|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Treeknee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne červen 08, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
Šmarjá naděláte kvůli pár vlasům, vypadá to normálně, na ulici potkávám hromadu jinéch s vyloženéma hnusama na hlavě, mastný smradlavý dredy a jiné bordel na řepách. Tohle mě přijde normální...
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne červen 08, 2008 11:32 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Roznym ludom sa pacia rozne veci. Lucka je so sebou spokojna, jej priatel je tiez spokojny. Nikoho tym neobtazuje a neobmedzuje, co tak byt trochu tolerantny? Hmm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: po červen 09, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
K sestřihu jsem Lucku asi 14 dni přemlouval a pak jí ho vlastnoručně provel. Nejvíc by se mě to líbilo něco mezi tím jak to má Jason a jak to má Lucka. Jsem rád, že Lucka našla odvahu. Moc se mě to líbí a snad i Lucce.
Rovnou jsem Lucce řekl, že to někdo bude těžko rozdejchávat. Hlavně lidé na 60 let a M4l
Výhoda toho účesu je, že při některých účesech vyholení není vůbec vidět.
Celkem mě potěšilo, že se tu ten účes někomu i líbí _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 09, 2008 1:06 pm Předmět: |
|
|
Hlavně že jste oba dva spokojení, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červen 09, 2008 1:18 pm Předmět: |
|
|
nic mi do toho není ,ale horko pod vlasy?já je mám skoro po prdel a když je horko udělám cop a je klid.....ale nedovedu si představit kolik bych v sobě musela mít promile, aby mě k něčemu podobnýmu někdo ukecal .....ale je to vaše věc. a pokud vám to vyhovuje proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červen 09, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | SCHWACA napsal: | no a ja zas viděl prd sakra |
nekdo to ma schovane |
TOMU NEVERIM!!!
sry: lucinqo / mugo
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po červen 09, 2008 5:59 pm Předmět: |
|
|
Uspesne jsem slozil prijimaci zkousky na VSE, fakultu mezinarodnich vztahu... svet je zase o neco veselejsi:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 10, 2008 12:50 pm Předmět: |
|
|
Povedl se mi dobrý letní nápoj, který piju v práci. Do litru vody asi 1,5 polévkové lžíce citronového koncentrátu a 2 tablety Kandisinu. Je to sice hovadina, ale mě to tak chutná, že to sem musím dát _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út červen 10, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
vcera v texas hold'em 300kacek som vyhral..
padalo mi to pekne Queen four of kind,ace high full house hned po flope..2 najvyssie postupky a jeden flush navrch..proste padalo to ako sa patri  radost velkaa.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|