|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Wolf... nemam slov | hrozne mi tady na tomhle videu pripomina Cutlera s tim rozdilem , ze Cutler nema ty slabiny ( spodek zad , lejtka..) |
lol, a co Cutlerovo bricho? Wolf ma lepsi ramena, Cutler ma kratsi nohy,... | nevim co mate furt s Cutlerem a brichem , uz je to tady takova oklepana fraze , protoze nevite co by ste mu vytkli , pokud sis vsiml tak Wolf uz taky neni davno zadnej stihlej pas a vanu uz ma taky slusnou . v tomhle se neshodnem , ja su fanousek Cutlera ty Wolfa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | No jo,Petr je strašně sebevědomý a nechápu proč,u nás by ho dost juniorů porazilo,stačilo mi co jsem četl na offic.stránkách nabby,jak se chválil a litoval.. |
Uprime receno z toho jeho videa kdy tvrdi ze mel na to vyhrat nejen kategorii ale i absolutni vitezstvi mi spadla brada kdyz vim jak absolutni vitez vypadal. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
ad pakosta:
me by ani neprekvapilo, kdyby rekl, ze jde letos na olympii... on byl vzdycky trochu mimo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne pá červenec 03, 2009 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | me by ani neprekvapilo, kdyby rekl, ze jde letos na olympii... on byl vzdycky trochu mimo :) |
o kom je rec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
Qwake & 70mMyW!53 - lol porozumeni psanemu textu - fail
_________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
zapomel jsem qotnout Daniela Jamese, rec byla o pakostovi (dopsal jsem to zpetne) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | agnez napsal: | | No jo,Petr je strašně sebevědomý a nechápu proč,u nás by ho dost juniorů porazilo,stačilo mi co jsem četl na offic.stránkách nabby,jak se chválil a litoval.. |
Uprime receno z toho jeho videa kdy tvrdi ze mel na to vyhrat nejen kategorii ale i absolutni vitezstvi mi spadla brada kdyz vim jak absolutni vitez vypadal. |
to, že má Petr nějaký druh psychické poruchy (myšleno jako faktum) je snad jasné všem od doby, kdy jsme tu ještě jako junioři měli rozhovory...
Co mi ale není jasné, Dane, jak je možné, že někdo, koho diskvalifikují na druhé juniorské soutěži za sebou za doping, dostane prostor na stránkách NABBy ne aby zpytoval svědomí, ale aby psal o tom, jak byl nejlepší a jak je pomalu nespravedlivé, že když po své diskvalifikaci za doping prosil ředitele soutěže, aby se mohl alespoň na finále ukázat, aby divákům ukázal, že je nejlepší (přičemž byl oproti ostatním nastřelený a byl za to diskvalifikovaný), on mu to pochopitelně zakázal.
Uvědomte si prosím někteří, že otázka postoje k dopingu před veřejností není jen věcí nabby, ale celé kulturistiky, které (podle mého soukromého a věřím, že i slušného názoru) tímto postojem velmi ubližujete, tím spíše, že se jedná o juniorskou kategorii...
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
Me se take nelibi to, ze tam ty clanky jsou ale ja jsem pouze admin. Neni to moje rozhodnuti. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Freimen - nj ale to mas tezky, toho za to meli odsoudit a rict fuj doping je spatny aaano? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
neni ten pakosta typek tady z fora?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 12:15 pm Předmět: |
|
|
Pakosta je všude zdejší _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|