|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jo-jo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po květen 14, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
Nevíte kolik je mu let? Typoval bych kolem 7
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 14, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Co já bych za takové rodiče dal.. Mě zakazovali posilovat do 15ti a doteď mají denně řeči, že si v 60ti nepodám ani bryndáček
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: po květen 14, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Co já bych za takové rodiče dal.. Mě zakazovali posilovat do 15ti a doteď mají denně řeči, že si v 60ti nepodám ani bryndáček |
To teda si nevíš jaký to na něm zanechá následky (já teda taky ne, ale určitě to nic pěknýho nebude) buď rád, že tě od toho rodiče odháněli a pořád to děláš aspoň k tomu musíš mít větší chuť, protože vždycky platí to co se člověku zakazuje, dělá nejradši..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | Moocha napsal: | | Co já bych za takové rodiče dal.. Mě zakazovali posilovat do 15ti a doteď mají denně řeči, že si v 60ti nepodám ani bryndáček |
To teda si nevíš jaký to na něm zanechá následky (já teda taky ne, ale určitě to nic pěknýho nebude) buď rád, že tě od toho rodiče odháněli a pořád to děláš aspoň k tomu musíš mít větší chuť, protože vždycky platí to co se člověku zakazuje, dělá nejradši.. |
Musím uznat, že máš asi pravdu. Ale pořád si poslední dobou říkám, že kdybych mohl vrátit čas, tak začnu se vzpíráním v 10ti, to už bych měl teď v 17ti krásnou průpravu do crossfitu
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Chudák kluk docela.. :/ v jeho letech by se měl rozvíjet všestranně, rodiče zřejmě nejsou seznámeni s možnými následky a chtějí aby z něj něco bylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | Tak takový rodiče bych fakt rozkopal. To sou hrozný dementi. Zas..ný cirkusáci |
Můžeš prosím jmenovat pár lidí, kteří si cvičením od mlada zničili tělo? Samozřejmě ne idioty s blbou technikou
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
Kazdopadne je to chore. Tak ako aj dnesna kulturistika, ked sportovec tak neludsky zmeni svoje telo ze jeho motorika je znacne obmedzena.
Jasne ze to bude mat fyzicke a zrejme aj psychicke nasledky na cloveku. Netreba tu menovat sportovcov, ktori maju zdeformovane postavy (zakrpatenie, zastavenie zdraveho vyvinu jedinca) alebo rozne unavove zranenia, ktore budu citit po zvysok zivota.
Osobne by som taketo daco rozhodne nedaval do topicu "Pěkné fotogalerie a pěkné fotky"
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že by v tom věku klidně cvičit mohl ale tak nějak všestranně a ne nějaké extra váhy. Co jsem koukal na ten bench a bicepsové zdvihy, tak s tím docela zápasil - co na to jeho klouby, šlachy?
Také mi přijde na ten věk brutálně vyrýsovaný - jak toho dosáhnul? Určitě i nějakou úpravou/omezení stravy a to v jeho věku také nemusí být ideální.
I když moc o tomhle nevím, rád bych věděl jak na tom bude třeba za 10 let. Taky bych byl rád kdyby mne rodiče vedli už od mládí ke cvičení, tohle je ale už asi moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: út květen 15, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | johny c napsal: | Tak takový rodiče bych fakt rozkopal. To sou hrozný dementi. Zas..ný cirkusáci |
Můžeš prosím jmenovat pár lidí, kteří si cvičením od mlada zničili tělo? Samozřejmě ne idioty s blbou technikou |
Měl jsem namysli následky totoho typu:
A nemyslíš si doufám, že to vyrýsování májí tyhle kluci ze cvičení...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
[/img] _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|