Tady na obrázku je to vidět, když to popíšu. Vpravo ta bílá krabička je wifi router s hacknutým firmwarem, což je upravený GNU/linux. Je tam připojena USB zvukovka a pomocná USB flashka. Pak jsem k tomu dodělal řadič displeje, čtení rotačního voliče (není to dobrý termín, ale ten správný zase není hezký) a nějaké další věci. Tyhle internetová rádia dělá moře firem, na internetu je toho plný každý eshop. Mě spíš těší si to udělat sám, business nechám šikovnějším :-)
Máš pravdu, na raspberry pi by to šlo elegantněji, ale nechtělo se mi ho kupovat, když už jsem měl ten router.
Pěkně.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Ty jo za 30min u kompu jsem se zpotil jako nikdy, proč?....
Termín odevzdání bakalářské práce: 15.3. 23:59
Bylo 23:30 a chyběl mi celý závěr.
15.3. 23:58 jsem odeslal bakalářku do informačního systému.
JAAAAAJ tomuhle se říká pracovat pod stresem a dělat věci na POSLEDNÍ chvíli!!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Po pár měsících nečinosti jsem opět začal chodit na box, prvních pár týdnů kondička v háji, ale už se to zlepšuje a dostávám se do tempa.
Supr, supr, uplně cítím, jak mě to jaro nabuzuje, hned mám radost, jak pro sebe zase něco dělám
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Dneska se mi povedly dřepy. Mám ten cvik prostě rád. zdaleka ne tak frustrující jako ty blbý mrtvý tahy
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Dneska se mi povedly dřepy. Mám ten cvik prostě rád. zdaleka ne tak frustrující jako ty blbý mrtvý tahy
a koľkože si šiel? Nechceš sa rozpísať opäť aspoň v logu? to bolo vždy moje obľúbené počítanie:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a koľkože si šiel? Nechceš sa rozpísať opäť aspoň v logu? to bolo vždy moje obľúbené počítanie:)
Šel jsem jedničky do 200 bez pásku, pak do 230 s páskem a pak bez pásku 15x150. To byla docela infarktová záležitost
Log si teď píšu jen pro sebe do notýsku, ať mám záznamy, ale plánuju ho pak zveřejnit celý i zpětně. Chci letos překvapit. Zatím ale nevím, jestli výjimečně dobrou, nebo naopak výjimečně špatnou formou
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Šel jsem jedničky do 200 bez pásku, pak do 230 s páskem a pak bez pásku 15x150. To byla docela infarktová záležitost
Log si teď píšu jen pro sebe do notýsku, ať mám záznamy, ale plánuju ho pak zveřejnit celý i zpětně. Chci letos překvapit. Zatím ale nevím, jestli výjimečně dobrou, nebo naopak výjimečně špatnou formou
hehe dobré
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Juhuuu... konecne po asi 3 mesicnim cekani poradnej net. Tedy na vesnicke pomery )
Koncem 2012 se obevila akce u T mobile, pridani internetu za 350 mesicne k jakemukoliv hlasovemu tarifu. Tak jsem to vzal. Dojel technik a zjistil ze u nas neni kabel, pri vymene sloupu nam ho jaksi nenatahly z5. Takze T mobile pres O2 (vlastnik site) natahli kabel, zadarmo.
Pak jsem zjistil, ze soucasny wifi net ma vypovedni lhutu 3 mesice, pozadal jsem o odklad aktivace linky o 2 mesice.
Nakonec minulej tejden dojel technik a zprovoznil telefoni zasuvku (musel 2x na sloup pac ti pred nim neco podelali), dneska dosel postou modem.
Instalace naprosto ok a behem 5 minut uz valim )
Od ustredny to mam do 1km, to pak VDSL slape.
Upgrade z 2Mbit nestabilniho wifi pripojeni za 600kc na :
Diky VDSL routeru se stalo, ze sem mel doma jeden wifi router navic, tak jsem s nim protahl signal na celej dvur a zahradu. Konecne muzu pri homeoffice makat na garazi atd.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru