PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Magion: ty mas nejake pratele a jmeno jednoho z nich je Joey? To zni skoro jak ten filmovy serial.

musel jsem te poskadlit:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
magion

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

heh, ale jako by to byli moji doopravdový přátele, tak mě přirostli k srdci (povzdech osamělého chlapce )
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Bosi napsal:
Tak pokud resite ubytko v NY, tak se rovnou muzete Pakosty zeptat, jestli nehleda strejdu na hlidani :).
Kazdopadne ja se take pridam s par dotazy.

Odkud je manzelka? Ptam se na to jestli je to rodila americanka, nebo imigrantka jako ty.

Jak je to se svobodou v USA?
Me v podstate sokoval stav tady ve vzhurunohove. Kdyz jdes treba do baru musis vzdy ukazat ID, nesmis mit kratasy, sportovni boty a ani obycejne triko. Pri vstupu si okopiruji tvou ID a jeste si te vyfoti. V nekterych barech ve 23:45 zazvoni zvonec, ze se o pulnoci konci a behem par minut vyprazdni narvany bar lidi a hotovo. Bez ID te dokonce nepusti ani na exkurzi do pivovaru!
Samozrejme absolutni zakaz piti alkoholu na verejnosti. Omezeni kuraku (a reklamy na cigarety) je nejtvrdsi na svete.
Hadam, ze tebe se tohle moc netyka (me se to tyka jen trochu), ale ja si obcas musim tukat na celo.
Myslim, ze by vsichni meli byt radi za tu svobodu, kterou mame v Cechach ...

Manzelka je Ohianka. Tak nejak jsem byl zvykly z CR ze ID sebou mas nosit porad, takze kdyz to ted zkouseji zavadet a lidem se to nelibi, je mi to jedno, protoze ID u sebe vzdycky mam. Dulezitejsi budovy ho vyzadujou kdyz vstupujes, takze to dost casto potrebujes.
Jinak kuraku tu moc neni, coz je skvely, dost mi to leze na nervy. Ale urcite to tu neni svobodna amerika, jak si lidi asi predstavujou, jsi dost kontrolovan, vsude kamery, policie, takze je to dost i bezpecny.

Tak to je dobry, ze maji americky holky co nabidnout ceskym klukum. Samozrejme pro zivot.
To je jasny, obcanku jsem take nosil v penezence. Horsi je, kdyz jediny, cim se muzu prokazat je pas, ktery se do kapsy bud nevejde nebo zvysujes sanci, ze ho ztratis, ci znicis. Dokonce ani britska ci NZ ID casto nepostaci :).
Mimochodem, v AUS musis povinne k volbam, jinak mas problemy nebo platis pokutu :).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosi napsal:
Petr Prielozny napsal:
Bosi napsal:
Tak pokud resite ubytko v NY, tak se rovnou muzete Pakosty zeptat, jestli nehleda strejdu na hlidani :).
Kazdopadne ja se take pridam s par dotazy.

Odkud je manzelka? Ptam se na to jestli je to rodila americanka, nebo imigrantka jako ty.

Jak je to se svobodou v USA?
Me v podstate sokoval stav tady ve vzhurunohove. Kdyz jdes treba do baru musis vzdy ukazat ID, nesmis mit kratasy, sportovni boty a ani obycejne triko. Pri vstupu si okopiruji tvou ID a jeste si te vyfoti. V nekterych barech ve 23:45 zazvoni zvonec, ze se o pulnoci konci a behem par minut vyprazdni narvany bar lidi a hotovo. Bez ID te dokonce nepusti ani na exkurzi do pivovaru!
Samozrejme absolutni zakaz piti alkoholu na verejnosti. Omezeni kuraku (a reklamy na cigarety) je nejtvrdsi na svete.
Hadam, ze tebe se tohle moc netyka (me se to tyka jen trochu), ale ja si obcas musim tukat na celo.
Myslim, ze by vsichni meli byt radi za tu svobodu, kterou mame v Cechach ...

Manzelka je Ohianka. Tak nejak jsem byl zvykly z CR ze ID sebou mas nosit porad, takze kdyz to ted zkouseji zavadet a lidem se to nelibi, je mi to jedno, protoze ID u sebe vzdycky mam. Dulezitejsi budovy ho vyzadujou kdyz vstupujes, takze to dost casto potrebujes.
Jinak kuraku tu moc neni, coz je skvely, dost mi to leze na nervy. Ale urcite to tu neni svobodna amerika, jak si lidi asi predstavujou, jsi dost kontrolovan, vsude kamery, policie, takze je to dost i bezpecny.

Tak to je dobry, ze maji americky holky co nabidnout ceskym klukum. Samozrejme pro zivot.
To je jasny, obcanku jsem take nosil v penezence. Horsi je, kdyz jediny, cim se muzu prokazat je pas, ktery se do kapsy bud nevejde nebo zvysujes sanci, ze ho ztratis, ci znicis. Dokonce ani britska ci NZ ID casto nepostaci :).
Mimochodem, v AUS musis povinne k volbam, jinak mas problemy nebo platis pokutu :).

JO, to chapu, tahat sebou vsude pas je otrava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezký fotky ze života
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosi napsal:

Zajímavé. Když s tím přišel Zeman, tak začali všichni vykřikovat o návratu k totalitě:)
Zdá se, že rozdíly mezi demokracií a totalitou se překrývají.
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

demokracia nutne speje k totalite,ale to je na dlhsiu debatu
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petre a cvicis nejaky rehabilitacni cviky napr na drzeni tela stabilita? jaky mas nazor na nemocnice doktory v new yorku jsou v poho?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 04, 2014 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Magion: nestyd se, ja na Pratelich taky vyrosl a castokrat me to podrzelo nas vodou, kdyz byl zivot hrubej.

To ArnoldStrong: Rehab cviky delam docela casto, protoze je porad ukazuju klientum, takze celodenne stojim na BOSU, cvicim drzeni tela a stretching.

Ohledne nemocnic, jsou tu verejne a ok a soukrome a nejlepsi. Ale zdravotni pojisteni je tady smutne postavene, ale to je topic na nekonecnou debatu. Ted si kamarad zkurvil koleno a nemocnice mu ted poslala ucet na $120tis. Tak si to predstav, kdyz prumerna rodina dela rocne $80tis.
smetak

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 2:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze litas k doktorovi do ceska?:)
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 5:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Takze litas k doktorovi do ceska?:)

Ne, jen jsem opatrnej abych zadnyho nepotreboval. Tady je jina mentalita, ja jsem z doma zvyklej, ze pokud z tebe nestrika krev nebo netrci kost, tak se k doktorovi nejde. Tady lidi chodej k doktorovi s rymickou, zarostlym chlupem...
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tk treba plasticka chirurgie liposukce atd tam lidi i prodaji barak jen aby na to meli a kolik tak lidi cvici spravne technicky s porovnanim v cesku co tak vidis kolem sebe?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 5:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, tady sekana.
Dneska jsem byl box sparovat s klukem z mma a jsem na sracku:) vydrzel jsem 4 kola po 2.minutach. S helmou jsem pak stejne koupil dve vetsi a uz se mi moc nechtelo pokracovat.
Taky mi hned praskly rty po prvnim kole, kvuli pocasi asi, ale vypadalo to jak kdybych byl roztriskanej:)

Zajimava zkusenost, uvidim, zda mi tohle bude vyhovovat 1.tydne nebo min casteji. Taky bych rad priste natocil video, abych mohl videt sve chyby a taky bych vam to sem postnul.

Pytel je pytel, ale na zivo je to jiny.

Ted jsem v posilce a maluju tu par zdi.
danny1744

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozepiš se trochu prosím s tim pojištěnim, docela mě to zajímá. Slyšel jsem, že v USA je zdravotní pojištění dobrovolný a když už se pojistíš tak jak jsou pojistky vysoký a jestli doplácíš něco v nemocnicích atd.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ohledne zdravotka, je to dobrovolne, ikdyz pan prezident Obama se snazi aby to bylo dostupne a povinne pro vsechny.

Ikdyz si ho ale platis, stejne pak musis doplacet rozdil mezi tim co si nemocnice uctuje (hooodne) a tim co si pojistovna preje zaplatit (maaalo) . Takze asi tak. Co je slusny je, ze vsichni se s tebou snazi dohodnout a kdyz nemas, tak muzes delat splatky. To se mi libi, ze i obrovske uredni organy se s tebou indovidualne dohodnou.

Jinak boxersti kluci, je to 3 dny od meho sparovani v ringu a porad mam bolavej nos na omak a bolavy svaly na lebce. Ikdyz jsem mel helmu, porad to bylo dost tvrdy. Je mony ze ten kluk s kym jsem jel, sel mozna trochu moc tvrde? Chci trenovat a ucit se, ale taky musim chodit do prace a nezranit se. Nejaka rada?

Dnes vecer zkusim udelat video kde pojedu na pytel, tam me pak muzete ohodnotit.

Par fotek ze zivota

Tady krasny 2kg biftecku

Nejaka aktualka

New york v noci

Hezke ceske:)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: