|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: út duben 15, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
Dneska sem po x letech navstivil cukrarnu  a uz se ani nedivim ze pulka naroda ma problem s nadvahou _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 15, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
Já jo, stačí mi dát si jednu kremroli a na měsíc mi je blbě z toho sladkýho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 15, 2014 9:51 am Předmět: |
|
|
Ja denně chodím kolem Mr.bakera v Kauflandu kde maj vystavený krásný větrníky...věnečky....kremrole...dorty... Ty vogo kdybych tam někdy zastavil (procházím kolem rychle a vnímám ten krámek jen periferním viděním  ) to bych to tak vsechno skoupil  . Musím se těm prasečákům vyvarovat - neumím si koupit jednu věc a jít dál...když už koupím margotku, vezmu k tomu oříškovou milku, marshmallowny, kyselý okurky, nutelu, koblížky, zavináče, sýrovou pomazánku a ještě to zapiju pivem :D pak me pul hodiny bolí pajšl a mohl bych jít znova na nakup
Abych nebyl OT tak mi radost udělalo ze jsem objevil na google play aplikaci, která umí synchronizovat android s iOS co se tyče kalendáře a reminderu...takže nezávisle na tom kde si co nastavím (iPad X telefon), zapípá mi to v obou :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út duben 15, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem si poridil 3 nove kamaradky
Tak svalne kdo pozna co to je ?
_________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 15, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
To je nejaka medunka ne?:D
Nebo ze by ta slavna stevia ?:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út duben 15, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
Grimley ma pravdu je to Stevie _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 16, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Dneska mam radost ze sveho (ne)treninku. Po prvni serii tlaku na MP jsem vedel, ze to bude stat za hovno, protoze to co jsem minule dal 5x5 jsem dnes nadal ani v prvni serii 2. serie fail u 3 op, tak jsem ubral 20kg ze to napumpuje alespon po 10kach, prvni serie 10x ok ale nadoraz,coz uz bylo znameni, ze ani pro pumping dnes nebude idealni den, druha serie 9x total na krev, takze jsem zavcas uznal, ze takovy trenink nema smysl jednak proto, ze tam budu na ostatni hazet kysele otravene a znechucene ksichty, coz delam sice pokazde a jednak proto, ze by to bylo zbytecne trapeni se. Co me tesi jeste vic je to, ze me to vubec nas*alo, z gymu jsem odesel uvlne v klidu, nerozkopal jsem vzteky zadne dvere :D a ani jsem se nesel prezrat do MC Donalda, protoze posledni tydny nemam stejne na jidlo jaksi chut a mam pocit, ze me vsechno travi tak tydennim zpozdenim
Obvykle, pokud mam takto kratke treninky, tak me bud odvazi z gymu zachranka nebo jedu sam, ale rovnou na urazovku , tentokrat jsem odesel po svejch rovnou domu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 5:58 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Neni to šalvěj divotvorná? |
ta je do diety nejlepší :D zapomeneš že ju máš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Bol som dať prepastovať/vyčistiť noťas a zrazu je z hučiaceho vysávača, ktorý sa od prehriatia neustále vypínal, opäť ten starý dobrý pracant, na ktorom sa dá aj zahrať, dúfam, že ešte nejaký ten mesiac potiahne, je to držiak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
Jakub Vandrovec .. to je fakt masakr serie, i kdyz obecne povidky moc nemusim. Mam za sebou 4 knihy a posledni byla nejlepsi. Hrozne u toho cteni dostavam chut na slivovicu, jenze to ctu v praci a tam to nejde se u toho vozrat ) Ale po 4 knihach uz je cas zmenit zanr, take podle recenzi dale kvalita upada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:15 pm Předmět: |
|
|
Těší mě 72,6 km naběhaných od prvního dubna. dnes jsem si vzal jiné boty ( trailovky adidas canadian) a vyběhl do terénu na cca 11 km. Výsledkem je neskutečná únava a dva puchýře. Takže si dám asi do pondělka oraz. Jedeme do Beskyd, tak uvidím, jestli si nedám cvičně Lysou (ale asi nebude prostor pro tyto solo aktivity-malá dcerka to ještě neujde a je mi blbé si takto solovat).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Jakub Vandrovec .. to je fakt masakr serie, i kdyz obecne povidky moc nemusim. Mam za sebou 4 knihy a posledni byla nejlepsi. Hrozne u toho cteni dostavam chut na slivovicu, jenze to ctu v praci a tam to nejde se u toho vozrat ) Ale po 4 knihach uz je cas zmenit zanr, take podle recenzi dale kvalita upada. |
ale dá sa, ked sa ešte sem-tam príde Jakubov vnuk, hned je o zábavu postarané, alebo starý dobrý Semen, tie knihy sa inak čítajú tak rýchlo ako nič iné a človek má ozaj neustále chuť sa ísť zošrotiť:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 19, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z vydrze baterky myho telefonu ( Galaxy S 5 kdyby nekdo nevedel jeste :D )
Rano v 6:30 vytazenej z nabijecky...pak od osmi 7 hodin pusteny Endomondo se zaznamem s GPS..behem tech sedmi hodin nadelanejch 50 fotek...poslanych 10 sms a 2 minuty hovory...plus teda deset minut na fejsu a ted mam 24% jeste :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|