|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: so červen 02, 2018 8:55 am Předmět: |
|
|
Já mám letos od ledna 520km :) ... letos to chci urvat přes 1000km  - běh _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červen 07, 2018 9:26 pm Předmět: |
|
|
202 km na kole za den Praha - Hradec - Praha masakr... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červen 07, 2018 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | 202 km na kole za den Praha - Hradec - Praha masakr... |
Masakr, co mas za kolo ? Silnicku tipuju ze ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 08, 2018 12:49 pm Předmět: |
|
|
nápodobne. fitko/posilovanie mi už nič nehovorí. Beh+kolo, to je oč tu běží
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červen 08, 2018 1:03 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | nápodobne. fitko/posilovanie mi už nič nehovorí. Beh+kolo, to je oč tu běží |
U mě to je jednoduché. Když necvičím, bolí mě záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 08, 2018 1:14 pm Předmět: |
|
|
to som si hovoril kedysi, až prestanem cvičiť tak ma všetko dobehne. ale kupodivu všetko je OK a myslím že po kondičnej stránke som úplne niekde inde. človek sa prakticky nemusí obmedzovať v jedle/pití. beh/kolo je obrovský žrút kalórií
ale dosť bolo spamu. venujme vlákno na to, k čomu bolo vytvorené...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 27, 2018 9:14 am Předmět: |
|
|
Tak konečně přezkoušení za jedna
12 shybů a 3000m/12minut běh _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 27, 2018 9:33 am Předmět: |
|
|
Jo to já si dal včera i dneska voraz no ... nechtěl jsem nic podcenit :D já měl ještě fora tak na 20-30m, ale to už by bylo zbytečný :D je pravda, že od tý doby, co jsme se viděli, mám momentálně o 25kg míň, tak se přeci jen běží líp
a shyby jsou pro tebe úplná brnkačka, takže ta činka je takový aspoň "vyrovnání" s běžnejma lidma a ne se pullupmasterama _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 23, 2018 10:05 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Jooooo, zapl jsem pasek na bench na predposledni dirky, o jednu pozici lip, coz uz sem nezapl aspon 2 roky. Neveril sem, ze vubec nekdy shodim v pase tak, aby se me to podarilo. |
Jenom jestli trochu nepolevila kůže toho opasku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|