|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: st únor 27, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Frozzi, Tys to paleo dohnal do takovyho extremu, ze varis na ohni? Respekt :) |
Kdyby jen to, Frozz bydlí i v jeskyni. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 27, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
| Midnight napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Frozzi, Tys to paleo dohnal do takovyho extremu, ze varis na ohni? Respekt :) |
Kdyby jen to, Frozz bydlí i v jeskyni. |
Kdybysme mu vykuchali obsah žaludku, možná bychom dokázali naklonovat mamuta
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: st únor 27, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dá se tenhle styl "clean food" ne striktní paleo aplikovat na malé děti ? Je o tom nějaká kniha ? Jde mi o to, jak zabránit alergiím atd. od narození.
Našel jsem jen "Real Food for Mother and Baby by Nina Planck", ale nemůžu ji najít v pdf na stáhnutí, nicméně jsem koukal na kousek a doporučují tam cereálie, zakazují ořechy, doporučují mléko. Na tu knihu jsem narazil na webu price-pottenger na který se odkazují na ve videu "perfect human diet" (asi jsem to vzal trochu složitě) _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: st únor 27, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
A ještě bych se rád zeptal jestli někdo nemá knihu
The Untold Story Of Milk Ron Schmid ?Díky _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st únor 27, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 2:47 am Předmět: |
|
|
Neexistuje něco jako kuchařka krabičkových paleo jídel? Něco rychlého a skladného do práce a na cesty? Samozřejmě kopec toho člověk vymyslí sám ale inspirace nikdy neuškodí _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
Mám knížku v pdf se 150 recepty _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 05, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Nemá někdo ozkoušené nějakej big cheat day nebo weekend? Jedu už od 19.1. paleo hubnutí se daří, ale tak za cca měsíc bych si chtěl dát den nebo 2 volný a dát si vše: hranolky, chipsy, čokoládu atd. Po paleu chci najet na LG a přibrat nějakou svalovou hmotu.
Já osobně si myslím, že asi dost natáhnu vodu a druhej den si posedím na WC.  Proto bych chtěl ještě na týden zařadit něco jako paleo, ale dám tak 150-200g sacharidů a hlavně dost pohybu no a pak bych najel na LG.
Co Vy na to? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak já poslední dva víkendy dost prasím při paleu (fondue, čokoláda,jabkový placky domácí), myslím jako do kvantity (KFC apod. se u mě nekonaj to si raději zajdu na knedlo vepřo zelo) a nemám s váhou problém..ale to je asi tím, že já s ní od dob co cvičím nemám moc problém..
Po takovém víkendu se ani necítím zavodněnej nebo nafouklej, skoro my příjde jako když to moje tělo ignoruje..ale na síle a tréninku je to poznat...nejdřív je tam velkej nástup třeba ten den nebo den potom..a pak je tam velkej sešup kdy nejsem schopnej udělat v kuse 30 angličáků...
Jinak sdílím ten názor, že cheat meal/day/week je prostě potřeba sem tam zažadit..udělá to dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 05, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | rekl bych, ze v tve fazi jsou veci jako paleo, LG apod. naprosto mimo misu ty potrebujes pravidelne cvicit a dobre jist |
Paleo = dobře jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|