|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: |
nic v zlom, ale to je pre nejaky gay casopis? faaakt divny photoshoot
inac ten english je uplne nesympaticky |
tak to Kaiovi není moc cizí a s poznámkou o Englishovi souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Pro Velmena:
tady je origo
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
Díky ale bylo to pěkně dofouklý:-) _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Na víkendovém mistrovství světa žen a fitness mužů by měli mít exhibiční vystoupení Kai Greene a Victor Martinez. Greene už je na místě, tady je jedna fotka...
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=227&u=12969015
Je to asi tou bundou i tím, že je blízko objektivu, ale vypadá neskutečně širokej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:57 am Předmět: |
|
|
No když se podíváš,kde má na tom ramenu zavěšenou tu tašku tak to spíš vypadá na brutální monstrum:-)
abecedarian: Ty vole pěkně ho potunili _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
já už ho pomalu odepisoval, protože furt tu formu hledal a letos se mu to teda povedlo, ten mostmuscular vypadá skvěle
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
já už ho pomalu odepisoval, protože furt tu formu hledal a letos se mu to teda povedlo |
jj, jsem rád, že se mu to povedlo. Pokud dokáže přijít ve stejný formě i v profi, může to tam pěkně rozhýbat :-).
Příští sezóna může být ještě zajímavější než letošní...Debut Curryho, Khana, Winklaara, po vynechaném roku 2009 návrat Erika Fankhousera, pravděpodobně Quincyho Taylora, Troye Browna, který slibuje přijít zcela "nový"... A i když o tom mám pořád pochyby možná i ten Ronnie Coleman závodit bude. :o) Na posledních fotkách ze Sydney vypadal zase o něco lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nevěděl jsem kam to dát, ale tohle musí být hardcore kliky  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
nemate nekdo cb galerii F. Benfatta?
thanx _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|