|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: po červen 08, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 08, 2015 1:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 08, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
mne se zda ze te grimley chtel nenapadne pozvat k sobe domu... _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 08, 2015 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Zítra budu v Hradci a potěšilo mě, že tam budu mít volné dopoledne. Otázka je jestli tam je vůbec něco k vidění nebo využití volného času? Nemáte někdo nějaký tip? Klidně i v okolí. |
Na Velkém náměstí je zrekonstruovaná Bílá Věž, to je ta věž vedle katedrály. Ještě jsem tam nebyl, ale asi dobrá vyhlídka.
Jinak mě nic moc zajímavého nenapadá Z Obřího akvária si asi na zadek nesedneš, ale je k němu z centra pěkná procházka pěšky a nic lepšího v HK není
Na dopolední procházku bych to viděl nějak tak:
| kód: | | https://mega.nz/#!TZVjBSbD!QsdK3mdV6PeXfJkfqZeR73Y8TCANrFAlguhYScNhM9I |
Naposledy upravil Spazik dne po červen 08, 2015 4:39 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 08, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Letos se nezadarilo, ale pristi rok se nase obec opet pokusi dosahnout na dotaci pro vystavbu fitness hriste (venkovni posilovny) za cca 600.000kc .
No to by bylo super
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 08, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Letos se nezadarilo, ale pristi rok se nase obec opet pokusi dosahnout na dotaci pro vystavbu fitness hriste (venkovni posilovny) za cca 600.000kc .
No to by bylo super |
Takže už se těšíš až tam pojedeš s náctiletýma "street workout", hádám
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 08, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Study napsal: | Dneska mi konečně došla Eleiko osa, čekal jsem ji až tak někdy za týden. A at mi nikdo nevykládá, že člověk ten whip nepozná při malých váhách, vždyt ona pruží jen se jí člověk dotkne. No už se těším na dnešní trénink. |
mozem povrdit, eleiko je super tak at slouzi |
Díky díky, dneska teda naplnila všechny moje očekávání a trénink byl opravdu perfektní Je to fakt něco jiného, než ta první osa za 2,5k i než ty vostoky, co máme v místním fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
Promin, jsem neznaly:
jaky vyznam ma pouziti pruzne osy?
Ze zvednes vic??
a ma to potom "cenu"? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Průzné osy se používají na vzpírání, nemělo by to tak bolet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Průzné osy se používají na vzpírání, nemělo by to tak bolet. |
bolet????
vim, ze pruzna osa kuprikladu na drepu muze nec pridat ve vykonu, ale bolest??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
Abych pravdu řekl, tak v tom taky nemám úplně jasno, zas tak jsem jeste nestudoval, k čemu ta pružnost osy je, ale tak co zhruba vím je to, že:
1) osa se po odhození vrátí do původního stavu
2) mělo by to pomoct k vyšším výkonům
no a je to olympijská osa na vzpírání a když vzpírám, tak jsem si ji prostě pořídil... stejně na soutěži máš vždy pružnou osu, tak proč trénovat s tvrdou osou
Nejlepší by bylo se zeptat nějakého zkušeného vzpěrače/vzpěračky
EDIT: Divil by ses, ale když tu osu odrážíš od stehen, tak to umí dost bolet. Teoreticky, jak říká MASTER, by to mohlo být s pružnou osou méně bolestivé. Zítra se zkusím na to více zaměřit a zhodnotit, jestli to s ní opravdu mín bolí
Naposledy upravil Study dne po červen 08, 2015 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 08, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
Pokusím se to dohledat, snad nepíšu kraviny. :)
EDIT: Pružnost umožňuje zkušených cvičencům využít osu jako pružinu tím, že se osa pod zátěží a akcelerací ohne a následně se odpruží zpět do původního tvaru.
Aha, tak to asi není o bolesti , ale o tom co ta osa dělá :) (asi jsem si blbě zapamatoval to "kopání do zdi" o kterém mluví Jirka v odkazu níže)
http://powerlifting.ronnie.cz/c-21472-treninkovy-videolog-jiri-orsag-01-2015.html - tady k tomu mluví i trochu Jirka. :)
Mluví o tom okolo 7:20.
EDIT2: taky si myslím, že to trošičku může tu bolest zmírnit, ale hlavní účel je to, že se stím prostě lépe zvedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|