 13 ] |
| Ano - jsem nekuřák |
|
66% |
[ 59 ] |
| Ne - jsem nekuřák |
|
12% |
[ 11 ] |
| Je mi to jedno |
|
3% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 89 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sešívaný

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 11:19 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | MAS RECHT. ONA JE TOTIZ VYROBNI CENA KRABICKY MARLBOREK CCA 50 KORUN A O ZBYLYCH SEDUM SE DELI STAT, A FABRIKA S PRODEJCEM. ALE BUDOU TO ZDRAZOVAT, PROTOZE TO NENI FER. |
No já bych neřekl. Výrobní náklady na jednu krabičku jsou podstatně nižší a spotřební daň je podstatně vyšší než část ze sedmi korun. Podle EU máme mít do několika let spotřební daň na cigarety min. 64% a pochybuju, že je teď menší než poloviční, takže stát má z každé krabičky Marlborek mininálně 20 Kč. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 11:26 am Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Miguelito napsal: | | MAS RECHT. ONA JE TOTIZ VYROBNI CENA KRABICKY MARLBOREK CCA 50 KORUN A O ZBYLYCH SEDUM SE DELI STAT, A FABRIKA S PRODEJCEM. ALE BUDOU TO ZDRAZOVAT, PROTOZE TO NENI FER. |
No já bych neřekl. Výrobní náklady na jednu krabičku jsou podstatně nižší a spotřební daň je podstatně vyšší než část ze sedmi korun. Podle EU máme mít do několika let spotřební daň na cigarety min. 64% a pochybuju, že je teď menší než poloviční, takže stát má z každé krabičky Marlborek mininálně 20 Kč. |
JA ZAPOMEL SMAJLIKA... UZ TO VICKRAT NEUDELAM. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:46 am Předmět: |
|
|
Já k tomu ke všemu,můžu jen říct,že kdysi dávno jsem byl v hospoďě,kde se nekouřilo. Kuřáci byli samozdřejmě nasraný a celej večer postávali venku (myslím,že byl zrovna leden asi 10 pod nulou). Bylo to perfektní,celej večer jsem mohl normálně dejchat,neslzely mi oči a když jsem si druhej den čuchl k hadrům,co jsem měl na sobě,tak se mi nechtělo blejt. Poroto říkám kouření v hospodách NAPROSTO ZAKÁZAT!!! _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:53 am Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou | Myslím, že se toho bát nemusíš, naopak bych řekl, že ti to hodně zákazníků přivede. Dej pak vědět, jak jdou obchody. Udělal bych z toho přednost, tzn. ne jen na dveře nalepit symbol zákazu kouření, ale nějak výrazněji to vyznačit, aby si toho všimli všichni, co jdou okolo a ne jen ti, co se rozhodnou jít dovnitř. Venku, pokud to jde, můžeš třeba vybudovat nějakej přístřešek s lavicema pro kuřáky. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
fajciari skodia mojmu dobremu zivotnemu stylu, takze rozhodne STOP
Kraken: nieco take ako fajciarska miestnost a nefajciarska oddelena cervenou stuzkou ? _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: so únor 19, 2005 1:11 am Předmět: |
|
|
Nějak mi to připomíná prohibici ve 20tých letech v USA.Tenkrát šlo sice o alkohol .
Akorát na tom budou biti majitelé hospod a restaurací. A tak se to bude nějak obcházet a nakapsují se jiní . Mluvím pouze o restauracích,barech,hospodách......atd.
Prostě tento zákaz není řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 19, 2005 8:54 am Předmět: |
|
|
| Johan napsal: | příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou |
musis tam dobre varit a pritahnout lidi halvne na to zradlo
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnBlbec

|
Zaslal: so únor 19, 2005 10:44 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Nějak mi to připomíná prohibici ve 20tých letech v USA.Tenkrát šlo sice o alkohol .
Akorát na tom budou biti majitelé hospod a restaurací. A tak se to bude nějak obcházet a nakapsují se jiní . Mluvím pouze o restauracích,barech,hospodách......atd.
Prostě tento zákaz není řešení. |
a co by mohlo byt resenim, jirko? _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: so únor 19, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | Johan napsal: | příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou |
musis tam dobre varit a pritahnout lidi halvne na to zradlo |
Něco na ten způsob asi jo,jen že zaměstnat 4lidi navíc a kuchyně dle EU,to je začarovanej kruh.Doufá,že praxe ukáže,snad nebude pozdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: so únor 19, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Schwaca napsal: | | Johan napsal: | příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou |
musis tam dobre varit a pritahnout lidi halvne na to zradlo |
Něco na ten způsob asi jo,jen že zaměstnat 4lidi navíc a kuchyně dle EU,to je začarovanej kruh.Doufám,že praxe ukáže,snad nebude pozdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: so únor 19, 2005 6:24 pm Předmět: |
|
|
Nezakazovat šmahem . Kuřácké restaurace a nekuřácké. Každý majitel si sám zhodnotí co mu bude víc vynášet. Vesnické hospody bez cikarety asi nebudou.
A ten kdo má v restauraci víc místností, tak si to rozdělí. Domnívám se, že doba ještě nedozrála na restaurace bez cikarety.
Nebo, jak to tady již bylo zmíněno , LICENCE NA KUŘÁCKOU RESTAURACI BY BYLA VYŠŠÍ. Restaurací je dost a ono se to vytříbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnBlbec

|
Zaslal: so únor 19, 2005 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Nezakazovat šmahem . Kuřácké restaurace a nekuřácké. Každý majitel si sám zhodnotí co mu bude víc vynášet. Vesnické hospody bez cikarety asi nebudou.
A ten kdo má v restauraci víc místností, tak si to rozdělí. Domnívám se, že doba ještě nedozrála na restaurace bez cikarety.
Nebo, jak to tady již bylo zmíněno , LICENCE NA KUŘÁCKOU RESTAURACI BY BYLA VYŠŠÍ. Restaurací je dost a ono se to vytříbí. |
nevidim rozdil mezi vesnickou a mestskou restauraci.
do obou chodi lidi a konec koncu je to jenom o lidech
a ne o dobe, nicmene je to jenom muj nazor... _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
wence
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 20, 2005 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Nějak mi to připomíná prohibici ve 20tých letech v USA.Tenkrát šlo sice o alkohol .
Prostě tento zákaz není řešení. |
Jirko ta prohibice 20tych let jak rikas uz pres rok plati zase.
V restauracich kde se podava jidlo se nekouri vubec,huli se v barech kde nedostanes ani tycinky k pivu.
Akorat nechapu ze Vas tu jeste bavi se dohadovat o tom co je a neni zpravne.Argumenty mam auto platim silnicni dan ,hulim budu platit kurackou sou zajimave,ze koureni smrdi jeste vic,zapomel uz nekdo kolik ze aut ma opravdu katalyzator a jak smrdi ty bez nej?Kolik skodlivin jde do ovzdusi s nich?
Kdyz vynasis blbe odpadky,premyslis kam asi prijdou?Jak dlouho trva nez se tva nerecyklovatelna pixsla od proteinu prirodne rozlozi,nebo jak s ni nalozi ve spalovne?
Kazdej si tu umi hajit sve jak vidim co? _________________ SEM LIDSKY ODPAD.......
SEJDEME SE NA SMETISTI :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|