brutálne exhibícia, super, že boli obaja dobre naladení a vyšla im aj tá improvizácia, odhliadnuc od toho, že Kai má pomerne ešte čerstvo po súťaži, tak úprimne, ak bude vo forme, Phila porazí, tu ho bije rozdielom triedy, ale tak samozrejme sú v roznej fáze prípravy, len sa mi zdá, akoby ten Philov raketový progres nejako spomalil, chýba mi tam ten wow faktor.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
to je fakt, Phil jeste nezacal pripravu, do Olympie je to nejakych 18 tydnu a urcite to bude na podiu pak vypadat uplne jinak, kdyz budou oba nadoraz, kazdopadne Green je fakt monstrum a ten odchod od Oscara mu urcite prospel, myslim ze mu to tak sedi, ze si cvici jak chce a Farah mu jen sestavuje jidelak... Jako fanousek Cutlera bych byl ale rad, kdyby to jeste tenhle rok vyhral a myslim, ze Cutler tusi, ze to je jeho posledni rok a da do toho vsechno. Pristi rok uz podle me nepujde a bude natacet filmy nebo co to chce delat :)
Kaiovi Oscar prospíval hrozně dlouho... díky němu asi nabral hroznou hmotu. Ale už spolu byli dlouho
Jinak já nic neodhaduju.... loni Kai zklamal. Podle mě jediná jistota, která nás čeká, je parádní připravenost Jaye... další věci se za jasný považovat nedají
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru