Ale otázkou je, že čo vlastne ešte dokázať? Aj keď tam teraz pošle všetko ako zamlada x2 už to proste nebude to isté, ani sa podobné telo nevybuduje a má zmyseľ nejaká účasť s pochybnou formou, no neviem. To bude to, ešte raz súťažiť, no paráda, to mohol už dávno na masters olympii, kde by sa k výslednej forme aj patrične prihliadalo a svet by to bral a bol rád, ale takto?
...a vedel som, že na teba nebudem musieť dlho čakať Jari, hehe.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ale otázkou je, že čo vlastne ešte dokázať? Aj keď tam teraz pošle všetko ako zamlada x2 už to proste nebude to isté, ani sa podobné telo nevybuduje a má zmyseľ nejaká účasť s pochybnou formou, no neviem. To bude to, ešte raz súťažiť, no paráda, to mohol už dávno na masters olympii, kde by sa k výslednej forme aj patrične prihliadalo a svet by to bral a bol rád, ale takto?
...a vedel som, že na teba nebudem musieť dlho čakať Jari, hehe.
Tak jasný, je to strašná doba, v podstatě to postrádá smysl, to ví jen on sám. Vzpomínám, když tenkrát odcházel, poměrně mladý, tak řekl že neví, kdo je Kevin Levrone, že ho stále hledá, no, třeba už ho našel dal si teda na čas
Zaslal: so únor 22, 2014 12:27 am Předmět: FLEX LEWIS
Myslel som, ze na tych jeho fotkach je brutalny lebo tie fotky su pekne spracovane, alee on je fakt brutalny ... Taky maly chlapik aa pri tom taky velky so super kvalitou ...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru