|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Nápodobně chlapáku !!! _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
Ty myslíš tu Tabatu, že je blbost? Já jí dělám kvůli výbušnosti a abych se necejtil rozlámanej. Kalorie mám před ní i po ní. Před mám nálož ovesné kaše a po ten gainer a vaječnou omeletu s chlebem.
Jinak, kdo poradí, jsem za to velmi rád, protože jak jsem viděl včera sám............vybral jsem si cviky podle Reibena, které mi poradil a fakt jsem se cítil dobře. Dobře odvedenej trénink a pocit jsem měl taky výbornej celé odpoledne. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Pavelito : prosím tě, jaký má smysl odjet 3x12 v prakticky rozcvičovací sérii a pak přidat jen na 2 další (pracovní?) ? být tebou bych to udělal přesně naopak, akorát se předunavíš lehkou váhou a s tou těžkou pak jako bys nic neudělal.. |
Je to tak zlé? Protože mě pomáhá když se "rozjedu" na lehčích vahách vždycky a pak jsem jakoby rozhýbanější a zvednu i víc. Příště teda zkusím otočit _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
Někdo je kvůli tomu, co ho baví tlustý oteklý prase, někdo je prostě kvůli tomu, co ho baví vyhublej ... takže bych pane kubaz šetřil výrazy "nedělej blbosti".
Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že pro tebe pavelitu neplatí přijem-vydej >= 0 ale vzorecek prijem-vydej >> 0 (rozuměj musíš mít mnohem větší příjem než výdej, nestačí být jen na "nule", vím, že nejsi, ale je třeba ještě víc zabrat).
Pokud chceš dělat sport a chceš ho dělat i trošku dýl než pár let, začni jíst, jinak se ti brzo kvůli málo živinám můžou dostavit takový problémy (nic nikomu nepřeju nedejbože...), že bys cvičit pak už ani nemohl, osobně jako horolezec vím, co to je nemoct dělat, to co mně baví a to co bych chtěl dělat, viz. x- zranění nebo nemoci...Věř mi, dávej tu energii nejenom do cvičení a cvakni v tý hlavě i to, že bez jídla je stagnace jistotou stejné jako blížící se problémy z málo živin.
Ps. jen to dobrý chlape a ať to roste.
Ps2. a nehádejte se o hovadinách:D Rychlá chůze = jogging (rekreační běh) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Díky moc, vážím si toho. Pokouším se to držet v plusu ty kalorie. Když už nestíhám objemově, jako že se do mě toho už víc nevejde, hodím tam gainer nebo protein. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
Čusko, projel jsem si tvůj log a fandím ti abys pořádně nabral a věřím že za rok za dva budeš spokojen ... mimochodem já třeba před rokem a půl vážil 65kg, víkendy jsem jenom flámoval, kouřil cigarety a málo jedl ... potom jsem si řekl stop, přestal jsem kouřit, začal pořádně cvičit a jíst i když se musím přiznat, ta strava za ten rok a půl mohla být lepší, ale i tak mám teď 83kg a furt pomalu ale jistě nabírám a mohutním.
Takže věřím tomu že se ti to určitě taky povede .. hodně štěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Je to tak zlé? Protože mě pomáhá když se "rozjedu" na lehčích vahách vždycky a pak jsem jakoby rozhýbanější a zvednu i víc. Příště teda zkusím otočit |
tak jako dobré/zlé.. hlavní je, že imho tolik nestimuluješ svaly k růstu, pak jim dáš 1-2 pracovní série a to je málo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | Kdo má nějaké smysluplné poznámky ať píše, ostatní se zdržte díky
|
A pokladat otazky muzu? :)
Me by jen zajimalo, jestli OPRAVDU vazis tech 65 kg. Nebudu k tomu mit blbe kecy pokud ne, ale fakt by me to zajimalo, protoze tvuj log ctu / cetl jsem pozorne a tech 65 je nejaky moc velky skok a navic uz to tu bylo nedavno, ze jsi tvrdil, ze vazis tolik a skutecnost byla uplne jina. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
Kubaz zalez si do jinejch blogů, tvoje příspěvky tady jdou uplně zbytečný, dík chlapáku !!
Draper : 65 ano _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Promin, ale ze má na fotce ze strany 28 .. 65kg ti nevěřím ani náhodou .. maximálně 58kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
No dnes jsem byl na vstupní prohlídce u doktorky kvůli brigádě a světe nevěř...ale bylo tam 65 _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
Kubaz no přišel sem Draper, Já, Samec a blazen ... a ani jednoho jako anorektika nevidím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|