Asi to sem nepatří, ale právě mě strašně rozesmálo, když jsem klikl na topic s názvem "Kam to zmizlo?" a objevilo se mi "Téma nebo příspěvek který požadujete nebyl nalezen". Den je hned o něco hezčí... :-)))
povedlo se mi koupit výborné klobásky bohužel tak ostré, že mi s každým kousnutím vyskočí slzy
ach jo
jO A KDE?? ja miluju klobasy
Kvalitni klobasy jsem mel bohuzel naposledy v ORLOVE na svatbe.............nastesti nebyla moje.
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
povedlo se mi koupit výborné klobásky bohužel tak ostré, že mi s každým kousnutím vyskočí slzy
ach jo
Kvalitni klobasy jsem mel bohuzel naposledy v ORLOVE na svatbe.............nastesti nebyla moje.
nesmis jim lamat zebra a pak si te nejaka i vezme
WOLe
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
ach jo
v Tesku a byl to nějaký druh čabajky
Čabajku sem taky jednou měl a teda to je síla, pokud je fakt kvalitní. Mám rád pikantní jídla. Na grilovačce si všici stěžovali, že moje řízky sou moc pálivý atd. ale když sem kousl do té čabajky, tak moje řízky oproti tomu byly jako chleba. Nářez
ach jo
v Tesku a byl to nějaký druh čabajky
Čabajku sem taky jednou měl a teda to je síla, pokud je fakt kvalitní. Mám rád pikantní jídla. Na grilovačce si všici stěžovali, že moje řízky sou moc pálivý atd. ale když sem kousl do té čabajky, tak moje řízky oproti tomu byly jako chleba. Nářez
Dobre Cabajky jsem koupil v Madarsku asi 6 druhu od kazdeho kilo a nejlepsi byly krůti-bez tuku a skvela chut
Přiotrávil jsem se...Z toho mám fakt radost,může bejt někdo takovej debil?
Red Bullama?
Skoro,akorát jsem ládoval ten kofejn čistej v prášku K ránu se to nějak nakumulovalo a bylo mi moc fajn
Po syntetickem kofeinu ve vyssich davkach je vdy organismu nedobre......
Treba u redbullu ve vetsim mnozstvi je uplne jedno jestli ho piju s vodkou,stejne mi rano bude spatne......
Guarana by byla daleko lepsi....
Co se mi povedlo?
Dostali sme se sparingem robotu jako instruktoři v jednom luxusním snobském fitness clubu co se tady bude otvírat...
Stroje StarTrac a mají tam všechny věže HumanSport co se vyrábí, vrazili do teho majlant... ale bodybuilder si tam nezacvičí, je to pro podnikatele a jejich paničky, jednoručky tam jsou jen do 40kg, není tam ani stojan na dřepy a mrtvolu si tam člověk taky nedá, hlavně že tam mají 10 běhacích pásů atd. lifterské peklo ale třeba to bude sypat nějaké drobné.
A pro tu klientelu je to ideální...
no řekněte... chtěli byste toto místo surového železa?
_________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
Naposledy upravil Matheus dne st červen 11, 2008 4:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Co se mi povedlo?
Dostali sme se sparingem robotu jako instruktoři v jednom luxusním snobském fitness clubu co se tady bude otvírat...
Stroje StarTrac a mají tam všechny věže HumanSport co se vyrábí, vrazili do teho majlant... ale bodybuilder si tam nezacvičí, je to pro podnikatele a jejich paničky, jednoručky tam jsou jen do 40kg, není tam ani stojan na dřepy a mrtvolu si tam člověk taky nedá, hlavně že tam mají 10 běhacích pásů atd. lifterské peklo ale třeba to bude sypat nějaké drobné.
A pro tu klientelu je to asi ideální...
no řekněte... chtěli byste toto místo surového železa?
Dobre je si uvedomit, ze toto je fitko kde sitrener vydela a ktere bude prosperovat. Cinkarny pro poradne cviceni zase tak prosperujici nejsou. Za to rodinne mistecko s extra vibavickou, to prilaka pozornost. A padu neni nikdy dost :) Byt tebou jsem rad, ze delam v takovem miste.
Dobre je si uvedomit, ze toto je fitko kde sitrener vydela a ktere bude prosperovat. Cinkarny pro poradne cviceni zase tak prosperujici nejsou. Za to rodinne mistecko s extra vibavickou, to prilaka pozornost. A padu neni nikdy dost :) Byt tebou jsem rad, ze delam v takovem miste.
si piš že jsem rád že tam dělám. Mluvil jsem z pohledu člověka co má prostě rád činky...
V klasické činkárně se trenér nemá šanci slušně uživit jelikož tam každý většinou cvičí sám. Tyhle kladky jsou ideální pro rehabilitaci, hubnutí atd.
Ale řekni sám, ty by tam chtěl cvičit? Asi ne, co? Já taky ne, ale rád pomůžu těm co tohle potřebují.
Kdo to pomlouvá??? Jen říkám, že není vhodné pro milovníky starého dobrého železa... takové klienty tam ani nechtějí.
Naopak je to skvělé pro smetánku, která si potřebuje napravit držení těla nebo shodit kila a k tomu se uvolnit v luxusním prostředí.
Řekni mi kde to pomlouvám...
snad nemyslíš to když jsem napsal že asi nebude to pravé pro čtenáře kulturistického fóra, což je pravda a né pomluva
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru