|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Jako ten Huh je hodně zajímavej týpek. Spousta zajímavých neokoukaných tvarů, ale musí přijít na doraz, pak bude na topku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
presne tak, chrbát má luxusný tiež + podobný hrudník sa len tak často nevidí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
No vidíte a já jsem zase na tyhle fotky alergickej:)))) Pro takové ty jejich domácí, egoistické archivy je to asi bomba, ale...
Jinak žádné srovnání, vypadají jak obři, vysušení, separovaní a pak to vidí člověk na pódiu a je to o ničem.
Možná pokud jde o váhové kategorie - OK, ale jak jde o absolutku, bez rozdílu vah, jsou to čajíčci.
Jasně, nic jsem nikdy nevyhrál, nic jsem nedokázal, ale mám oči a snad i soudnost myšlení a úsudku:))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
Pro fandy je supr že vidí, jak to vypadá s kultíkem, kterej je zajímá
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po říjen 17, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
urcite tu uz niekde je, aaale Silvio je brutalny.... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|