|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | Bara napsal: | | JanaHn napsal: | | Psycho napsal: | | JanaHn napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, chci vidět hrudník a zadek Psycha.
Jo Ty. |
já bych se tomu tady ani nedivila...... určitě má víc svalů než já | Blbej argument...........nejde tu o svaly ale o sexy tvary. Kdyby šlo o svaly tak jsem nedavam fotky partií kočičky ...... |
se sexy tvarama jsem na tom ještě hůř než se svalama |
Tak radši neposílej a stáhni z netu jako kluci |
to si můžou stáhnout sami, ne?
nebo si myslel, že tu slečnu pak mám vydávat za sebe?? |
k ničemu nenavádím Já jen nechápu,že mají takovou potřebu tě vidět polonahou.Jednu fotku jsi tam dala a dobrý.Ale zase abych z toho nespal asi nee a jsi vdaná ženská a trochu mi to přijde nedůstojné navíc se snažíš dozvědět něco pro sebe a cvičení a nehledáš sex na jedu noc,ne? když budeš chtít ssem něco dát,tak to uděláš a víc bych to nerozebíral.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | já si nemyslím, že by měli zas až takovou potřebu to se jen tak píše. jestli je to nedůstojné pro vdanou ženskou asi věc názoru.....jakože my vdaný už nemáme nárok se někde svlékat???? a tím děsit okolí |
Já bych asi nebyl rád kdyby si manželka někde vypisovala s loudilama typu peter ustinov (on mi promine,protože ví,že je loudil )a posílala jim polonahý fotky...nevím Akt umělecký nebo sportovní fotka ok,ale špulit tady prdel ala stáhněte si to kluci do kompu a kontakt po PM?Asi nee To nemá s krásou tvou či jinou co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | páni, ty seš vážnej |
Ale to zase ne
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | JanaHn napsal: | páni, ty seš vážnej |
Ale to zase ne |
ale jooooo, seš
tak odteď budu vkládat upocené fotky, jak cvičím doma, to tě snad nepohorší, ač při tom taky mám na sobě prd
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil CIZO dne čt prosinec 19, 2013 3:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | to spíš si konečně nějakýho pořídím |
Jak čtu ty příspěvky, určitě by se tady našlo spousta ochotných "trenérů." :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jana: uz si na toto forum vlozila nejaky prispevek, kterej by byl uzitecnej, nebo alespon trochu k tematu? Nic proti, jen se ptám.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | JanaHn napsal: | tak odteď budu vkládat upocené fotky, jak cvičím doma, to tě snad nepohorší, ač při tom taky mám na sobě prd | Barovi se nejvíc zavděčíš fotografií domácích prací, preferuje žehlení a utírání prachu, ale nepohrdne ani umýváním nádobí, luxováním, nebo věšením prádla |
smrade
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Barovi se nejvíc zavděčíš fotografií domácích prací, preferuje žehlení a utírání prachu, ale nepohrdne ani umýváním nádobí, luxováním, nebo věšením prádla |
tak při práci, jo..... mám pár takových fotek z chaty z léta: jak máchám sekyrkou nebo jak myju nádobí (v plavkách) atd
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Jana: uz si na toto forum vlozila nejaky prispevek, kterej by byl uzitecnej, nebo alespon trochu k tematu? Nic proti, jen se ptám.. |
určitě jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | JanaHn napsal: | to spíš si konečně nějakýho pořídím |
Jak čtu ty příspěvky, určitě by se tady našlo spousta ochotných "trenérů." :-) |
to bych byla ráda......jako vážně teď protože teď se nějak nic neděje už 2-3 měsíce
takže to chce asi změnu při cvičení a v jídle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|