Zkuste to někdo prosím dohledat, já si fakt myslím, že to byl ten inzulín,
protože mě to už tehdy připadalo úplně šílené. Ale klidně se mohu mílit.
milis se..uplne spatnou pamet nemam, i kdyz ten, kdo mu poradil ten lasix byl john romano, ale glass u toho byl taky..
citace:
Do you still do contest prep?
JR: Nope. Not anymore since I almost killed Paul Dillett. Bodybuilders would let us do anything to them. One day I was looking at this top pro with 1 IV bag hooked up to each arm and I remember thinking it was like watching a race car being prepped. I said to Dan: "We're gonna kill somebody!" Then Chris Duffy made the statement that if he could earn his pro card and die the next day, he'd do it. It was the combination of these two things that made me decide, if I ever come close...
Then at the 94 Arnold Classic, Charles Glass asked me to come take a look at Paul Dillett. I obliged and I told him I thought he looked like he was slightly holding water. I suggested giving Paul a shot of Lasix. He had already taken 3 other non potassium sparing drugs and I didn't figure them into the equation. He looked crazy! Then he literally froze on stage. Paul was very forgiving, but I decided then; no more.
Jo díky, máš pravdu. Ale myslím, že on těch výpadků měl víc. Zkus ještě něco najít. Taky jsem to tehdy četl ve S.K. Ale mám nějak vsugerovanej ten inzulín. Dík
Jo díky, máš pravdu. Ale myslím, že on těch výpadků měl víc. Zkus ještě něco najít. Taky jsem to tehdy četl ve S.K. Ale mám nějak vsugerovanej ten inzulín. Dík
to nevim kde bylo, ale myslim si, ze tenkrat chad nicholls mu prdnul davku insulinu, odesel a mezitim mily paul jaksi zapomnel na dostatecny mnozstvi sacharidu a upadnul do hypoglikemickyho komatu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru