|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st září 26, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Když nepiju tak mě bolí hlava. Rozhodování jednoduché. |
Přesně tak. Jakmile mě začne bolet řepa - vím, že už je pozdě a pil jsem málo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Akulla

|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
tak ja to mam totalne obracene, do piti se musim spise nutit. Konzumuji vodu z kohoutku, jelikoz by mela byt uplne stejne vlsatnosti jako ty vody balene, pry je to jen raklamni trik vyrobcu, kteri chteji nejvetsi zisky. Vypiju tak 1,5 denne, max 2 plus nejaky cerny, zeleny caj. V den treninku se spotreba trochu zvysi, jelikoz po treninku piju sacharidak a vlastne vypiju i pul litru vody behem cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Akulla napsal: | | tak ja to mam totalne obracene, do piti se musim spise nutit. Konzumuji vodu z kohoutku, jelikoz by mela byt uplne stejne vlsatnosti jako ty vody balene, pry je to jen raklamni trik vyrobcu, kteri chteji nejvetsi zisky. Vypiju tak 1,5 denne, max 2 plus nejaky cerny, zeleny caj. V den treninku se spotreba trochu zvysi, jelikoz po treninku piju sacharidak a vlastne vypiju i pul litru vody behem cviceni |
Já také preferuji vodu z vodovodu, díky ceně. Nicméně, u nás se její chuť tak zhoršila, že raději piju minerálky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
ja mam stesti, ze momentalne bydlim v Nuslich a ta voda z kohoutku je vynikajici, naopak treba na Zizkove, v tech starsich baracich, byla hrozna
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
I ja se pridam s hodnocenim vody z kohoutku, je super.
Vlastne piju jen tu vodu. Kafe nepiju vubec, to je hnus pro ***. Caj tak 2x za rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|