Conan: BG miluju, Bard's song mě vždycky šíleně dojme (ale největší doják je stejně Mordred's song). Jak já bych chtěl, aby přijeli k nám.
jop, taky pekny
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
No, já mám velice rád depresivní hudbu, protože ta mně vždycky zvedne náladu . Ale rozhodně bych to nenazýval hudbou pro osamělý tragédy Jesi sem něco nahodím nevím, páč bych nerad měl někoho na svědomí .
Ale tak aspoň něco..už sem to házel v jiným topicu...takže Des´ree ...Kissing You například
Pro zamilovane vrele doporucuju a samozrejme nejen pro ne
to ses v kurva spatnym topicu kamo
Vim, ze je to pro opustene tragedy, ale treba jednou prijde zmena. U me uz snad nastava
Koupil sis krecka?
Toho sem mel kdysi davno a ne jenom jednoho Spis sem se seznamil s jednou rozvedenou slecnou, ale vic vam uz nereknu. Ted si pujdu zaskotacit na Stuzkovaci ples a pak se s ni snad potkam.
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Pro zamilovane vrele doporucuju a samozrejme nejen pro ne
to ses v kurva spatnym topicu kamo
Vim, ze je to pro opustene tragedy, ale treba jednou prijde zmena. U me uz snad nastava
Koupil sis krecka?
Toho sem mel kdysi davno a ne jenom jednoho Spis sem se seznamil s jednou rozvedenou slecnou, ale vic vam uz nereknu. Ted si pujdu zaskotacit na Stuzkovaci ples a pak se s ni snad potkam.
Ty spatne dopadnes ty wole... co to je za zensky proboha po kterych furt slintas? rozvedena slecna? kriste ... nema treba decko jeste?
S holkama pod 19 si nerozumim a pokud je to do 7 let ode me, tak se to da jak fyzicky, tak i psychicky. Jeste to neni takova ta mamina, co by te poucovala.
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru