pěkná BB videa II

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - pěkná BB videa II  Úvodní stránka -> Videa -> pěkná BB videa II
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza: ne nemyslim, ale jestli ti prijde ok v KAZDYM tvym prispevku zminovat AS, tak fakt nejses normalni .. co si tim dokazujes, ze jses ted guru zdravyho zivotniho stylu?
cist to vsude je otravny .. to mas okurkovou sezonu? nejsou jiny temata?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
herza: ne nemyslim, ale jestli ti prijde ok v KAZDYM tvym prispevku zminovat AS, tak fakt nejses normalni .. co si tim dokazujes, ze jses ted guru zdravyho zivotniho stylu?
cist to vsude je otravny .. to mas okurkovou sezonu? nejsou jiny temata?

Myslíš si to o sobě, protože v každé diskuzi figuruješ jako mravokárce viz. diskuze na téma setny "Setny? Nikdy Ti to neodpustím, že jsi mi lhal, zničil jsi naše kamarádství. apod. Jsi fakt šašek. Nezlob se na mě, ale sypeš sám, jinak by Ti moje příspěvky nemohly tak lézt na nervy. A jen tak mimochodem, já tu mám plno hodnotných příspěvků, které jsou k věci, což o Tobě se říct nedá. Ty jen čekáš až něco napíšu, abys mohl do mě strefit.
mysH

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Myslíš si to o sobě, protože v každé diskuzi figuruješ jako mravokárce viz. diskuze na téma setny "Setny? Nikdy Ti to neodpustím, že jsi mi lhal, zničil jsi naše kamarádství. apod. Jsi fakt šašek. Nezlob se na mě, ale sypeš sám, jinak by Ti moje příspěvky nemohly tak lézt na nervy. A jen tak mimochodem, já tu mám plno hodnotných příspěvků, které jsou k věci, což o Tobě se říct nedá. Ty jen čekáš až něco napíšu, abys mohl do mě strefit.

Jo, strasne se nudim v praci a doma a cekam na tvoje hodnotny prispevky. Nastesti mi to strasne ulehcujes, porad se je do ceho trefovat.
At uz mas tvoje prispevky sebehodnotnejsi (rozhodne nerikam, ze pises jen kraviny), tak touhle AS masazi a jinyma kravinama jses na urovni novinare Blesku. Veril bys necemu, co se pise v Blesku?
Ty sam si shazujes svoji autoritu, nikdo jinej. A jo, mas pravdu .. jses mi pro prdel. A nejen me .. akorat, ze to ty dalsi nepisou treba takhle.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
herza napsal:

Jo, strasne se nudim v praci a doma a cekam na tvoje hodnotny prispevky. Nastesti mi to strasne ulehcujes, porad se je do ceho trefovat.
At uz mas tvoje prispevky sebehodnotnejsi (rozhodne nerikam, ze pises jen kraviny), tak touhle AS masazi a jinyma kravinama jses na urovni novinare Blesku. Veril bys necemu, co se pise v Blesku?
Ty sam si shazujes svoji autoritu, nikdo jinej. A jo, mas pravdu .. jses mi pro prdel. A nejen me .. akorat, ze to ty dalsi nepisou treba takhle.

Ale Ty ses mi ani nepokusil Ty kraviny vyvrátit.
mysH

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenze to ani nejde .. v jednom prispevku napises A a v druhym B, coz je uplny opak A. Takze napises oba nazory .. jak se da tohle vyvratit?
Nemam takovy znalosti, abych tu sypal slovnik cizich slov .. nemam linky na studie, ktery prokazou to nebo ono (napadaj me 2-3 nicky, ktery tohle vedi) .. ale uz nekolikrat si napsal takovou hovadinu, ze to vidim i ja. A jak rikam, ja ani nic nemusim dokazovat .. ty behem chvile popres co potvrdis chvili predem.
jdu cvicit, tak cus
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH vysvětli mi jednu věc? Proč zde nemůžu naprosto svobodně napsat svůj názor na jakokoliv téma?

Napadl jsem Tě snad někdy, udělal jsem Ti někdy něco zde, nebo jinde?
dzordn2

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Francois :

ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se s tim Francoisem stalo ? vypadal na velkej talent, myslim ze aji vyhral Arnolda (96?),.. a pak o nem nebylo slyset
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
co se s tim Francoisem stalo ? vypadal na velkej talent, myslim ze aji vyhral Arnolda (96?),.. a pak o nem nebylo slyset

to by me taky zajimalo
Jason G.

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prej mel neco s ledvinama (necekane)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martin.L

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plazer

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mně jako "pěkné BB video" nepřipadá...
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takovej borec a je o nem tak malo informaci a videi dik Mr.Zhasni ...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne dobrej tribut, ty zabery ze zivota atd.
Taky hodim jednu brutalni formu

Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - pěkná BB videa II Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: