|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirus

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 3:31 pm Předmět: foto s jardou Pasekou |
|
|
reklama na řecký jogurt _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
grow up !!! _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
Cvicis obcas ve VelMezu nebo jsi tam byl jen na navsteve? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Cvicis obcas ve VelMezu nebo jsi tam byl jen na navsteve? :) |
Jen na návštěvě, když se domluví parta lidí do auta, tak bych jezdil i častěji. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Hmm, v Sypatchovi jsem zrovna dneska byl |
Ja ac jsem se ve VM narodil a pres 20 let tam zil, tak tohle fitko vzniklo az po mem odstehovani se do Brna, takze jsem tam nikdy nebyl, ale co vim, tak se to tam docela pekne rozjelo , i i presto ze ty zacatky byly celkem mizerne a posilovna je to na velmi dobre urovni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Hmm, v Sypatchovi jsem zrovna dneska byl |
Ja ac jsem se ve VM narodil a pres 20 let tam zil, tak tohle fitko vzniklo az po mem odstehovani se do Brna, takze jsem tam nikdy nebyl, ale co vim, tak se to tam docela pekne rozjelo , i i presto ze ty zacatky byly celkem mizerne a posilovna je to na velmi dobre urovni. |
No, ono to s tím postavením fitka bylo tady takový všelijaký, ale je to prostě výborná posilovna. Myslím, že se tam vyžije úplně každej, je tam jak silová klec + další osa a spousta místa na silovej trénink, hodně kvalitních strojů, na kterejch se cvičí skvěle (i když já to zase tak moc nepoužívám) a nově i crossfitová klec a pár věciček k tomu :) A nebývá tam ani moc lidí, což jsem na jednu stranu rád, ale je to i škoda, i když lidi ve VM asi nejsou zvyklí moc cvičit :) No kdybys měl cestu kolem, určitě se tam zastav, ještě tě tam potkat, to by byl můj životní zážitek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
No, ono to s tím postavením fitka bylo tady takový všelijaký, ale je to prostě výborná posilovna. Myslím, že se tam vyžije úplně každej, je tam jak silová klec + další osa a spousta místa na silovej trénink, hodně kvalitních strojů, na kterejch se cvičí skvěle (i když já to zase tak moc nepoužívám) a nově i crossfitová klec a pár věciček k tomu :) A nebývá tam ani moc lidí, což jsem na jednu stranu rád, ale je to i škoda, i když lidi ve VM asi nejsou zvyklí moc cvičit :) No kdybys měl cestu kolem, určitě se tam zastav, ještě tě tam potkat, to by byl můj životní zážitek |
No to bych prvne musel zacit vubec cvicit , ale chodi tam ma mati, tak jestli ti to bude stacit... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 2:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes som dostal konečne prácu, síce ozaj na poslednú chvíľu - šťastie, ale začnem plynule od bud. týždňa učiť, a to som rád. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 2:19 pm Předmět: |
|
|
Tak vitaj medzi dospelymi pracujucimi  Ucit co? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
Zakladka, nebo stredni? Ty mas vyhodu, ze si na tebe nikdo netroufne pyskovat _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
Turakam, postgraduální studium teda neuvažuješ nebo budeš studovat distančně? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
uvidím neskôr, už mám po tých rokoch dosť teoretizovania a vytrhnutia z reality, čas na prax _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
To úplně chápu, já jsem před 7 lety postupoval stejně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|