Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle slýchávám v poslední době často, že když ženská chlapovi uvaří nebo vypere, tak je u nich doma svátek. Asi něco dělám blbě
Každopádně doufám, že sis ten večer řádně užil!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Tohle slýchávám v poslední době často, že když ženská chlapovi uvaří nebo vypere, tak je u nich doma svátek. Asi něco dělám blbě

Užil jsem si ho. To si piš . A neboj neděláš nic špatně. naopak tomu tvému závidím .
Diana

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
Diana napsal:

Užil jsem si ho. To si piš . A neboj neděláš nic špatně. naopak tomu tvému závidím .

Nevěš hlavu. Třeba až bude starší, bude se o domácnost víc zajímat. Zatím předpokládám, že je to mladá slečna, ne?
A navíc si teď spolu i víc užijete, když svůj čas nemusí věnovat sporáku.
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 9:59 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Petr Weisser napsal:
Diana napsal:

Nevěš hlavu. Třeba až bude starší, bude se o domácnost víc zajímat. Zatím předpokládám, že je to mladá slečna, ne?
A navíc si teď spolu i víc užijete, když svůj čas nemusí věnovat sporáku.

Tak je stejně stará jako já. Takže dvacet. Ale mohla by si toho více všímat . Samozřejmě to myslím z legrace. Jináč máš pravdu. na jednu stranu jsem zase rád.
Diana

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to si vážně raději užívejte sebe navzájem. Ten sporák tam bude stát i za další 20let, ale zážitky na vás čekat nebudou.

Včera jsme doma sázeli mrazuvzdorný bambus. Jsem zvědavá, zda se ujme.
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 10:20 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Tak to si vážně raději užívejte sebe navzájem. Ten sporák tam bude stát i za další 20let, ale zážitky na vás čekat nebudou.

Včera jsme doma sázeli mrazuvzdorný bambus. Jsem zvědavá, zda se ujme.

Jéééžiš, teď jsi mi dala příčinu nad tím přemýšlet . Ale to nevadí . Ale tak máš určitě šikovný český ručičky takže by se to ujmout mělo .
Diana

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2008 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V neděli 11.5. je DEN MATEK. Tak nezapomeňte na tu svou a kupte jí třeba kytičku.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní den ....opravdu nemohl být hezčí příjemný program v příjemné společnosti
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikoz je dneska den matek ( dekuji Dianko za upozorneni ) a zaroven ma otec narozeniny.. tak sem se opet rozhodl jim nachystat snidani :) ...

U otce sem vychazel z puvodniho napadu ( slane ovesne placky ) , ale upraveny na naprosto maximalne nezdravou hranici, tak jak to ma rad... a tentokrat bez jakehokoliv tvarovani...

U mati klasicky, ovesne vlocky.. ale tentokrat jako kakaovou ovesnou kasi, radne dochucenou :)

Abych nedelal jenom samy nechutne nezdravy jidla, tak sem jim jeste spolecne udelal "light" vajickovou pochoutku ze 3 bilku,1 zloutku, kvalitni sunky se soli, kari a na olivovem oleji...

K tomu sem mati jako takovou malou pozornost zaridil ctyrdenni pobyt v Luhacovicich s nejakyma masazema,koupelema apod. jako mensi podekovani, za to co pro me delala a jeste dela behem pripravy..
Nastesti, jelikoz by tam asi sama nejela, tak sem se domluvil s otcem, ze on si to zaplati a pojede tam s ni...

Mam z toho radost, ale doufam, ze i ona z toho bude mit, az ji o tom reknu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je moc pěkný, co pro rodiče děláš. Fakt moc příjemný

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja obcas chytnu proste takovy stavy deprese, kdy si uvedomim, co oni me davaji a jak ja jim to nepatricnym zpusobem vracim .. proste nebyt mich rodicu, predevsim mati, ktera mi dennodenne chystala jidlo, presne tak jak sem si rekl, tak proste bych tu pripravu na soutez nezvladal... tedka je par dnu takovych, kdy jeste neco zvladnu, ale ty dalsi dny budou krusny, tak se to snazim nejak "vykompenzovat" predem ...

mati k tomu varim v prubehu celyho dne caje ruzny, protoze stejne nic jinyho nepije...

Ale bohuzel oni mi davaji tolik a ja nemuzu jak jim to vratit stejne..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dietni predkrm pro nase a babicku s dedou k dnesnimu obedu ...
4 kolecka klasicky olomouckych tvaruzku ... a 4 jinak rozkrajena kola nemeckych syrovatkovych "tvaruzku" ( Breitunger )

Po priprave...

Po lehkem "dozdobeni"

...
Nejlepsi vec do diety, pripravovat takovy veci
Janca.lt

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to nema (š) chybu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pán je masochysta
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ManU obhájili domáci titul, sú vo finále Ligy majstrov. Navyše Red Wings kráčajú pevným krokom za pohárom...hádam nám to vyjde :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: