Pariz a dalsi kroky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pariz a dalsi kroky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Lunreal napsal:
Nejvetsi sranda je, ze muslimy obhajuji casto ceske zeny, ktere jsou v islamu na urovni dobytka a asi si neuvedomuji, ze kdyz se tu premnozi a prosadi si šaríu, tak to budou ony nebo jejich dcery, ktery budou dostavat denne po tlame, sotva ji otevrou ;)

Vážně se bojíš, že nynějších půl milionů cizinců (celkem včetně EU rezidentů, křestanů, pravoslavných a muslimů) oproti 10 milionům občanů svrhne Deklaraci a protlačí Korán nebo cokoliv jiného?

Ted ne, za 30-40 let ano. Pomer jejich potomstva je 4:1 vuci ceskym rodinam a ne, reseni neni aby sme se je snazili premnozit, ale vyprat odsud. A jestli to chapu spravne, tak ty navrhujes prijimat muslimy tak dlouho, dokud bude jejich pomer "bezpecny", aby nemohli neco svrhnout? Tak zkus myslet trochu dal dopredu. A jestli jsi zena, tak jaky mas nazor na muslimskou sariu, kterou praktikuje vic nez miliarda muslimu na svete?
A jestli ti prijde, ze jsou muslimove v cr umirneni, tak to mas sice pravdu, ale jen proto, ze jich je tu jeste malo. Podivej se na tu umirnenost a prosazovani jejich viry a nazoru v premnozenych zapadnich (a uz i na severu).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosi

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Já netvrdím, že neexistují muslimové, co jsou v pohodě. Ale myslím, že kdybys s nima začal probírat některé obecné principy, brzo by se vaše názory rozešly. Třeba bys jim těžko vysvětloval, že není ok dát nakládačku neposlušné manželce:)

Nerovnopravnost pohlavi je neco (spolu se spoustou dalsich veci) co me na muslimech strasne vadi. Bohuzel jsem jeste nemel odvahu s tim sve kamarady konfrontovat.
Casto s vami vsemi souhlasim, ale par prispevku konci dost ubohymi hlaskami, ktere nicemu nepomuzou ....
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Vážně se bojíš, že nynějších půl milionů cizinců (celkem včetně EU rezidentů, křestanů, pravoslavných a muslimů) oproti 10 milionům občanů svrhne Deklaraci a protlačí Korán nebo cokoliv jiného?

To mi připomíná, když si kamarádka koupila kotˇatko. Všichni jí řikali, že je to nesmysl. Ona na to argumentovala tím, že co by takové malé a roztomilé kotátko mohlo udělat, když je tak bezbranné.
Jenže po roce se z roztomilého kotátka stala velká smradlavá kočka, která demoluje celý byt a ona si s tim ted neví rady.

A tohle je prostě podobný. Samozřejmě, že pár muslimů nedělá nic hrozného, určitě to mohou být fajn lidi ale prostě čím jich tu bude víc, tím to bude horší, protože jak už jsem psal. Oni se necítí být jako naši ikdyž se tu narodí a to je z mého pohledu hrozně špatně a nejedná se jen o muslimy. Mít prostě v zemi velkou národnostní menšinu zadělává na problémy a máme s tím zkušenosti i my v čr (československu).

Mimochodem já jsem několik měsíců bydlel ve vídni v turecké čtvrti a to prostě bylo uplně jiné rakousko, než jsem do té doby znal. Řev, bordel, všude turecké vlajky. Jakmile hrála fotbalová reprazentace, tak bylo lepší snad ani nechodit ven. A tyhle jejich gheta jsou podhoubím pro radikalisty.
Ikee

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Ted ne, za 30-40 let ano. Pomer jejich potomstva je 4:1 vuci ceskym rodinam a ne, reseni neni aby sme se je snazili premnozit, ale vyprat odsud. A jestli to chapu spravne, tak ty navrhujes prijimat muslimy tak dlouho, dokud bude jejich pomer "bezpecny", aby nemohli neco svrhnout? Tak zkus myslet trochu dal dopredu. A jestli jsi zena, tak jaky mas nazor na muslimskou sariu, kterou praktikuje vic nez miliarda muslimu na svete?
A jestli ti prijde, ze jsou muslimove v cr umirneni, tak to mas sice pravdu, ale jen proto, ze jich je tu jeste malo. Podivej se na tu umirnenost a prosazovani jejich viry a nazoru v premnozenych zapadnich (a uz i na severu).

To samé se říkalo o romech za mých dětských let a pokud vím, tak ve zprávě Rady vlády v roce 2012 o žádném nárůstu nebylo slova.

Co se mého skromného soukromého názoru týče, ČR by si měla na základě srovnání statistik příchodu cizinců, možností rozpočtu a mezinárodní politiky stanovit roční kvoty v přijímání cizinců do ČR (cizinců celkem, nemíním diskriminovat žádné náboženství), aby to nebylo ekonomickou zátěží. Přeci jen jsem pravičák. A se současnou vcelku přísnou migrační politikou obavy nemám. Není sranda tady získat víza a naše země zase není úplně tak super, aby tu chtěly žít další generace a spousta lidí migruje dál.

A co se týče práva Šaría, každé odvětví muslimů si vykládá korán jinak a jinak přísně a od toho se odvíjí i pak právo Šaría a jeho zneužitelnost. Šaría samotná je pouze praktický návod, jak žít podle islámu. A to je ten největší kámen úrazu, kvůli čemu se muslimové řežou. Jak je správné vyložit korán a co to pro ně znamená. Většina ČR vidí ty nejtvrdší Afgánské případy, ale Turecko a jiné země jsou taky muslimské a ženy tam nemají burky, nejsou kamenované a podobně.

A co se týče Francie, Švédska a podobných levicových zemí, je to průser a o tom žádná.
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Olejnas napsal:
Mnohem zajimavejsi je tahle zprava...

http://zpravy.idnes.cz/azyl-syrsti-uprchlici-cr-0hg-/domaci.aspx?c=A150108_192051_domaci_bse

70 z 20 000..

Jedna se o prvni varku. V okamziku, kdy nejake prijmeme, zvysi se pocet zadosti n-nasobne na to nemusim byt diplomovany sociolog, nemluve o tom, ze rodiny maji bezne 15 a vice clenu a mnozi se exponencionalne. Jazykova bariera, rozdilne kulturni prostredi apod, jsou pak jeste vetsi problem. Opravdu si myslis, ze clovek co umi podojit kozu v tom lepsim pripade, tu ziska praci a zacleni se do spolecnosti? Mnohem lepsi mi prijde jim pomahat v jejich vlastnim prostredi a rozhodne si je sem netahat. Staci si precist nazory napr. generala Sediveho a dalsich.
Ikee

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Jedna se o prvni varku. V okamziku, kdy nejake prijeme, zvysi se pocet zadosti n-nasobne na to nemusim byt diplomovany sociolog, nemluve o tom, ze rodiny maji bezne 15 a vice clenu, o mnozeni exponencionalne apod nemluve. Jazykova bariera, rozdilne kulturni prostredi apod, jsou pak jeste vetsi problem. Opravdu si myslis, ze clovek co umi podojit kozu v tom lepsim pripade, tu ziska praci a zacleni se do spolecnosti? Mnohem lepsi mi prijde jim pomahat v jejich vlastnim prostredi a rozhodne si je sem netahat. Staci si precist nazory napr. generala Sediveho a dalsich.

Nejedná se o žádnou první várku, konflikt už je tam sakra dlouho. Co se integrace v ČR týče, jde to, jinak bych byla bez práce a makaj, až se z nich kouří. Ale rozhodně máš pravdu, že není řešení sem přijímat každého a souhlasím, že pomoc na místě v jejich vlastních zemích je logičtější a zcela na místě.
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Co se mého skromného soukromého názoru týče, ČR by si měla na základě srovnání statistik příchodu cizinců, možností rozpočtu a mezinárodní politiky stanovit roční kvoty v přijímání cizinců do ČR (cizinců celkem, nemíním diskriminovat žádné náboženství), aby to nebylo ekonomickou zátěží.

Dokud jsme v EU a Lisabonska smlouva, tak co chcem my je naprosto bezpredmetny. Uz roky volaj Italove a dalsi po prerozdeleni imigrantu (ktery doted nechapu proc okamzite neodeslou zpatky) mezi vsechny staty EU. Protoze logicky pro Italii napr. to velky problem je. A je jen otazkou casu, nez se to stane realitou.

Ikee napsal:
A co se týče práva Šaría, každé odvětví muslimů si vykládá korán jinak a jinak přísně a od toho se odvíjí i pak právo Šaría a jeho zneužitelnost. Šaría samotná je pouze praktický návod, jak žít podle islámu.

Navod na zivot stary nekolik staleti, ktery je absolutne nepouzitelny v dnesni spolecnosti. Tim padem jakykoliv pokus aplikace je dost zvrhly.
A krome jinyho to je naprosto jedno, jednou prijedou do zeme, kde plati urcity zakony a zvyky, tak je musi dodrzovat nebo odjet jinam!! Bez vyjimky. To jak to tu funguje je z pohledu do minulosti vykoupeno hodne svinstvem a neni zadny duvod od demokracie prechazet do nejaky stredoveky spolecnosti

PS: tou nejvetsi pomoci v jejich zemi je tam vubec nejezdit a nepomahat. Zadny "mirovy" mise s armadou ..
medwed

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Není sranda tady získat víza a naše země zase není úplně tak super, aby tu chtěly žít další generace a spousta lidí migruje dál.

Je to jak rikas zatim je jim lip jinde nez u nas atak nemaji duvod se nejak extremne snazit se tu dostat, ale co neni muze byt (spis to vidim ze uz se okolni zeme nasyti a my nebudem pro ne tak spatni nez ze bychom sli nejak prudce nahoru).

A co rikas s tou pravicovosti CR atd tak sme bohuzel v EU ktera mi pripada ze miri rok od roku dal a dal doleva a jak sem rekl predtim nikdo se s nama o nicem bavit nebude...
Ikee

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
...

Jak jsem již psala dřív, EU přeci nemůže nařizovat zemím kvoty, kolik mají přijímat odkud cizinců, protože každá země je na tom ekonomicky jinak a taky by to pak nemusela utáhnout a EU by zase msuela řešit krachující země. Ale třeba se mýlím a za pár let ti dám za pravdu.

A co se týče tvé druhé reakce, souhlasím. Chtějí žít v naší společnosti, tak musí respektovat zákony a právní normy naší země a kdo je poruší, je vyhoštěn. Ale tak to tady nastavené je a myslím si, že je to v pořádku. Ale ctít právo, ne zakazovat jakékoliv náboženství, sexuální orientaci apod., bychom se pak taky mohli vrátit do totality.

A nemluvím o misích s armádou, ale o zapojení se do mezinárodních humanitární sítě pomoci v místě dění.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ČR by se tomuto fenoménu měla postavit zodpovědně, tzn. vystoupit z EU a NATO a vysrat se na humanitární pomoc a přijímání uprchlíků .. a ty co už tady jsou, tak ty vyhnat do prdele. A kdyby tu chtěli žít normálně, tak aby jejich oblečení (zahalování obličeje) nebylo na veřejnosti k vidění!
Ikee

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby tu kdokoliv řekl - Jsem xenofob, vadí mi tohle a tamhleto, protože mám z toho strach nebo tomu nerozumím nebo cokoliv, tak řeknu OK, to respektuju. Ale na podobné výkřiky do tmy nebudu reagovat.

Děkuju za fajn debatu a že jste můj profil nezavalili hatovýma PM.
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Jak jsem již psala dřív, EU přeci nemůže nařizovat zemím kvoty, kolik mají přijímat odkud cizinců, protože každá země je na tom ekonomicky jinak a taky by to pak nemusela utáhnout a EU by zase msuela řešit krachující země. Ale třeba se mýlím a za pár let ti dám za pravdu.

EU narizuje tolik veci, kde absolutne nevnima narodni zajmy danyho statu, ze to pro ne je nevyhodny nebo primo decimujici.
Nebo si snad myslis, ze ty nasi hnupy vyjednaj nejakou vyjimku? Coz zatim neudelali u niceho? Pokud by to vubec slo ovsem, jakoze asi ne
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kiersten napsal:
MalajskyTygr napsal:
mysH napsal:

PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet

Vcelku souhlas, až na ten Afghanistán, tam po 9/11 vletět museli. Ale mělo to být intenzivnější a kratší.
A ať mi tu nikdo nepíše dementní blbosti, že 9/11 byl "inside job", prosímvás

Boze ty veris te konspircni teorii z produkce americke vlady ze to shodilo par neanddrtalcu ?

Sorry, já nejsem Bůh, ale díky

A ty chodíš na vymývání mozků do mešity,
http://www.novinky.cz/domaci/358287-utoky-11-zari-a-v-parizi-mohou-byt-zpravodajska-hra-rekl-sef-ceske-muslimske-unie.html

nebo na sjezdy KSČM?
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Sef-KSCM-Filip-neveri-verzi-USA-o-11-zari-Jen-zaminka-pro-valky-207770
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2 mysH: přesně tak, EU neví o kulturních nepoměrech a situacích v dané zemi nic .. pitomí politici, staří a chamtiví dětci před smrtí nás budou jen srát.

K tomuto tématu by se měli ozvat dobří historici, kteří rozumí dané oblasti.

A taky to začne přívalem konspiračních teorií, ale kdo by vydělal tímto útokem?!
Poman

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=358287&sId=&mId=

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: