|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 14, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
CHŘIPKA... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: st duben 14, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
Nechces si zajit na imunologii? Ctu tvuj log a to uz skoro neni normalni aby byl nekdo porad nemocny nebo na nej neco lezlo.
Ale sila hlavne na bench se ti drzi teda pekne i pres celkem sporadicky cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 17, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
STÁLE CHŘIPKA.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so duben 17, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | badevil napsal: | Nechces si zajit na imunologii? Ctu tvuj log a to uz skoro neni normalni aby byl nekdo porad nemocny nebo na nej neco lezlo.
Ale sila hlavne na bench se ti drzi teda pekne i pres celkem sporadicky cviceni |
co to meleš? Jaké sporadické cvičení? Já jsem pořád nemocnej? |
Voni to ty mladý taky poznaj , Pájo, zdar a sílu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Podle tvych zapisku se to stupnuje, uz se tesim na zapis tak za 14 dni, to predpokladam jeste zdravej nebudes
Alespon se muzes plne venovat Mikovi a muzete valit pokr od rana do rana ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
27.4. 10
Tak chřipka je pryč,ale hnusnej dráždivej kašel zůstal. 10 minutové záchvaty kašle několikrát do hodiny mně donutí jít zítra k doktorce. Půldoktoři v práci říkají,že už to mam na průduškách a že mi pomůžou jen antibiotika. A protože už je to fakt otravný,tak si tam zajdu. Ikdyž nerad... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:44 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | 27.4. 10
Tak chřipka je pryč,ale hnusnej dráždivej kašel zůstal. 10 minutové záchvaty kašle několikrát do hodiny mně donutí jít zítra k doktorce. Půldoktoři v práci říkají,že už to mam na průduškách a že mi pomůžou jen antibiotika. A protože už je to fakt otravný,tak si tam zajdu. Ikdyž nerad... |
zajdi si na plicní a na alergologii, máš astma jako prase!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | piču mam..jsem nikdy neměl,kde bych k tomu přišel Polezu s každým prdem někam k doktoru? Jen jsem neměl čas to vyležet a chodil pořád do práce a na přesčasy. |
já ti řeknu jak to je, máš neléčenou alergii, o které ani nevíš, v kombinaci s tvoji chřipkou se ti oslabené průdušky zužují a tím jsou vyvolávány záchvaty kašle, které popisuješ, je to typický příklad...
kdybys neměl tu chřipku jak říkáš nebo nějakou jinou virovou nebo bakteriální infekci, tak by se ti to nerozjelo, ještě k tomu ty cigaretky v minulosti...
pacient zatajuje svoji rýmu a hleny, protože ho to nějak neobtěžuje, hlen vyplivne, pak se vysmrká, hraje si na tvrďáka, atd. abys nelitoval, je to pro tvoje dobro...
ty seš přece velkej kluk, nechodíš k doktorovi s každým prdem jak říkáš, jestli ti dají antibiotika, to ti vůbec nepomůže, potřebuješ léčbu na rozšíření průdušek...
až se nebudeš moct nadechnout z těch záchvatů kašle, možná bude pozdě, máš pocit, že ti máš jakoby zamčenou část asi 25% plic, do kterých by ses mohl normálně nadechnout?
ale, co se tady s tebou seru, měl jsem jít už před 10 minutama cvičit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|