Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 727, 728, 729 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Irminsul

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k narozeninám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes Colours of Ostrava...pro mě v této době jedna z mála možností rozptýlení.
Dnes den blbec - tak snad to nedorazím podobně jako dnes nad ránem Hrůza.
wombat

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau,

takže já taky přihodím něco do placu. Největší radost mně dělá momentálně to, že su dneska poslední den v práci před 14ti denní dovolenou. Ještě 4 hodinky v práci, vyzvednu přítelkyni a jdeme hledat nějakej last minute do Řecka nebo do Bulharska.

Dále mě těší to, že jsem v březnu trošku změnil životní styl a nasadil jsem 4 měsíční dietku "do dovolené" po celoročním flákání a nicnedělání (moc stresu, starostí atd.), kdy jsem vážil něco přes 90kg a benčoval po 10ti opakováních cca 60kg (po roce bez cvičení). Dal jsem si předsevzetí, že do dovolené sundám váhu na 75kg a zvednu 4x10x75kg na bench. Včera byla moje váha 74.8kg a v pondělí jsem dal v posilce 4x8x75kg (vím není to úplně na 100%) na bench. Není to sice nic extra, ale při úbytku váhy přes 15kg za 4 měsíce se mně posun na bench-pressu o 15kg nahoru celkem líbí.

Takže teď mě čeká 2týdenní váleníčko a potom nasadím svůj první objem. Musel jsem to sem napsat, ptž je to také díky článkům, které jsem studoval na ronnie.cz a také díky některým radám od Vás na fóru. Takže děkuji a užívejte života. :)

Martin.
Gohan

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě udělalo radost, že po bezmála 4leté pauze a 3 týdnech cvičení jsem si dal 10x100 na bench
Balista

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělalo mi radost: Desetibojař Sýkora se stal v Eugene juniorským mistrem světa
Ikee

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mega nákup ve Sklizenu na grilovačku. Nejradši bych jim sežrala celý krám a už nikdy nechci jiný uzeniny než jejich x% farmářský.
mikex2

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna jsem náhodou zjistil, že na TV Barrandow dávají seriál Vražedné pobřeží.
Padla na mě velká nostalgie po tom, když ho tenkrát v devadesátkách dávali na Nově.
Vím, že to není seriál na Oskara, ale u mě už ho nikdy nikdo neshodí.
Balista

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen to čtu a v hlavě už mi hraje znělka
mikex2

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé, to byla pohoda. Slunná letní neděle ráno, já tenkrát na gymplu, Nick se opaluje na pláži, vystřídá asi deset havajskejch košilí za díl a já si říkám, že mám před sebou celej život přeplněnej krásnejma zážitkama.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Pořídil jsem si ojetý samsung galaxy note a ten displej je obrovský Ale největší radost mi dělá GBC Emulátor a pokemon yellow na něm

Mě v pátek taky přišel mobil, hodil jsem tam Vice City, to mě nějak nenadchlo, ale dneska jsem tam hodil taky emulátor + Pokemon Fire Red. Jenom za dnešek mám nahráno přes 5 hodin, už spíše k 6. Jsem z toho úplně unešenej a vzpomínám na základku, kdy měl kámoš tenkrát gameboye.
Bara

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Zrovna jsem náhodou zjistil, že na TV Barrandow dávají seriál Vražedné pobřeží.
Padla na mě velká nostalgie po tom, když ho tenkrát v devadesátkách dávali na Nově.
Vím, že to není seriál na Oskara, ale u mě už ho nikdy nikdo neshodí.

Hlavně když tam přišel Spider
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tímhle ,,průserem" se musím pochlubit! Včera jsem si svojí blbostí nechal v Kauflandu ukradnout peněženku s 3000 kč, 50 E, 3 kreditkami, ale hlavně s veškerými osobními doklady, včetně profesáku, řidičáku, karty řidiče, techničáku od auta, prostě se vším. Vše mám narvaný v peněžence... Téměř beznadějná věc, kamera zrovna na chvili otočená jinam, zloděj tedy neznámý a já strávil celý večer na policii. Asi nemusím říkat, že jsem z toho byl nervama úplně v řiti. Protože mě však policisté upozornili, že je běžná praxe, že to prostě ukradla socka, která jen vybere prachy a peněženku s doklady někde zahodí, napsal jsem svůj problém se žádostí o pomoc o prohledání Domažlic na facebook. Vše nabralo obrovský spád, během hodiny byl můj status mnohokrát sdílen a stovky přátel opravdu hledali kde mohli, peněženku našli a v 10 ráno jsem jí měl doma!!!! Sice bez peněz, ale se všemi doklady atd!! V životě bych neřekl, jak jednou budu chválit facebook, ale bez něj bych byl v pr... Díky všem přátelům co se do toho zapojili!!!
flew

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
S tímhle ,,průserem" se musím pochlubit! Včera jsem si svojí blbostí nechal v Kauflandu ukradnout peněženku s 3000 kč, 50 E, 3 kreditkami, ale hlavně s veškerými osobními doklady, včetně profesáku, řidičáku, karty řidiče, techničáku od auta, prostě se vším. Vše mám narvaný v peněžence... Téměř beznadějná věc, kamera zrovna na chvili otočená jinam, zloděj tedy neznámý a já strávil celý večer na policii. Asi nemusím říkat, že jsem z toho byl nervama úplně v řiti. Protože mě však policisté upozornili, že je běžná praxe, že to prostě ukradla socka, která jen vybere prachy a peněženku s doklady někde zahodí, napsal jsem svůj problém se žádostí o pomoc o prohledání Domažlic na facebook. Vše nabralo obrovský spád, během hodiny byl můj status mnohokrát sdílen a stovky přátel opravdu hledali kde mohli, peněženku našli a v 10 ráno jsem jí měl doma!!!! Sice bez peněz, ale se všemi doklady atd!! V životě bych neřekl, jak jednou budu chválit facebook, ale bez něj bych byl v pr... Díky všem přátelům co se do toho zapojili!!!

dával bych si bacha.. půjčka na občanku atd

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je teda bomba jako, ze ten facebook precijen poslouzí, mazec jako! kurvi zlodějský, hele jeste ze ty doklady jsou doma, ty prachy to je jak facka, kterou si neses do smrti, aspon se ti to nestane a budes na ni i spát.. měl jsi dobrej nápad s fejsem
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občanku by mi měli zítra vyměnit.

Prachy zabolely, ale hlavně že to nejdůležitější je zpět. Teď už na ní fakt budu i spát. :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 727, 728, 729 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: