|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: po únor 01, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
Vsadím se, že jí nosí nějaký chemický dobroty z práce
Schválně jsem se podíval do svojí zdravotnický karty:
5 let: 112 cm, 22kg
7 let: 127cm, 26,5kg
9let: 142 cm, 34,5kg
Takže je asi nějaká tlustá, páč já byl jako malej namakanej _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 02, 2016 7:41 am Předmět: |
|
|
No tak genetika je genetika. Když má někdo průměrně vysoké rodiče, je tu drobný předpoklad, že dítě nebude gigant. Já gigant jsem, takže mám sobě uměřené dítě, které předčí své soukmenovce jak fyzicky, tak mentálně:o))
Jinak je pravda, že malá preferuje mléčné výrobky, takže bílkovin má dostatek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 03, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
Dnes má snad radost moje žena - z nového auta. Moje peněženka už má radost menší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 03, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Dnes má snad radost moje žena - z nového auta. Moje peněženka už má radost menší. |
No ja bych celej stastnej koupil auto te svoji, aby mohla jezdit, vozit decka vsude mozne, nakupy, atd atd, jenze nechce soferovat. Takze uplne vsechno zarizuju ja. No ale ma to i vyhody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 03, 2016 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Dnes má snad radost moje žena - z nového auta. Moje peněženka už má radost menší. |
co take? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 03, 2016 3:12 pm Předmět: |
|
|
Golf variant. Vím - neoriginální:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 03, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
za tie peniaze, to uz si jej mohol auto kupit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 03, 2016 3:19 pm Předmět: |
|
|
Vyšlo asi o 90 000 levněji než octavia (která byla v ambition + nějaké drobnosti k tomu). Prachy rozhodly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 03, 2016 3:23 pm Předmět: |
|
|
to ano, ale to je jeden bordel  ale ked som vyberal svoje, tiez najdrahsia bola octavia, a este mala najdlhsie dodacie lehoty _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 03, 2016 4:01 pm Předmět: |
|
|
Tak vybíral jsem tak aby byla spokojena. Focus jsem měl cca 5 let zpět a nemusím mít pořád stejné auto. Mně vyhovuje technika, jí vzhled, co víc si přát:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st únor 03, 2016 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No tak genetika je genetika. Když má někdo průměrně vysoké rodiče, je tu drobný předpoklad, že dítě nebude gigant. Já gigant jsem, takže mám sobě uměřené dítě, které předčí své soukmenovce jak fyzicky, tak mentálně:o))
Jinak je pravda, že malá preferuje mléčné výrobky, takže bílkovin má dostatek. |
Tak synovec ma sest a meria 132 cm, ale je to chlapec no.... je "po mne", mam 196 cm a vzdy som si myslel, ze som len vysoky a gigantmi som nazyval len lludi na ulici, co malu o hlavu viac ako ja :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st únor 03, 2016 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tak je to věc názoru, ale jestli ji vyhovuje vzhled, tak jsi neměl kupovat nudnýho němce, to samý by šlo říct o "technice" :) Každopádně ať autíčko slouží :)
EDIT: už jsem to pochopil  každopádně když jste oba spokojený, tak je vše v pořádku :) ... Ochcávka je cesta do pekel - pokud by ji někdo do roka neukradl, tak minimálně otevřel :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st únor 03, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mam 196 cm a vzdy som si myslel, ze som len vysoky a gigantmi som nazyval len lludi na ulici, co malu o hlavu viac ako ja :) |
A jak nazýváš lidi pod 180???? Trpaslíci???
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st únor 03, 2016 8:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|