|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: út duben 07, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
To je jasný, Řekové nemají prachy a jejich prohlášení, že ten dluh splácet nebudou, se všichni akorát vysmáli, takže se nedivím, že už zkouší kde co.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh s jogurtem a dobrým kakaem a rozinkama je dobrý, ale přidat tam takhle trochu kávového rumu, to je už moc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Rád si koupím dobrou kávu, tak jako dneska ... jakou máte rádi vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
Myslíš zrna? Nějaké testy z těch levnějších vyhrála Brazílie z Tchiba. Osobně piju kávu z Double shotu. Do kavárny pak Ostravanka nebo BON BON.
Na domácí rychlovku nesspreso (dnes objednána hromada) nebo zrnkovou méně praženou arabiku - spíš brazilskou na frenchpress. Dám do termosky 0,8 l a upíjím celý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út duben 07, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:44 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dnes pustil schválně video od FG, jestli se náhodou nepoučil a nezačal se chovat teda jako profík, když už je "profík".... no a ono nic. Ale rýsují se mi takové dva hlavní důvody, proč se na něj lidi koukají:
1) vrána k vráně
2) chtějí se pobavit
Zcela chápu lidi z druhé skupiny, protože ty hlášky, co on vymýšlí s vědomím, že říká hrozně filozofickou věc, to je něco neskutečnýho.
"Není důležitý chtít, důležitý je vědět, co chceš".
 Úplně to vidím na nějakém tom motivačním posteru, co každodenně lítají na FB. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 11:01 pm Předmět: |
|
|
Průměrný věk jeho fanoušků odhaduju na 14,5, což vypovídá dost samo o sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 9:29 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak jsem si dnes pustil schválně video od FG, jestli se náhodou nepoučil a nezačal se chovat teda jako profík, když už je "profík".... no a ono nic. Ale rýsují se mi takové dva hlavní důvody, proč se na něj lidi koukají:
1) vrána k vráně
2) chtějí se pobavit
Zcela chápu lidi z druhé skupiny, protože ty hlášky, co on vymýšlí s vědomím, že říká hrozně filozofickou věc, to je něco neskutečnýho.
Úplně to vidím na nějakém tom motivačním posteru, co každodenně lítají na FB. |
Neber si ho do huby, protože tě zmíní buď na videu, nebo na FB
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 9:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak jsem si dnes pustil schválně video od FG, jestli se náhodou nepoučil a nezačal se chovat teda jako profík, když už je "profík".... no a ono nic. Ale rýsují se mi takové dva hlavní důvody, proč se na něj lidi koukají:
1) vrána k vráně
2) chtějí se pobavit
Rekl bych , ze spise ta druha moznost , protoze jeho zpusob projevu je velmi originalni , to se mu zase musis nechat. Hlavne ti mladi kluci v nem vidi vzor, z cehoz ale casem vystrizlivi , ale jinak se lidi spis bavi.
K tomu poslednimu videu, kdo videl, tak ten mrtvy tah toho boxera 2x200 byl ten nejnebezpecnejsi MT co jsem kdy videl Divim, se ze ho to neprelomilo a ze ho to vubec takhle nechali tahat. Z toho mne sel mraz po zadech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
Playlist:
00:00 Vzajemné si lození do prdele.
02:20 Předváděcí akce náramků, jako vystřižená ze šmejdů.
05:24 Ohlášení, že po skončení trestu v IFBB se vrací zpátky do této federace.
06:30 Vzhledem k tomu, že soutěž v trojboji bude z pohledu Grznára fiasko, už se vymlouvá a ospravedlňuje.
13:00 Přehlídka "špičkové" techniky.
16:10 Technika chcací pes.
18:50 Prohnutá záda z letadla, uslyšíme ještě po soutěži v trojboji, v kombinaci s 20 hodinovým vyčerpávajícím letem.
20:05 Technika srací doga.
23:07 Technika srací bernardýn.
28:40 Trénink vynuceného smíchu.
29:05 Přehlídka lezení si do prdele a vrcholu trapnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:44 am Předmět: |
|
|
Tos vymyslel sam? Vtip v tom teda nejak najit nemuzu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne pá duben 10, 2015 11:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Ne - to je z komentů na YT - Já Grznárova videa už nesleduju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá duben 10, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
1) vrána k vráně
2) chtějí se pobavit
Videa Grznára jsou jediné tréninkové logy které sleduji a to jen z toho důvodu, že to je dobrej komik
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|