|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mugo

|
Zaslal: út duben 15, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | koubova hlava v naprosto nemenne pozici vpravo dole na kazdem snimku ve me vyvolava zachvaty smichu... je to zvlastni druh humoru ktery se mi libi :) |
Mě se ten humor taky líbí. Musí být legrační prohlížet si jeho rodinné album. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: st duben 16, 2008 9:06 am Předmět: |
|
|
Odhalila jsi mě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st duben 16, 2008 9:33 am Předmět: |
|
|
Vyhlasuju soutez o nejlepsi bublinu u zatisi "Kouba s konmi a koblizky".
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: st duben 23, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
mam radost z novych boticek k plavkam a zatim se zdaji byt i pohodlne
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Janca.lt napsal: | | mam radost z novych boticek k plavkam a zatim se zdaji byt i pohodlne | To se ke Koubovi nehodí |
ted jsem se málem utopila v pití
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 12:37 pm Předmět: |
|
|
| eallinne napsal: | | daymoon napsal: | | Janca.lt napsal: | | mam radost z novych boticek k plavkam a zatim se zdaji byt i pohodlne | To se ke Koubovi nehodí |
ted jsem se málem utopila v pití |
představila sis Koubu v lodičkách ???
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
Žeru koně, chráním seno! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
Abych nebyl jen OT, tak se pochlubím, že dnes jdeme na nový český film o životních osudech kulturistů s názvem Bobule. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Abych nebyl jen OT, tak se pochlubím, že dnes jdeme na nový český film o životních osudech kulturistů s názvem Bobule. |
nemá to být z jižní moravy a o víně?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Abych nebyl jen OT, tak se pochlubím, že dnes jdeme na nový český film o životních osudech kulturistů s názvem Bobule. | Moc pěknej film . Trochu smutnej, ale to už český filmy bejvají...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 3:21 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi obdrzet dopis z Palackeho Univerzity, ze mi bylo prominuto prijimaci rizeni na obor informatika :)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhé době jsem si jako slaměný vdovec zapálil vodní faju a mám z ní pěknýho motáka _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|