Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 755, 756, 757 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
secret78

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V CF sa to takto nedelí. Cvičil som všetko čo sa v CF cvičí :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak potom samozrejme nemuzes takovou vec tvrdit. Jako ja ti to nevyvracim, me je to celkem fuk, ale kdyz nekdo prijde poprve do posilky a nezvedne na bench 60kg a po roce cviceni s jednoruckama zvedne 70kg tak nemuze lidem co mu rikali ze si bench zlepsi benchem ze nemeli pravdu.
Radyn

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 1:29 pm    Předmět: ? Odpovědět s citátem

kdo tem crossfit paskvilum furt rika shyby?
secret78

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan: tak okrem "CF paskvilov" necvičim žiadny primárny cvik na zlepšenie zhybov konvenčným spôsobom. Proste ma teší, že môžem vyvrátiť tvrdenie, že ten kto nerobí striktné zhyby (nechcem sa teraz baviť o forme kulturistických zhybov) nebude silný.
A nemôžeš porovnávať tlaky JČ/VČ čo je rovnaký pohyb kde sa zapájajú rovnaké svaly a dajme tomu prenos sily zo vzpieračských cvikov do celkovej sily.

Radyn: hádaj čo
Petey

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ej,tu sa to schyluje zase k flamu ohladom cf zhybov, idem si po popcorn
cipinek

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ej,tu sa to schyluje zase k flamu ohladom cf zhybov, idem si po popcorn

tak taky přihoď polínko do ohně...
ygg

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Proste ma teší, že môžem vyvrátiť tvrdenie, že ten kto nerobí striktné zhyby (nechcem sa teraz baviť o forme kulturistických zhybov) nebude silný.

Čistě ze zvědavosti ... můžeš napsat odkaz, kde toto někdo skutečně tvrdil?

Protože bez nějaké osobní averze vůči tobě, jsem přesvědčen, že v tomto jednoduše kecáš. Lze se bavit .... dlooouze:-) .... zda jsou z hlediska rozvoje síly účinější striktní "sokolské":-) shyby, nebo jejich CF varianta. Což je zcela legitimní diskuze. Ale že by tu někdo tvrdil, že CF shyby žádným způsobem nerozvíjejí sílu , toho jsem si vskutku nevšiml. Ale třeba mi sem postneš odkaz a já si rozšířím obzory.
arkan

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je celkem jednoduché, myšleno obecně: každé tělesné cvičení zvětšuje nějaký druh síly o nějaké procento.

Jde pouze o to, že pokud chceme dostat na maximum absolutní sílu, tak jenom kliky v jakékoliv formě jsou na nic.

Pokud budeme chtít zvětšit silovou vytrvalost, tak crossfit tam má svůj velký význam, stejně jako další kruháče a intervalové tréninky.

Na výbušnou sílu zase jiný trénink, na rychlostní sílu zase jinak atd. atd.
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspoň, že už jsou to CF shyby a ne shyby.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Poman

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za své dobré pracovní výsledky jsem byl "odměněn" opět privilegiem výuky mladých sličných studentek fyzioterapie v jejich přípravě na státnice.

Pobavilo mě to velmi. Radost z toho nemám žádnou.
Očividně mám jinou představu o tom co je odměna a co trest
riker

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Uf, jsem rad, ze mam hotovou STK na aute.
Emise, kde jsem neprosel, nakonec udelal znamej tchana, sotva to auto pri tom videl ) STK pak uz proslo v poho, jen posteloval jedno svetlo a jedna mlhovka sviti moc nahoru.

Super, tady jsou urcite vsichni radi ze jim kouris pod nos autem co nema v poradku emise...
cipinek

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Judson napsal:
Emise, kde jsem neprosel, nakonec udelal znamej tchana, sotva to auto pri tom videl ) STK pak uz proslo v poho, jen posteloval jedno svetlo a jedna mlhovka sviti moc nahoru.

Super, tady jsou urcite vsichni radi ze jim kouris pod nos autem co nema v poradku emise...

počkej, normální auto vypustí do vzduchu nějaké emise X, jeho auto vypustí 2x tolik, ale když pojede kolem další auto, co vypustí zase přibližně to X a on nevyjede, tak to přece vyjde nastejno no nééé???
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Judson napsal:

A stát pořád není schopen tyhle podvody řešit a namísto toho převádí povinnosti kontrol na policii. A ta má potom provádět technickou kontrolu vozidla. Nejsou k tomu vyškolení, zbytečně je to zatěžuje a narůstá jejich pravomoc, která se dá zneužít.
riker

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
riker napsal:
Judson napsal:

počkej, normální auto vypustí do vzduchu nějaké emise X, jeho auto vypustí 2x tolik, ale když pojede kolem další auto, co vypustí zase přibližně to X a on nevyjede, tak to přece vyjde nastejno no nééé???

Tak ja obcas potkavam i smradochy za kterejma se 50m neda jet jakej je z nich smrad... Takze to muze byt i podstatne vic nez 2x.

Ale i kdyby to bylo 2x, tak to ma v podstate ten efekt jako bys zdvojnasobil dopravu (jak sam rikas)...
Grimley

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud za naftakem neni jeste deset minut po prujezdu temna noc, tak je to cajk, oni na STK dieselum radi slapou na plyn a vytacej je do nesmyslnejch otacek :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 755, 756, 757 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: