|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: so červenec 26, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
celou tu sérii fotek bys něměl ??
mám jen tyto tři
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Bosi napsal: |
Tak zenska je fakt pekna , tak at o ronniemu vyjde |
Takhle vznikají drby ty fotky budou jistě několik let staré...Ronnie je několik měsíců ženatý se zcela jinou dámou...
...ale ta bodyfitneska v té galerce pěkná je, o tom žádná... |
Tak to se musim Ronniemu omluvit, ze jsem mu mohl poskodit povest :). Jeste ze jsem to vcera klukum nerikal v hospode ...
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | | dzordn2 napsal: | | Bosi napsal: |
Tak zenska je fakt pekna , tak at o ronniemu vyjde |
Takhle vznikají drby ty fotky budou jistě několik let staré...Ronnie je několik měsíců ženatý se zcela jinou dámou...
...ale ta bodyfitneska v té galerce pěkná je, o tom žádná... |
Tak to se musim Ronniemu omluvit, ze jsem mu mohl poskodit povest :). Jeste ze jsem to vcera klukum nerikal v hospode ... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Santo napsal: |
ty vole, kam chodíš na ty japonský weby? |
Dal jsem do vyhledávače Ronnieho Colemana a toho hold znají všude ... Vyhodilo mi to kromě Japonska a Číny třeba taky Izrael a nebo Írán
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Ty Flexovy ruce jsou na té druhé fotce až karikaturní, ale jinak všechno super fotky. Škoda, že doba těhlech borců už pryč...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Ty Flexovy ruce jsou na té druhé fotce až karikaturní, ale jinak všechno super fotky. Škoda, že doba těhlech borců už pryč... |
jo, driv meli estetiku a silu...jo a taky meli mensi pas. Asi uz nebudou takovi borci jako Sergio, Arnold, Park, Drapper......
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | SCHWACA napsal: | | Ty Flexovy ruce jsou na té druhé fotce až karikaturní, ale jinak všechno super fotky. Škoda, že doba těhlech borců už pryč... |
jo, driv meli estetiku a silu...jo a taky meli mensi pas. Asi uz nebudou takovi borci jako Sergio, Arnold, Park, Drapper...... |
ty co jmenuješ, byla zase ještě jiná sorta :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | CZEBLADE napsal: | | SCHWACA napsal: | | Ty Flexovy ruce jsou na té druhé fotce až karikaturní, ale jinak všechno super fotky. Škoda, že doba těhlech borců už pryč... |
jo, driv meli estetiku a silu...jo a taky meli mensi pas. Asi uz nebudou takovi borci jako Sergio, Arnold, Park, Drapper...... |
ty co jmenuješ, byla zase ještě jiná sorta :-) |
.....kdyz uz jsme ale u toho, ktery kulturista za celou dobu je podle tebe nelepsi ?..... podle proporci a symetrie nejspis Sergio
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 9:29 pm Předmět: |
|
|
nejlepší ?? to přece nejde určit, je moc faktorů, který na to během doby můžou mít velký vliv.
Je pár borců, kteří maj můj obdiv - např. Levrone, Ray, Wheeler - objem dobře skloubený s estetikou - takových prostě moc není.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po červenec 28, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|