|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jordanek

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 10:02 am Předmět: mazec |
|
|
| Oddo napsal: | Bývalý Mr. Olympia, současný Mr. O a budoucí Mr. O? :)
|
Ty vole, tuto je skvela fotka, pac kdyz jsem nedavno videl formu Lesukova, a videl jak ej obri, tak jsem si rikal, kurna, ten je snad velkej uz jako Phill bo Jay, a ted kdyz je vidim vedle sebe, tak Lesukov je snad jednou tak mens nez MR. O ... Takže ja osobne, si fakt nedokažu predstavit, jak Phill je ve skutečnosti velikanskej.. To je fakt randál ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 11:23 am Předmět: Re: mazec |
|
|
| jordanek napsal: | | Oddo napsal: | Bývalý Mr. Olympia, současný Mr. O a budoucí Mr. O? :)
|
Ty vole, tuto je skvela fotka, pac kdyz jsem nedavno videl formu Lesukova, a videl jak ej obri, tak jsem si rikal, kurna, ten je snad velkej uz jako Phill bo Jay, a ted kdyz je vidim vedle sebe, tak Lesukov je snad jednou tak mens nez MR. O ... Takže ja osobne, si fakt nedokažu predstavit, jak Phill je ve skutečnosti velikanskej.. To je fakt randál ! :) |
Videl som Philla osobne (Lesukova ani ostatných nie) a musím povedať že on je fakt obrovské "hovado".Ja mám 110kg a dá sa povedať "živej váhy",ale keď som stál vedľa neho tak som si pripadal trápne a hrozne zbytočný .Jediným čím so ho prevyšoval bolo že bol pri mne o hlavu menší
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Takovy fotky se ti libi? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Takovy fotky se ti libi? |
4 fun? proč ne?:D zasmál jsem se, když jsem je viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:48 am Předmět: |
|
|
A zrovna u tebe jsem myslel, že to bude brát. Dokážeš si to představit třeba na Nguyenovi?
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st duben 17, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Mas rad kakove venceky? |
no nece sa mi opakovat, ale dal by som to sem zas a tomu istemu cloveku.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 25, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 25, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Já ty jeho žíly žeru |
Nejseš sám :D
Evan Centopani
"Frank's vascularity is nuts. People must be stopping Frank and Antoine everywhere you guys go! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|