|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 12:51 pm Předmět: |
|
|
Takových korelací můžeš hledat více. Například
* průměrný plat třicátníků, kteří byli na vojně a kteří na vojně nebyli
* nejvyšší dosažené vzdělání třicátníků, kteří byli na vojně a kteří na vojně nebyli
* ... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
mrtvy tah třicátníků, kteří byli na vojně a kteří na vojně nebyli... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 1:52 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | mrtvy tah třicátníků, kteří byli na vojně a kteří na vojně nebyli... |
jojo ten je nejdůležitější
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | JJ , maska, plastenka, igelitovy pytliky na ruce a nohy a beh kolem hriste.
To byly casy |
To byly... z tzv. branné výchovy pochází moje první jizva - na koleni. Bezvadná zábava. Lyže na školní lyžák MAX. značky Sulov, lyžáky zásadně plastové Botas - v tom když se zlomila noha, tak se pomalu řezalo rovnou na svahu, ale hlavně že byly plný sklady masek. Pecka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 04, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | | forďák Grimley nerozvážně napsal: | | ..ale jestli ji vyhovuje vzhled, tak jsi neměl kupovat nudnýho němce |
Němce mám a rozhodně není nudnej Jen extrémně nepraktickej Ale dělá mi radost, abych nebyl OT
Jinak jsem Černobylská generace a jsem na hranici trpaslíka teda (18o)
Míval jsem 181, než jsem začal se silovým tréninkem, ale ty činky mě nějak zamáčkly asi
Spolužačka se do jedné té plynové masky při čištění a zkoušení ve škole poblila | ¨¨
V čem je nepraktickej? Je to variant - tj. je asi nepraktickej jako octavia combi a i mně se líbí vic. Mě by přišlo divný mít doma dvě stejný auta (ano - jezdím v octavii kombi:o).
Forda focus jsme měli předtím. Jí se nelíbí současná maska na fíkusovi.
Ve výběru byla ještě astra, i30 a ceed.
Zbytek je buď moc drahej, malej, velkej...mělo to být malé městské auto (což krátkej golf dle mně splňuje). Nakonec z toho byl variant, bo kufr...no česká klasika. Vozit vzduch po městě s tím, co kdyby:o)....rakev jsem na střeše neměl snad pět let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 12:10 pm Předmět: |
|
|
@ deadlift: Myslel jsem, že je to kombík, jestli je to HB, tak pak je to jasná volba, i30 je hrozná, navíc jich za chvíli bude snad víc než oktávek .... focus je v hatchbacku nepovedenej zezadu a ceed ... no Kiu furt nějak neuznávám, takže nakonec jsem s výběrem taky spokojenej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 12:19 pm Předmět: |
|
|
Grimley - ale on to JE kombik _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 06, 2016 3:47 am Předmět: |
|
|
Co cekaci doba na operaora? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so únor 06, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|