|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
Já sem v poho. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
orome

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| citace: | | orome: ty jsi skočil do palea rovnou po hlavě, že jo? Jako že jsi ze dne na den radikálně omezil sacharidy? |
da sa povedat, ze ano, o paleo som este pred mesiacom nic nevedel, ale chcel som podporit priatelku, tak som zacal hladat nieco co by mi vyhovovalo, tak sme na to nebehli spolu, ona tieto problemy nema
| citace: | Jo s tim souhlasim, me jen docela zarazilo az jak moc trpel. Snad predtim nejedl az zas tak strasne spatne aby ho 10 dni bolela hlava, vyskocila vyrazka apod. Ja bych v tom mozna fakt videl i alergii na nejake jidlo, treba zrovna na ty liskove orisky.
Ja si dokazu predstavit takove negativni efekty u lidi co nemaji predstavu o tom jak predtim jedli, ale orome tu uz je regly od 2005, tak verim, ze uz byl zvykly na vetsi mnozstvi bilkovin a zeleniny v jidelnicku. Ten dopad je prece pak mensi, nez kdyz clovek jedl akorat rychle sachry + tuky a minimum bilkovin. |
ono to nebolo az tak strasne zle, ale kedze ja neviem co je bolest hlavy, tak ma to prekvapilo, ved prave , ze na bielkoviny si myslim , ze za tie roky som si uz zvykol, zeleninu tiez, idem skusit zaradom vynechavat jednotlive zlozky, uvidim ci to je alergia, alebo cukrovy abstak
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
Asi jo, taky jsem v poho. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Dincek napsal: | Kdo nedělá crossfit a nežere podle paleo diety teď není "in"
Pobaví mě když někdo napíše: "jedu paleo, ale nechal jsem si tam mléčné výrobky atd atd." To se na to rovnou vy-erte a žerte maso s těstovinama |
Jdi si vyhrabat kořínky a myšlení nech raději jiným.
Důležité je dodržovat většinu zásad a vědět co udělá když nějakou poruším. Nemyslím si že by konzumace třeba mléčných výrobků nějak zásadně tuhle dietu narušila. Fanatické dodržování pravidel je obvykle strašně nudné a obvykle, pro normálního člověka, zbytečné a odpuzující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
ten, kdo říká, že jede paleo, ale stále jí mléčné výrobky, tak prostě jede primal paleo, které je povoluje...vločky už košér nejsou
Lustere, já mám malíčky taky kratší, ale celiakii nemám
já, co jsem na paleu, tak mně naopak bolesti hlavy vymizely
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
otazka je, jestli by ti to pri beznym otestovani vubec zjistili.. me shodou okolnosti ceka jeji vysetreni v souvislosti s vysokym cholesterolem, tak pak napisu, jak sem dopadl, btw o doktorech si myslim svy a pokud se chce clovek k necemu kloudnymu dobabrat, tak se na ne nemuze moc spolehat a musi se snazit sam prijit na pricinu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: so březen 23, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo jak je to při paleu s ketózou? Jestli je to už extrém nebo je to normální? A když už, tak jak dlouho je bezpečné v ní být a čím se to dá zjistit, kromě teda tím, že vím že jím opravdu hodně málo sacharidů.
Někde jsem o tom četla, od jaké hranice to je, ale za boha to teď nemůžu najít...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|