Pitný režim

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pitný režim  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pitný režim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Když nepiju tak mě bolí hlava. Rozhodování jednoduché.

Přesně tak. Jakmile mě začne bolet řepa - vím, že už je pozdě a pil jsem málo.
Akulla

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja to mam totalne obracene, do piti se musim spise nutit. Konzumuji vodu z kohoutku, jelikoz by mela byt uplne stejne vlsatnosti jako ty vody balene, pry je to jen raklamni trik vyrobcu, kteri chteji nejvetsi zisky. Vypiju tak 1,5 denne, max 2 plus nejaky cerny, zeleny caj. V den treninku se spotreba trochu zvysi, jelikoz po treninku piju sacharidak a vlastne vypiju i pul litru vody behem cviceni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akulla napsal:
tak ja to mam totalne obracene, do piti se musim spise nutit. Konzumuji vodu z kohoutku, jelikoz by mela byt uplne stejne vlsatnosti jako ty vody balene, pry je to jen raklamni trik vyrobcu, kteri chteji nejvetsi zisky. Vypiju tak 1,5 denne, max 2 plus nejaky cerny, zeleny caj. V den treninku se spotreba trochu zvysi, jelikoz po treninku piju sacharidak a vlastne vypiju i pul litru vody behem cviceni

Já také preferuji vodu z vodovodu, díky ceně. Nicméně, u nás se její chuť tak zhoršila, že raději piju minerálky.
Akulla

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam stesti, ze momentalne bydlim v Nuslich a ta voda z kohoutku je vynikajici, naopak treba na Zizkove, v tech starsich baracich, byla hrozna
Judson

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I ja se pridam s hodnocenim vody z kohoutku, je super.
Vlastne piju jen tu vodu. Kafe nepiju vubec, to je hnus pro ***. Caj tak 2x za rok.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pitný režim Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: