Chiro vubec, nejak se mi to lamani a krupani nezamlouva. Na masaz tak jednou za rok, haha, to moc nepomuze. Asi bych to mohl zlepsit, mam moznost chodit na masaze zdarma, ale nevyuzivam to, stejne tak jako bazen u nas v baraku.
Jinak tady je ma snidane cislo 2. Dneska jsem mel michana vejce, 12. Dva zloutky jinak bilky, s cibulkou a cernyma fazolema. Taky nejake ovoce s mandlema.
K prvni snidani v 5 rano jsem mel kavicku, lahodny bananovy protein od Jaye Cutlera a dve ovesne tycky.
Chtel jsem se s vama podelit o jeden nazor. Ted pred mesicem jsem se byl s kamaradem mrknout na jeden byt tady v SoHo a byl jsem dost prekvapen, obrovsky dvojpatrovy byt se vsim na co so vzpomenes a cena byla $80Mil. Kamarad ho koupil, to je jedno, zajima me vas nazor na tohle.
Prijde mi sileny utratit tak moc penez za byt, kdyz by takovehle penize mohli pomoci osirelym detem, nemocnym detem, atd.
Pocky....fakt 80 milionu dolaru? ...tyvoe... za byt :x no muj nazzor je ze kdyz mam tak nekomu pomuzu, aspon trochou...ale takove penize nemam a na 99,99% nikdy mit nebudu a treba bych mel jiny nazor v te situaci...
Těžko říct, to má každý jinak. Když já nastoupila do své první práce, vybrala jsem si dvě organizace, které budu každý měsíc z platu podporovat. Jen tak, za pár kaček. Když já mám štěstí a mám fajn život, podělit se a pomoci těm, co jsou na tom hůř. Mno a už je to pár let.. Když bych měla milionový příjmy, aby se od toho odvíjely i přispívající částky. Ale to musí být v člověku. :)
muj osobni nazor je: proc by si ho nekoupil, kdyz na to ma?
ja bych to udelal taky, pokud bych k tomu mel rozumny duvod, ale asi bych moralne potreboval "odpustek" takze neco na "charitu" bych dal taky
u nas v praci se jednou az dvakrat za rok kona nejaka akce (v ramci teambuildingu)kde se vybiraji penize na blizky detsky domov...
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Ja z osobniho hlediska nevidim situaci tak, ze udelam dobrou vec jen kdyz potrebuju ulevit svedomi, alr spis z nejakeho vnitrbiho pocitu.....kazdopadne, jak sem psal. Takove pebize nemam. V te situaci bych dost mozna byl jiny.
Ja z osobniho hlediska nevidim situaci tak, ze udelam dobrou vec jen kdyz potrebuju ulevit svedomi, alr spis z nejakeho vnitrbiho pocitu.....kazdopadne, jak sem psal. Takove pebize nemam. V te situaci bych dost mozna byl jiny.
Jak nekdo psal, pokud jsi v dobre pozici a mas dost navic, neni spatne pomoci ostatnim. Ja bych alespon obesel nemocnice s detma, zeptal se jakou chteji hracku nebo tak a udelal jim radost.
Myslim, ze clovek, ktery sam nekdy potreboval opravdovou pomoc bude vic nakloneny pomoct jinym, protoze obcas i dobri lide se dostanou to svizelnych situaci.
jinak uvědom si, že:
1) koupě takovýchto realit nejsou vyhozené peníze, ale je to investice
2) ten byt prostě někdo koupit musí, tvůj kámoš nebo někdo jiný. Nebudou ho přece bourat nebo stavět jen studia.
3) tvůj kamoš platí z vlastnictví toho bytu pěkně mastné daně cca 1-2% (???) z jeho ceny ročně.
4) jak víš, že tvůj kamoš na charitu nic nedává
5) i kdyby nedával tak pokud ty peníze neukradl tak je to jen jeho věc
6) není charita jako charita, může vypadat i takto
http://zpravy.idnes.cz/manzele-z-malty-zachranna-mise-pro-uprchliky-fnz-/zahranicni.aspx?c=A141112_103607_zahranicni_bse
7) gratuluji k takovým kámošům. Kolik mu účtuješ za tréning
tady je videjko dnesni mrtvoly. Nic moc, predtim jsem dal 9 opacek se 180 a ted zatim jen 2.
Technika je dost spatna, jsem si toho vedom, chtel jsem to za kazdou cenu zvednout, tak se nezlobte za provedeni. Jinak po tomhle jsem si shodil na 100kg a dal 25 opacek na prociteni.
Jak nekdo psal, pokud jsi v dobre pozici a mas dost navic, neni spatne pomoci ostatnim. Ja bych alespon obesel nemocnice s detma, zeptal se jakou chteji hracku nebo tak a udelal jim radost.
Myslim, ze clovek, ktery sam nekdy potreboval opravdovou pomoc bude vic nakloneny pomoct jinym, protoze obcas i dobri lide se dostanou to svizelnych situaci.
"Já bych"... copak jsi na tom tak špatně, že to nemůžeš udělat už teď? Jsou lidé,co jsou na tom daleko hůř, než ty, osobní trenér z Manhattanu co si účtuje sto dolarů za trénink, nebo pět set dolarů za trénink, už nevím, kolik jsi psal... a dávají a přispívají.
tady je videjko dnesni mrtvoly. Nic moc, predtim jsem dal 9 opacek se 180 a ted zatim jen 2.
Technika je dost spatna, jsem si toho vedom, chtel jsem to za kazdou cenu zvednout, tak se nezlobte za provedeni. Jinak po tomhle jsem si shodil na 100kg a dal 25 opacek na prociteni.
Maximální silové výkony většinou neproběhnou čistou technikou, byť ji máš slušně naučenou...
Jediný, co bych mu vytknul je asi přílišné zaklánění... toho by se mohl vyvarovat i při maximálních sériích.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru