Zákaz kouření ve městech

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zákaz kouření ve městech  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Zákaz kouření ve městech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jste pro zákaz kouření ve městech?
Ano - jsem kuřák
3%
 3%  [ 3 ]
Ne - jsem kuřák
14%
 14%  [ 13 ]
Ano - jsem nekuřák
66%
 66%  [ 59 ]
Ne - jsem nekuřák
12%
 12%  [ 11 ]
Je mi to jedno
3%
 3%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 89

Autor Zpráva
Sešívaný

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
MAS RECHT. ONA JE TOTIZ VYROBNI CENA KRABICKY MARLBOREK CCA 50 KORUN A O ZBYLYCH SEDUM SE DELI STAT, A FABRIKA S PRODEJCEM. ALE BUDOU TO ZDRAZOVAT, PROTOZE TO NENI FER.

No já bych neřekl. Výrobní náklady na jednu krabičku jsou podstatně nižší a spotřební daň je podstatně vyšší než část ze sedmi korun. Podle EU máme mít do několika let spotřební daň na cigarety min. 64% a pochybuju, že je teď menší než poloviční, takže stát má z každé krabičky Marlborek mininálně 20 Kč.
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sešívaný napsal:
Miguelito napsal:
MAS RECHT. ONA JE TOTIZ VYROBNI CENA KRABICKY MARLBOREK CCA 50 KORUN A O ZBYLYCH SEDUM SE DELI STAT, A FABRIKA S PRODEJCEM. ALE BUDOU TO ZDRAZOVAT, PROTOZE TO NENI FER.

No já bych neřekl. Výrobní náklady na jednu krabičku jsou podstatně nižší a spotřební daň je podstatně vyšší než část ze sedmi korun. Podle EU máme mít do několika let spotřební daň na cigarety min. 64% a pochybuju, že je teď menší než poloviční, takže stát má z každé krabičky Marlborek mininálně 20 Kč.

JA ZAPOMEL SMAJLIKA... UZ TO VICKRAT NEUDELAM.
Sešívaný

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Sešívaný napsal:
Miguelito napsal:

JA ZAPOMEL SMAJLIKA... UZ TO VICKRAT NEUDELAM.

tak to jo, zase jsem se nechal napálit
Johan

PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2005 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já k tomu ke všemu,můžu jen říct,že kdysi dávno jsem byl v hospoďě,kde se nekouřilo. Kuřáci byli samozdřejmě nasraný a celej večer postávali venku (myslím,že byl zrovna leden asi 10 pod nulou). Bylo to perfektní,celej večer jsem mohl normálně dejchat,neslzely mi oči a když jsem si druhej den čuchl k hadrům,co jsem měl na sobě,tak se mi nechtělo blejt. Poroto říkám kouření v hospodách NAPROSTO ZAKÁZAT!!!
Ondřej1

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johan napsal:
příští měsíc mám otevřít hospůdku,nic jinýho neumim,tak musím.Nekouřim a nechci,aby se kouřilo v mym kšeftu,už ted sem hyn,na 50procent tam kvůli tomu lidi nepujdou
Myslím, že se toho bát nemusíš, naopak bych řekl, že ti to hodně zákazníků přivede. Dej pak vědět, jak jdou obchody. Udělal bych z toho přednost, tzn. ne jen na dveře nalepit symbol zákazu kouření, ale nějak výrazněji to vyznačit, aby si toho všimli všichni, co jdou okolo a ne jen ti, co se rozhodnou jít dovnitř. Venku, pokud to jde, můžeš třeba vybudovat nějakej přístřešek s lavicema pro kuřáky.

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
serpent

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fajciari skodia mojmu dobremu zivotnemu stylu, takze rozhodne STOP

Kraken: nieco take ako fajciarska miestnost a nefajciarska oddelena cervenou stuzkou ?
Jirka

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak mi to připomíná prohibici ve 20tých letech v USA.Tenkrát šlo sice o alkohol .
Akorát na tom budou biti majitelé hospod a restaurací. A tak se to bude nějak obcházet a nakapsují se jiní . Mluvím pouze o restauracích,barech,hospodách......atd.
Prostě tento zákaz není řešení.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johan napsal:

musis tam dobre varit a pritahnout lidi halvne na to zradlo
JohnBlbec

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka napsal:
Nějak mi to připomíná prohibici ve 20tých letech v USA.Tenkrát šlo sice o alkohol .
Akorát na tom budou biti majitelé hospod a restaurací. A tak se to bude nějak obcházet a nakapsují se jiní . Mluvím pouze o restauracích,barech,hospodách......atd.

a co by mohlo byt resenim, jirko?
Johan

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:
Johan napsal:

Něco na ten způsob asi jo,jen že zaměstnat 4lidi navíc a kuchyně dle EU,to je začarovanej kruh.Doufá,že praxe ukáže,snad nebude pozdě.
Johan

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:
Johan napsal:

Něco na ten způsob asi jo,jen že zaměstnat 4lidi navíc a kuchyně dle EU,to je začarovanej kruh.Doufám,že praxe ukáže,snad nebude pozdě.
Jirka

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezakazovat šmahem . Kuřácké restaurace a nekuřácké. Každý majitel si sám zhodnotí co mu bude víc vynášet. Vesnické hospody bez cikarety asi nebudou.
A ten kdo má v restauraci víc místností, tak si to rozdělí. Domnívám se, že doba ještě nedozrála na restaurace bez cikarety.
Nebo, jak to tady již bylo zmíněno , LICENCE NA KUŘÁCKOU RESTAURACI BY BYLA VYŠŠÍ. Restaurací je dost a ono se to vytříbí.
JohnBlbec

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka napsal:
Nezakazovat šmahem . Kuřácké restaurace a nekuřácké. Každý majitel si sám zhodnotí co mu bude víc vynášet. Vesnické hospody bez cikarety asi nebudou.
A ten kdo má v restauraci víc místností, tak si to rozdělí. Domnívám se, že doba ještě nedozrála na restaurace bez cikarety.
Nebo, jak to tady již bylo zmíněno , LICENCE NA KUŘÁCKOU RESTAURACI BY BYLA VYŠŠÍ. Restaurací je dost a ono se to vytříbí.

nevidim rozdil mezi vesnickou a mestskou restauraci.
do obou chodi lidi a konec koncu je to jenom o lidech
a ne o dobe, nicmene je to jenom muj nazor...
wence
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka napsal:

Jirko ta prohibice 20tych let jak rikas uz pres rok plati zase.
V restauracich kde se podava jidlo se nekouri vubec,huli se v barech kde nedostanes ani tycinky k pivu.
Akorat nechapu ze Vas tu jeste bavi se dohadovat o tom co je a neni zpravne.Argumenty mam auto platim silnicni dan ,hulim budu platit kurackou sou zajimave,ze koureni smrdi jeste vic,zapomel uz nekdo kolik ze aut ma opravdu katalyzator a jak smrdi ty bez nej?Kolik skodlivin jde do ovzdusi s nich?
Kdyz vynasis blbe odpadky,premyslis kam asi prijdou?Jak dlouho trva nez se tva nerecyklovatelna pixsla od proteinu prirodne rozlozi,nebo jak s ni nalozi ve spalovne?
Kazdej si tu umi hajit sve jak vidim co?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zákaz kouření ve městech Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: