|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Já bych se dovolil zeptat, zda zvažuješ krátkou návštěvu ČR? Aspoň do té Prahy, než ji pokazí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Londýn - měsíční za 140 liber/4900.- (pouze pro 3 zóny - říká spolubydlící) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
MHD je kolkokrat jedina moznost. Ako povedal Fry - No one in New York drove... there was too much traffic. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Když už se tu tak řeší ty ceny, co stojí v NY normální garsonka nebo 2+kk (pořízení + měs.náklady?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
to musis lepsie definovat  uplne ceny v upper east side, uplne ine v jersey _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Skoro dobre, mesicni neomezena je $112 myslim, ale porad zdrazujou a servisne zhorsujou,
Jinak jedna jizda salinou v brne by mohla byt kolem 20kcs? :)
Vyfotil jsem par fotek ted vecer..
To posledni je moje vecere:) |
to je paráda, fotky ze života. Akorát ta poslední mě sere, zase mám hlad :-D.
Mohl bys víc fotek a nějaký další informace o NY. O kulturistice už znám všechno, tak by se mě líbily nějaký informace o městě (né že bych měl v úmyslu tam jet a žít :-D ). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | to je paráda, fotky ze života. Akorát ta poslední mě sere, zase mám hlad :-D.
Mohl bys víc fotek a nějaký další informace o NY. O kulturistice už znám všechno , tak by se mě líbily nějaký informace o městě (né že bych měl v úmyslu tam jet a žít :-D ). |
Tak to bys asi měl napsat nějakou knihu, takových lidí je málo
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | mirus napsal: | to je paráda, fotky ze života. Akorát ta poslední mě sere, zase mám hlad :-D.
Mohl bys víc fotek a nějaký další informace o NY. O kulturistice už znám všechno , tak by se mě líbily nějaký informace o městě (né že bych měl v úmyslu tam jet a žít :-D ). |
Tak to bys asi měl napsat nějakou knihu, takových lidí je málo |
takových lidí je hodně. Motám se v tom už od roku 1998, tak si mylsím, že už mě nemůže nic novýho překvapit. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
este by ta mohla prekvapit sypka,to je velka cast kulturistiky  sorry,nedalo mi to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 2:31 pm Předmět: |
|
|
To mirus .... tak si tam zajeď, zase taková pálka letenka není, ubytko za nějakou normální cenu se sice hledá hůř, resp. skončíš buď v hostelu nebo nějaké příměstské prdeli, ale co. Projedeš se tím metrem ... a zjistíš, že zadarmo drahý:-))) ... a uvidíš spousty zajímavých lidí jaké u nás na ulici prostě nepotkáš, většinou proto, že jsou v ústavech:-))). A doporučuji zajet tam v létě, takový smrad jako místy tam byl jen na skládce v Chabrech:-))).
Pravda je, že amíci mají rčení, že NY buď miluješ nebo nenávidíš .... no, nekecaj:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
To mirus .... tak si tam zajeď,
přemýšlím o tom, jednou se tam podívám. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 4:17 pm Předmět: |
|
|
Kdyz se vam teda libej fotky ze zivota, poslu vic . Fotky nyc ksou focene mnou a to nejsem zadny foto odbornik. Posledni fotka je 2roky stara, to jeste dcerka nebyla na svete.
Takhle vypada wall street v 5 rano. To fiakovy je new yorska bursa.
Brooklyn bridge pri prochazce
Jeste jedna
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Londýn - měsíční za 140 liber/4900.- (pouze pro 3 zóny - říká spolubydlící) |
Tak to žiju celkem mimo realitu
Co si pamatuju, tak ve Vídni jsem platil za studentský 150 eček za 5 měsíců.
Vůbec bych neřekl, že bez slev to může být takhle drahý. A Brno, to je teda totální úlet
Jinak nemáte někdo tušení kolik může vyjí NY na cca 10 dní bez letenky? Bez zbytečného utrácení.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
hezký fotky _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|