|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frybis
|
Zaslal: pá květen 06, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi do sebe natlačit včera mega burger v restauraci Butcher's v Brně asi s kilem hranolek a s předkrmem pečiva s husími játry, a nepřibral jsem nic, naopak zhubl, na začátku týdne 84.5 kilo, dnes 83.9, vzhledem k tomu že jedu high fat a low carb (spíš "no carb") tak to beru jako velkej úspěch vzhledem k tomu, že jsem ten typ co přibere i vzduch, kterej dýchá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | | Povedlo se mi do sebe natlačit včera mega burger v restauraci Butcher's v Brně asi s kilem hranolek a s předkrmem pečiva s husími játry, a nepřibral jsem nic, naopak zhubl, na začátku týdne 84.5 kilo, dnes 83.9, vzhledem k tomu že jedu high fat a low carb (spíš "no carb") tak to beru jako velkej úspěch vzhledem k tomu, že jsem ten typ co přibere i vzduch, kterej dýchá |
Tak na low/no carb dietě těžko můžeš něco přibrat
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so květen 07, 2016 6:43 am Předmět: |
|
|
Včera výbornej trénink. Po 12 hodinách v práci hodinovej a naprosto parádní trénink,. Odsýpalo to a dřel sem jak kůň. Byla to jízda. Tak to má bejt.
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: po květen 09, 2016 7:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po květen 09, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
Parádní výkon.
vzpěračskej zámek jsem zkoušel taky, ale je to kurevská bolest. Neumím si představit, že bych tak tahal každej trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: po květen 09, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, rok zpátky, co jsem to ze srandy zkoušel, sem dal 1x170 a málem sem se rozbrečel, tady sem začal na zahřívacích sériích a postupně ho zařazoval u vyšších vah + víc sérií s ním, trvá mi to zatím třetí měsíc, co ho zařazuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 09, 2016 9:04 pm Předmět: |
|
|
Minulej tyden jsem rozebral polamanou pracku, vyndal a odstrojil buben s nefunkcnim loziskem a poslal na opravu. Dneska to doslo z5, vse jsem sestavil, a jede jako nova )) Super, docela uspora, celkem jen 1200kc.
A nejsem zase takovej monter, vse sem delal podle navodu na http://www.loziskapracky.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 10, 2016 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Minulej tyden jsem rozebral polamanou pracku, vyndal a odstrojil buben s nefunkcnim loziskem a poslal na opravu. Dneska to doslo z5, vse jsem sestavil, a jede jako nova )) Super, docela uspora, celkem jen 1200kc.
A nejsem zase takovej monter, vse sem delal podle navodu na http://www.loziskapracky.cz
|
HH dobrý, do toho bych asi nešel, jako rozebral bych to určitě, ale už si nejsem jistý složením do původního stavu... Hlavně při dnešních cenách elektroniky bych se s tím určitě nebabral
(dělají tohle vůbec opraváři praček a případně za kolik??)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 10, 2016 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Judson napsal: | Minulej tyden jsem rozebral polamanou pracku, vyndal a odstrojil buben s nefunkcnim loziskem a poslal na opravu. Dneska to doslo z5, vse jsem sestavil, a jede jako nova )) Super, docela uspora, celkem jen 1200kc.
|
HH dobrý, do toho bych asi nešel, jako rozebral bych to určitě, ale už si nejsem jistý složením do původního stavu... Hlavně při dnešních cenách elektroniky bych se s tím určitě nebabral
(dělají tohle vůbec opraváři praček a případně za kolik??) |
Jo, normal to delaj, udelali by na tom uplne stejnou praci jako ja, jenze vedi jak, a maji naradi a soucatky i na opravu lozisek u bubnu. Na to jsem to prave poslal jinam. Tak treba puvodni plan byl dovest celou pracku opravari do vedlesi vesnice . Ne jen, ze bych si u toho strhl zada, jeste si uctuje 2500 - 3500kc. nova pracka by stala od 6000 a samozrejme by pak po 2 - 3 letech zase mohla byt kaput.
Btw, jeden sroubek me zbyl.. )
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 10, 2016 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Btw, jeden sroubek me zbyl.. ) |
HH doufám že máš dobrou pojistku proti zaplavení sousedů...
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: út květen 10, 2016 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Spazik napsal: | | Judson napsal: | Minulej tyden jsem rozebral polamanou pracku, vyndal a odstrojil buben s nefunkcnim loziskem a poslal na opravu. Dneska to doslo z5, vse jsem sestavil, a jede jako nova )) Super, docela uspora, celkem jen 1200kc.
|
(dělají tohle vůbec opraváři praček a případně za kolik??) |
Jo, normal to delaj, udelali by na tom uplne stejnou praci jako ja, jenze vedi jak, a maji naradi a soucatky i na opravu lozisek u bubnu. Na to jsem to prave poslal jinam. Tak treba puvodni plan byl dovest celou pracku opravari do vedlesi vesnice . Ne jen, ze bych si u toho strhl zada, jeste si uctuje 2500 - 3500kc. nova pracka by stala od 6000 a samozrejme by pak po 2 - 3 letech zase mohla byt kaput.
Btw, jeden sroubek me zbyl.. ) |
ten šroubek, to je to kurvítko
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 10, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | ...Btw, jeden sroubek me zbyl.. ) |
To je tuším i nějaký zákon, že vždycky minimálně jeden zbyde, ne?
Edit... plus mínus jsem našel:
Pokud něco rozeberete a pak znovu sestavíte, vždycky zbude několik šroubků a dalšího neidentifikovatelného materiálu, a to bez ohledu na to, kolikrát byla tato činnost provedena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st květen 11, 2016 8:46 am Předmět: |
|
|
Tak moje dcerka půjde v pěti letech do školy. Už teď jsem za otce co si hojí ego na dítěti a kompenzuje si co sám (prý) nedokázal a do toho ten předčasný nástup - to zase bude:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st květen 11, 2016 9:28 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tak moje dcerka půjde v pěti letech do školy. Už teď jsem za otce co si hojí ego na dítěti a kompenzuje si co sám (prý) nedokázal a do toho ten předčasný nástup - to zase bude:o) |
Ty jo a to bude nějaký nultý ročník nebo hned do první? A jak se vlastně těší malá? Já měla v družině hned od mala anglinu, že jsme pojmenovávali obrázky a tak. To bylo fajn. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|