Ten Petr je fakt obrovskej a o síle ani nemluvím...to je paráda! A le zajímaly by mě třeba nějaké jeho fotky s mladších let cca 20 let třeba jak vypadal, dkyž je teď tak neskutečnej!
Zaslal: čt duben 07, 2011 10:00 pm Předmět: Re: Petr
Libor90 napsal:
Ten Petr je fakt obrovskej a o síle ani nemluvím...to je paráda! A le zajímaly by mě třeba nějaké jeho fotky s mladších let cca 20 let třeba jak vypadal, dkyž je teď tak neskutečnej!
ty vole nevim ale asi bych se takto v patnácti nestyděl, kdybych měl sotva šáhlý na činky navíc
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
-překonat Andreye je momentálně Petrův cíl. Pokud vše půjde jak má, mohl by Petr startovat příští rok na Cup of Titans v Rusku, zřejmě momentálně světově nejuznávanější soutěži na světě.
Jak kde, osobně bych pomůcku co klidně přidá pár desítek kilo na výkonu už jao raw nebral, ale v každé raw federaci to mají jinak.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jo,je pravda že jak kde. GPC je má povolené, tak jak se závodí na Cup of Titans. WPC (Evropa v Praze) je rawka bez bandáží. Ale i bez návleků na kolena. Doufám, že se pravidla brzo sjednotí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru